• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past Hour
 2. Today
 3. power plant by growerschoice

  Even een tip voor een volgende keer, best als je het kiemplantje verpot dan ze tot aan de lob blaadjes ingraven. Hebben ze veel meer steun.
 4. Cfl - plug and grow

  Er waren 2 topics met dezelfde titel dus heb ik ze even samengevoegd in 1 topic.
 5. Cfl - plug and grow

  Bedabkt voor de info Alleen wist ik dat al haha. Ik wilde graag weten wat de warmte doet. Ik heb bijvoorbeeld een 125w plug and grow. Die lamp geeft zelf al 28graden af. Dus de mensen die micro kweken willen denk ik ook wel graag meer weten over de warmte van de lamp. Ik heb een 40x40x120 tentje dus als je dan een nog kleiner formaat hebt word het al gauw te warm terwijl er op de sites staan te gebruiken in kleine hokken. Mvg XATCI
 6. WW DIY Rubol 650W Cree CXB3590

  Het zijn ook wel dikke toppen ook man
 7. Gumby hasj maken

  Bijna klaar! Een stuk meer gumby uit een stuk minder afval.
 8. Gumby hasj maken

  Is het gelukt
 9. Kartoffel kweekt geen Kartoffels

  Oké, thehe, om de een of andere reden blijft die quote staan van rabarbarbaar , dan maar zo Zeker proberen, ervaringske rijker.. nu ik vond hem echt te scherp in de keel voor te roken dus is het mooi verwerkt naar een heerlijke partij hasjbrownies..
 10. WW DIY Rubol 650W Cree CXB3590

  is toch schoon om te zien e ! Van luchtontvochtiger, weet niet als je er wat aan hebt liever heb je een elektrische maar in de action liggen van die bakjes , voor vocht op te slobberen..
 11. Cannabis chat box

  @Cat Nicky Gebruik je vaseline als basis of bijenwas ? Of waarmee laat jij je zalf zalf worden
 12. Cfl - plug and grow

  FLUORESCENT (CFL) KWEEKLAMPEN CFL staat voor "Compact Fluorescent Lights". Deze lampen kan je op veel plaatsen kopen, waaronder doe-het-zelf winkels en zelfs de meeste supermarkten. Ze zijn met name geschikt voor kleine projecten en zijn heel betaalbaar. Voordelen: De beschikbaarheid en lage prijs zijn voordelen van CFL kweeklampen. De bollen hebben standaard fittingen, dus je kan ze gebruiken in elk standaard lichtpunt. Veelgebruikte CFL's voor het kweken van cannabis zijn 40W en hoger. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurtemperaturen, zoals "daglicht" met 6500K of "warm wit" met een meer rood lichtspectrum op 2700K. Lampen met een "daglicht" spectrum zijn meer geschikt voor de vegetatieve groeifase, terwijl "warmere" CFL's met hun meer rode tinten beter zijn voor de bloeiperiode van je planten. Nadelen: De lichtuitstoot van CFL lampen is laag, vergeleken met andere kweeklampen. Je zal de CFL lampen dicht op je planten moeten hangen als je ze van voldoende licht wil voorzien. Tenzij je bereid bent een groter aantal CFL lampen te gebruiken, zijn ze beter geschikt voor kleinere projecten, bijvoorbeeld het kweken van slechts een of twee planten. Aan de andere kant kunnen "daglicht" CFL kweeklampen de ideale oplossing zijn voor klonen en zaailingen. CFL's zijn niet erg efficiënt of krachtig, vergeleken met andere verlichtingsopties. Maar voor diegenen die net hun eerste stappen zetten in het kweken van cannabis, kunnen ze een prima startpunt zijn. eventjes geleend van andere site.. Wat wil je precies weten eigenlijk?
 13. Yesterday
 14. WW DIY Rubol 650W Cree CXB3590

  Heb de finish eindelijk bereikt. Wat een werk blijft dat knippen toch. Ze waren erg plakkerig en flink wit van de thc geur was lekker zoet kan niet wachten tot het droog is. Denk dat ik wel een leuke opbrengst heb. Was mijn bedoeling om in mijn oude tentje te drogen maar het ging niet passen niet in een net Nog even de potten uit de tent halen en dan zit het erop. Nog even een foto van de gevulde netten.
 15. XATCI says High all!

  FF naar de bouwmaarkt om stukje hamerslag allu en zelf reflector bouwen, je hebt maar 125W en daar wil je zoveel mogelijk licht van op die plant krijgen. Verder wens ook ik je heel veel succes met je kweekjes en heel veel fun op het forum. Groetjes Test@ment
 16. Think and grow big outdoor topic

  Is alleen melding gedaan bij de woningbouw dat er een minikwekerij zou zijn. Woningbouw heeft zelf niks gezien (was er niet bijgehaald) en ook geen verdere informatie tot nu toe lijkt het. Het zal mij benieuwen, want neem aan dat ze toch met specificaties moeten komen om de rechter tot ontbinding van de huurovereenkomst te vragen. Anders lijkt het niet meer dan een gerucht.
 17. WW DIY Rubol 650W Cree CXB3590

  Gisteravond tijdens de controle toch een top met rot gevonden. Was er al bang voor kreeg de luchtvochtigheid niet ver genoeg omlaag. Bleef hangen op 58%. Gisteravond meteen maar aan het knippen gegaan was vandaag toch vrij. Voor de volgende de ronde toch maar even een ontvochtiger aanschaffen voor de laatste 2/3 weken. Had ze graag nog een 1/1,5 week langer laten staan maar het meeste gewicht zit er al wel aan. Trichomes zijn allemaal milky en zo'n 20/25% is gelukkig al amber. Zo stonden ze er gister bij na 51 dagen bloei
 18. Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Scheelde niet veel volgens mij. Hij is nu bezig met een tweede run.. Ben benieuwd wat daar de resultaten van zullen zijn.. Zou het niet wat zijn om de 80 en 90 cri te combineren in 1 armatuur?(van bijvoorbeeld 400w) Voor een best of both worlds effect..
 19. Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Sneller en minder oogst.
 20. Kartoffel kweekt geen Kartoffels

  Ik ga morgen sws proberen hasj te maken net als jou @AGreenMisses met het knipafval. Ben wel benieuwd.
 21. Jooow

  welkom
 22. Staat er toch ook min of meer of ben ik nou gek? " 15. Het is de huurder niet toegestaan in het verhuurde hennep te (doen) kweken of andere activiteiten verrichten die bij of krachtens de Opiumwet strafbaar zijn gesteld."
 23. Niet lang meer nu 😀 De bonsai schaar ligt klaar, morgen gaan alvast de hoofdtoppen eruit en in natte jiffys. Reuze benieuwd naar het aantal vrouwen, heb men favorietjes al geselecteerd lol. Groetjes Test@ment
 24. @GrowingP hij is gepakt, maar als dit het enige is kunnen ze je er niet uitgooien vriend. dat gaan ze verliezen. dan moet dit er staan; - Het is de huurder niet toegestaan in of op het gehuurde hennep te kweken - Het is de huurder niet toegestaan in of op het gehuurde andere activiteiten te verrichten die op grond van de opium wet strafbaar zijn gesteld. blablabla
 25. zo werkt het helaas. als er bij huren in je contract staat dat er geen hennep mag worden gekweekt, ga je er ook om 5 planten uit. niet meer doen dus. bedrijfspand, garagebox of ander huis. niet in eigen woning.
 26. De soort Havana is nog groen, die laat nog even op zich wachten..
 1. Load more activity