• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

fsmidt

Members
 • Topic Teller

  978
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

282 Excellent

4 Followers

About fsmidt

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag 23-01-70

Profile Information

 • Gender Male
 • Location topje friesland

Recent Profile Visitors

1106 profile views
 1. fsmidt buiten seizoen 2018

  plantjes knappen i.d.d een beetje op. ik heb ze gespoeld met voedingswater met een Ph van 5.8 net zolang dat de drain ook deze Ph aangaf. m.a.w was de Ph niet in orde. Ook heb ik de E.C opgeschroefd naar 1,3 toch nog een paar zaadjes ontkiemd,alles staat op Canna Cocos(onbemest) deze grondig gespoeld met regenwater. 5Ltr Canna A en B en een Ltr CalMag van apthus moet voldoende zijn voor aankomend seizoen.
 2. fsmidt buiten seizoen 2018

  das toevallig ben net een stukje aan het lezen hierover waar ook aangegeven wordt dat het een tekort aan voeding kan zijn.
 3. fsmidt buiten seizoen 2018

  nieuwe rondes nieuwe kansen. helemaal fout gegaan had een nieuwe opstelling gemaakt en ze wilden maar niet groeien kregen wit/lichtgeel blad terwijl de waardes goed waren. de plantjes staan nu buiten hopelijk knappen ze op. i.i.g heb ik weer guerilla gold,Hashplant/GG crystal thai en auto CBD in een kopje met water. ook een paar stekken van de Critical Jack(deze doet het wel goed onder een 45W 6500K led lamp. het vermoeden is dat de TCI leds(3stuks) teveel licht gaven aan mn dames,anders zou ik het niet weten(wist niet dat dat ook kon) heb er nu 2 aan staan en misschien een beetje het wattage naar beneden.(wietefras zn foto) zal nog ff een foto maken van de dwergjes. omdat ik twijfelde aan hydro heb ik ze in wanhoop in cocos met hydrovoeding van canna gezet. onstaande is de critical jack welke onder een 45W led heeft gestaan,deze mag nu als het weer het toestaat buiten staan en in de donkere uurtjes onder de lamp. beetje LST training voor een openen en luchtige plant
 4. Macro kweek 45w led

  ondertussen al geknipt en gedroogd opbrengst valt me niet tegen. kan nog wel eens een keer na het buitenseizoen.
 5. Macro kweek 45w led

  vandaag begint het flushen,mevrouw staat nu in 3Ltr afgezuurd kraantjes water EC.0.4 en Ph 5,8
 6. Macro kweek 45w led

  mevrouw drinkt een liter in 2 dagen,suipert.
 7. Macro kweek 45w led

  ja is het niet geweldig en dat met zulke simpele middeltjes.
 8. fsmidt buiten seizoen 2018

  al worteltjes
 9. Macro kweek 45w led

  foto`s van gisteren
 10. Macro kweek 45w led

  het bloeit mooi door,wel wat foxtails. deze week is bloeiweek 7(zichtbaar). het gaat mooizo.
 11. fsmidt buiten seizoen 2018

  6 stuks staan in de voorgroei locatie
 12. Royal Higness op Canna Terra professional

  dit snap ik niet,je plantje staat toch in een tent? wanneer gaat je lamp aan en uit?
 13. Royal Higness op Canna Terra professional

  goed bezig,, met 16/8 bedoel je waarschijnlijk 18/6. 18/6 voor het groeien en 12/12 voor het bloeien en bij sommige soorten kun je de bloeitijd op 13/11 zetten om het iets te versnellen. misschien kun je nog overstappen op led om je hoogte beter te benutten,als je bang bent voor hoogte tekort. maar je kan altijd nog knakken en buigen als je wilt.
 14. fsmidt buiten seizoen 2018

  zaadjes liggen in natte keukenrol tussen 2 schoteltjes,morgen verwacht ik de eerste piemeltjes,de steenwolblokjes alvast gaan afzuren. ondertussen staan er 3 critical jack stekjes van mn 45w macro kweek in het voorgroei hokje onder 160w CFL te proefdraaien. de meest linker zn voedingswater had een EC van 2,79 en een Ph van 4,85 hoezo verwaardloosd,nu staat ze lekker op 0,8 en ph 5,8 zal haar goed doen.
 15. Royal Higness op Canna Terra professional

  beperkt zeg je ik moet het doen met een meter minder hoogte welke lichtbron en is 11 LTR de uiteindelijke grootte?,hoelang ga je voorgroeien,welke voeding? vragen vragen vragen of heb je nog niet geen plan gemaakt?