maan wiet

Legale wietkweek op de Maan eerder dan in Nederland

Nasa wil een tuin gaan beginnen op de maan, het project moet in 2015 van start gaan.

De beslissing om wiet te laten groeien op het maanoppervlak was een no – brainer, volgens Ames adjunct-directeur Lewis SG Braxton III . “Binnen NASA is altijd behoefte aan financiering, en een onkruid wat ook nog eens een ernstige cash crop is. Plus dat op deze manier in de toekomstige maan kolonisten zal zijn voorzien van  een verse aanvoer van groente, want laten we eerlijk zijn, na een tijd je op de maan zal het er toch wel erg saai zijn daar. ”

De wietzaden gaan aan boord van de onbemande Google X – Prize missie mee gaan ze worden op de zelfde manier verzonden als de rest van de maantuin. en zal naar verwachting in 2015 aankomen op de maan. 

Het zal is een eerste stap om de mens voor langere tijd op de maan te kunnen laten verblijven. Door eerst de te kijken hoe de planten zich ontwikkelen en of dat ze überhaupt kiemen kunnen de wetenschappers van NASA ook ongeveer voorspelen of het voor de mens ook een kans van slagen heeft.

Adjunct-directeur Braxton erkende de psychologische voordelen van het kweken van marihuana op de maan . Eerdere experimenten op het International Space Station en op Antarctica hebben aangetoond dat het een positive effect heeft op de psychologische comfort van de mensen die in een geïsoleerde omgeving leven.  En wanneer dezelfde mensen Ook nog eens een dikke joint van de oogst kunnen roken , waren ze zelfs nog gelukkiger , ” legde hij uit.

Dus op de maan word straks legaal wiet verbouwd en gerookt, en natuurlijk weet NASA ook wel van de medicinale wiet dit zal de grootste reden zijn waarom het mee word gezonden.

One thought on “Legale wietkweek op de Maan eerder dan in Nederland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA