Peekaboo nieuwe schrijver op wietblog

Peekaboo stelt zich zelf voor :

Hoi Ik ben Peekaboo 28 jaar oud , toen ik 24 jaar was begon er een vreemde periode in mijn leven. Tijdens mijn werk was ik niet mijzelf, ik werd steeds duizelig, hoofdpijn, spier spasmes in gezicht, darmen van streek en een soort gevoel dat ik op de achtergrond leefde. Ik ben mijn baan als werkvoorbereider verloren na 2 jaar trouwe dienst. Het enige wanneer ik op mijn gemak voelde is wanneer ik thuis was en cannabis had gebruikt. Op mijn werk durfde ik dit niet en voelde ik mij de hele dag door ellendig.

Na veel onderzoeken in het ziekenhuis en wat maagbeschermers en een neus operatie verder ben ik geen ruk opgeschoten. Uiteindelijk heeft mijn moeder mij gewezen op een beet van een teek van een jaar terug des tijds die een behoorlijk rode plek had achtergelaten. Toen des tijd naar de dokter gegaan en een antibiotica gekregen die moest helpen. Echter half jaar na die keur begonnen de klachten en het bleek de verkeerde dosis zijn te geweest veelste laag. Ik heb een onderzoek gedaan maar helaas blijkt Nederland op dit gebied niet ver ontwikkeld te zijn. De dagen gingen voorbij en de wiet uit de coffeeshops was ook niet meer te veroorloven en toen was het voor mij duidelijk ik ga zelf kweken.

Ik ben nu 2 jaar mijn eigen cannabis aan het kweken en voel me sinds tijden ook weer beter dan ooit. Door mijn eigen cannabis te kweken kan ik medische wiet soorten kweken die Ik in de coffeeshops niet eens kon krijgen. Ik heb vandaag de dag af en toe last van de rug maar dat komt door scoliose een vergroeiing in de rug maar het is wel te doen. Ik wil nog altijd in Duitsland een lyme test laten doen echter zit hier nog een kostenplaatje aan.

Dankzij dit forum ben ik zoveel gegroeid als kweker en ik hoop dat ik mensen kan helpen om net zoals ik mijn eigen medicijn te kunnen kweken. Ik zou niet weten waar ik was beland zonder cannabis zelfs mijn vrouw is van haar psoriasis af na 10 zalfjes van de dokter te hebben gebruikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA