Jouw naam of logo op een bong? Bij Bongify kan het!

Bongify is de enige bong specialist in Nederland bij wie het mogelijk is je bongs te customizen; dankzij geavanceerde technieken is het bij ons mogelijk om digitaal logo’s, teksten en ontwerpen op een bong te maken. Op glazen bongs geeft dit een prachtig gezandstraald effect.

Neem eens een kijkje naar de volgende bongs. Naast een naam of creatieve tekst, is er ook iets anders wat pas écht kansen biedt om creatief te zijn: een eigen logo of afbeelding in een bong.

Pablo Escobar bong: een voorbeeld van creatieve ontwerpen.

Custom Shisha’s

Naast custom bongs is Bongify ook leverancier van custom shisha’s. Dit kan, net als bij custom bongs, door middel van een gezandstraald effect. Hoewel deze momenteel nog niet op de website staan, kun je altijd even naar Bongify bellen of een berichtje sturen om de mogelijkheden te bespreken.

Limited Edition Bongs

Hoewel het natuurlijk hartstikke cool is om je eigen waterpijp te kunnen ontwerpen, zijn er ook meer dan genoeg limited edition bongs  die al gemaakt zijn! Hier zijn er slechts enkele, of soms zelf maar één van gemaakt, en op is op! Met deze bongs haal je dus iets unieks in huis waar de meeste bongverzamelaars jaloers op zouden zijn.

Ook voor bedrijven

Voor bedrijven zijn custom bongs of custom shisha’s een ideale marketingtool. Verhoog eenvoudig de naamsbekendheid en conversie van een smartshop, headshop, growshop, coffeeshop of een ander bedrijf in de cannabisbranche.

Custom shisha’s zijn dé manier om een shisha lounge naar het volgende niveau te tillen, maar ook wanneer deze bij klanten thuis staan is het een prachtige aanvulling voor het interieur. Zo kunnen vaste shisha rokers ook thuis genieten van hun favoriete shisha lounge.

Gratis wietzaadjes en korting voor Wietblog lezers!

Het is bij Bongify sinds kort standaard zo dat je voor iedere 10 euro een gratis autoflowering wietzaadje bij je bestelling krijgt. Bestel je dus voor 60 euro, dan krijg je 6 gratis wietzaadjes!

Tot slot heeft Bongify voor iedere Wietblog lezer een speciale aanbieding: 5% korting op ALLE producten! Gebruik de kortingscode wietblog5 in het winkelwagentje op onze website.

Ga naar de website van Bongify

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA