Terug van weg geweest

Beste lezers,

Het is een lange tijd vrij rustig geweest op het blog, hiervoor zijn verschillende oorzaken. Één en direct de belangrijkste is wel dat Casto is uitgevallen door een zwaar auto ongeluk. Gelukkig is hij wel aan de beterende hand maar we weten ook dat ie een zware klap heeft gehad en nog een lange weg van herstel zal moeten gaan bewandelen. Dat hij ooit het team weer komt versterken mogen we alleen maar hopen. Al gaat het steeds beter met hem en al hebben we privé wanneer mogelijk wel contact, wil ik hem vanaf deze plek ook nog een keer sterkte toe wensen.
Door privé omstandigheden waar ik niet te veel over wil uitweiden, heb ik zelf ook niet de energie gehad om heel veel te schrijven. Er waren weken/maanden dat zelfs weedforum.eu te weinig aandacht kreeg. Gelukkig komen de dingen nu wel weer in de goede bannen. En is het nu ook weer mogelijk om me wat meer te focussen om dingen uit te leggen. Want als ik dingen roep als perliet in je aarde is onzin, dan is het ook wel netjes als er ergens wat uitleg over staat. Daarbij zal ik wat testen gaan doen. De eerste test zal zijn met verschillende soorten LED-verlichting.
Ook heb ik een paar leuke mensen weten te strikken om af en toe ook wat leuke dingen te delen op wietblog.  De eerste is Test@ment een Belgisch medicinale cannabis gebruiker hij zal in zijn eerste blog wel iets meer over zich zelf en zijn situatie gaan schrijven. En Peekaboo een lid van weedforum, die ook om medicinale reden kweekt, hij zal met behulp van meerdere ervaren kwekers informatie gaan schrijven met betrekking tot het kweken en kweektechnieken.
We willen van wietblog een leuke leerzame website maken waarbij hulp zeker welkom is, dus vol jij je geroepen om mee te helpen, doe ff een PM naar mij op Facebook , Twitter of Weedforum, mailen mag natuurlijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA