• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

fsmidt

Members
 • Topic Teller

  973
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

275 Excellent

4 Followers

About fsmidt

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag 23-01-70

Profile Information

 • Gender Male
 • Location topje friesland

Recent Profile Visitors

924 profile views
 1. Macro kweek 45w led

  mevrouw drinkt een liter in 2 dagen,suipert.
 2. Macro kweek 45w led

  ja is het niet geweldig en dat met zulke simpele middeltjes.
 3. fsmidt buiten seizoen 2018

  al worteltjes
 4. Macro kweek 45w led

  foto`s van gisteren
 5. Macro kweek 45w led

  het bloeit mooi door,wel wat foxtails. deze week is bloeiweek 7(zichtbaar). het gaat mooizo.
 6. fsmidt buiten seizoen 2018

  6 stuks staan in de voorgroei locatie
 7. Royal Higness op Canna Terra professional

  dit snap ik niet,je plantje staat toch in een tent? wanneer gaat je lamp aan en uit?
 8. Royal Higness op Canna Terra professional

  goed bezig,, met 16/8 bedoel je waarschijnlijk 18/6. 18/6 voor het groeien en 12/12 voor het bloeien en bij sommige soorten kun je de bloeitijd op 13/11 zetten om het iets te versnellen. misschien kun je nog overstappen op led om je hoogte beter te benutten,als je bang bent voor hoogte tekort. maar je kan altijd nog knakken en buigen als je wilt.
 9. fsmidt buiten seizoen 2018

  zaadjes liggen in natte keukenrol tussen 2 schoteltjes,morgen verwacht ik de eerste piemeltjes,de steenwolblokjes alvast gaan afzuren. ondertussen staan er 3 critical jack stekjes van mn 45w macro kweek in het voorgroei hokje onder 160w CFL te proefdraaien. de meest linker zn voedingswater had een EC van 2,79 en een Ph van 4,85 hoezo verwaardloosd,nu staat ze lekker op 0,8 en ph 5,8 zal haar goed doen.
 10. Royal Higness op Canna Terra professional

  beperkt zeg je ik moet het doen met een meter minder hoogte welke lichtbron en is 11 LTR de uiteindelijke grootte?,hoelang ga je voorgroeien,welke voeding? vragen vragen vragen of heb je nog niet geen plan gemaakt?
 11. Royal Higness op Canna Terra professional

  hoe groot is de tent waar ze in gaan bloeien?
 12. het is zover we trappen hier het nieuwe seizoen weer af,6 zaadjes liggen in een glas water voor 24 uur. het betreffen zaadje van Arnold en nog een hy-kush van het weedforum actie. de auto`s moeten nog even wachten tot mei. mn voorgroei kast is weer opgeruimd en staat te proef draaien onder 200W CFl. het betreft de First King,King Gold,Guerilla Soldier en natuurlijk de Hy-Kush,later komen de auto`s Crystal Thai auto en de Auto CBD.
 13. Wormenhotel

  goed gedaan, vooral zitten de gaatjes mooi in lijn ik heb ook al een aantal jaar wormenbakken,ik gooi er gebruikte aarde in (waar nog wortels van mn wietplantjes in zitten) om verrijkt te worden,als voeding krijgen ze voor het grootste gedeelte koffiedik en daarbij allerlei groentes. geen koolsoorten en citrusvruchten gebruiken. na verloop van tijd geeft de fertometer rood licht,deze aarde meng ik dan met aarde/compost totdat de fertometer groen licht aangeeft. volgens mij heb je dan wel een goede start om je wietplantjes te doen groeien. het meeste werk is om deze aarde te scheiden van de wormen.
 14. Macro kweek 45w led

  vandaag cal/mag toegevoegd dit is waarschijnlijk de reden van de lichte kleur
 15. Zelfbouw LED-strip kweeklamp

  er is er weer 1tje van 4000K,heb zonet de laatste 3000K gekocht.