• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Haat helemaal goed komem zie ik. Moooe collectie zaden. Word er stiekum wel een beetja jaloers van hehe. Nog 1 x zeuren. Bonsai zadem bestaan niet. Bonsai kan je maken uit elke soort boom door middel van intensieve training en jaaaaaren geduld. Hoeveel ruimte heb je ter beschikking hahaha het wordt een oerwoud zo te zien. Super gaaf hoor. Ik heb zelf weer een lading bier gemaakt dus weer lekker veel mout restanten. Gelijk in de wormenbak. Die beestjes weten er wel raad mee. De voedingswaarde voor planten is fenomenaal. Overigens, ongekookte mout bevat meer voedingsstoffen maar is weer minder makkrlijk te verwerken voor de wormen. Ik ga je tuintje volgen. Weet je wag ik een leuk plantje vind. De plenctrantus ernesti. Een familie van de munt. Is pas in 1978 ontdenkt. Krijgt hele mooie vormen door het vasthouden van vocht in de stam en takken.
 3. Eentje tussendoor

  Wow die trekken snel bij zeg! hehe ik begin het te leren. Die lamp gaat ook fantastisch terwijl nog niet de helft aan staat.. Mooie spreiding, nu al!
 4. Yesterday
 5. Dump hier je Reggae ''Riddim''

 6. Dump hier je Reggae ''Riddim''

 7. Dump hier je Reggae ''Riddim''

 8. Eentje tussendoor

  Hmm ff wachten maar? De aarde was vochtig, samenknijpen was niet druipen, dus zeker niet nat. Ik ben ff met de spuit met een hele lichte voeding door dat plant gat gegaan. Onderin zit een laagje hydrokorrels, en ik heb de bakken nog even droog gelaten. Ik denk dat ze nog in de transplant shock zitten? De toplaag heb ik wel besproeid, want ik heb ook wat cover crop gezaaid.. Ik dacht ach nu ben ik toch bezig... Kijk De ene C99 heeft echt een tik gehad Wel weer grappig dat die andere C99 nog nooit zo blij was Wacht ik heb een vochtmeter en een fertometer maar natuurlijk........
 9. nirvana's bubblelicious by KAYA74

  1 Bonk Geweldig !! Lust voor het oog .... Lust voor de longetjes komt nog wel . Wát veel topjes ...... KAYA doet het góéd !!!
 10. Nee hij gebruikt zelf niks inderdaad. Een steun in de rug kan hij zeker gebruiken. Dat zal hem wel sterken, zeker na deze actie.
 11. Zou het zinvol zijn om een actie op touw te zetten , om Hans te laten weten dat wij zijn (gehele) demonstratie ondersteunen ?? Hans gebruikt volgens mij zelf geen medicinale Cannabis , hij doet het voor zijn zieke medemens ....
 12. Dump hier je Reggae ''Riddim''

 13. Cannabis chat box

  potjes gevuld en ingewaterd alleen nog even aanvullen ivm inzakken, en wachten tot stekken geworteld zijn 😭
 14. nirvana's bubblelicious by KAYA74

  Ff checken of ze t ontbladeren heeft weten te waarderen...... .........check! GRTZ KAYA
 15. Tijd terug ontdekte ik een nieuw soort muziek waar ik af en toe wel los op kan gaan. Een beetje vreemd is het soms wel, maar da's ook wat taboe denk ik zelf (geen idee). Vind je het leuk dan luister je het, anders gewoon niet Hierbij de aftrap
 16. Hans je bent onze held ! Zeer en zeer grote waardering voor jou ! Bedankt!
 17. Hoe herken je een mannetjes wietplant?

  Ik ruik niet aan voeten maar wel aan stammetjes. Elke keer probeer ik te bepalen wat man en vrouw is op geur maar nog niet 1 keer alles goed geraden Blijven oefenen. Scheelt een boel geseks.
 18. Auto doorzocht zonder reden

  Wel erg leuke youtube trouwens
 19. Auto doorzocht zonder reden

  Ja alleen werkt dat met een auto anders volgens mij... Die youtube is ook leuk maar waarschijnlijk is de wet hier iets anders.. Al is niet praten tegen de popos altijd goed, je hoeft niet mee te werken aan je eigen veroordeling... ofzo iets, toch? @MisterX werd je ook gefouilleerd?
 20. Bedankt voor je reactie(s), Daar is het forum voor. Iedereen bezit ergens goede kennis in en als je al die kennis op een grote hoop gooit - zelf toepast en ontdekt - dan groei je snel. Klopt wat je zegt betreft de mineralen dat weet ik. Dit is echter om 2 redenen, de korrels maken het iets luchtiger en alle aarde wordt hergebruikt dus tegen die tijd dat ik het weer wil gebruiken zitten de goede stoffen er al in En bij de cactussen is het zeker wel handig. Zo'n wormenbak wil ik nog wel eens zelf maken.1 Wormen humus kost echter geen drol. Al is de humus geen pure stront natuurlijk. Maar ik haal dat hier voor een paar euro de m3. Vol met eitjes en voeding. Die heb ik Nou ja, de zaden dan. Die komt hieronder voorbij. Wederom bedankt voor de hulp! Kheb zelf ooit wel eens gewerkt voor een bedrijf die handelde in alle soorten producten van Aloë. @ Topic: Eindelijk alle zaden in huis Agaves: Bomen: Pepers: Bananen: Palmen: Bonsai: Draco boom en 2 soorten cactus: Papaya o.a Aloë en gratis zaden Bamboe Dan een kijkje naar de Avocado Die gaat snel in de aarde: De ananas had ik eigenlijk al opgegeven.. maar er gloort warempel nog hoop! Toch wortels in de maak Al zal het niet het mooiste plantje gaan worden.. Dus deze jongen is nog wel ff bezig met alles.. Veel zaden moeten voor weken in warm water etc.. sommige zaden moet ik inkepingen in maken.. Alles gaat weer anders dus even goed er voor zitten vanavond en morgen. Tot later!
 1. Load more activity