Cat Nicky

Members
 • Topic Teller

  5163
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  38

Cat Nicky last won the day on June 23

Cat Nicky had the most liked content!

Forum Reputatie

2627 Excellent

About Cat Nicky

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  CATacombe.

Recent Profile Visitors

1397 profile views
 1. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  GrowWeed , welk soortje was/is dit ? Jammer van het kapot waaien , ze had nog zó lekker kunnen genieten van deze uitzinnige zomer/herfst , maar de topen zien er smakelijk uit. (Wat ik helaas niet van de kebab kan zeggen hierboven, gebak en plantjes zien er wél watertandend lekker uit)
 2. Cat Nicky

  BRUCE BANNER III v.s. GELATO 41 Tested by Kaya

  Pffffff,.......ik dacht ff vliegende oliefantjes te zien . Is dit de Gelato ? Dan heb je geluk , die is sûper lekker. Succes verder !!
 3. Cat Nicky

  ADHD/ADD

  Sunbeam ik lees net jou reactie pas , maar ik weet hoe jij je voelt ...... genááid door je eigen dokter , die het 'zogenaamd' zo goed met jou voor had. Ik heb ook ADHD , en mijn beide kinderen ook. Ritalin hier ook geprobeerd , op school was mijn zoon gewoon niet welkom zonder Ritalin. Zelf ook geprobeerd , maar al snel mee gestopt. Ik heb het ASIA- syndroom , dus ook een auto-immuunziekte , en ik gebruik dagelijks Doxcicline (= antibiotica) en Cannabis. Ik heb een receptje voor de apotheek. Ik ben er 1000% van overtuigd dat Cannabis mijn medicijn is , zonder zou ik niet meer functioneren !! Volg je hart , en ben trots op jouzelf dat jij jou eigen medicijn hebt ontdekt ..... En Grow Weed is de aanleiding geweest dat mijn kinderen GÉÉN Ritalin meer krijgen !! Nogmaals mijn dank hiervoor Vriendje . ;)
 4. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Speculaaskruiden in het deeg , 'overrijpe' peer in schijfjes , stijfgeklopte eiwit met walnoten erin. Ruim een half uur op 180°
 5. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Vandaag heb ik een walnotentaart gemaakt , en plóts moest ik aan jullie denken , en hóévéél ik van jullie hou .....
 6. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Já Tune , die Passie Flora tinctuur werkt echt verbazingwekkend goed. Ons hele gezin gebruikt het ; het geeft rust (echt van binnen uit) en je slaapt er beter door. Ik had een 'beetje' last van buikpijn (stress) , en die is helemaal weg ...... Ik kan écht niet meer zonder. ♥
 7. Cat Nicky

  Skunk#1 '88

  Aííí , dat méén je niet ?! Wat een smerige rotstreek ..... En die soortjes brengen ze weer onder een andere naam op de markt ? Ik wens jou heel veel sterkte Roel. XXX
 8. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Ach , wat zielig ; Indica heeft een dierenarts nodig , iemand heeft er aan zijn oren geknipt (mafkees!!), en zijn ogen zijn ontstoken ..... En zó ziet de tinctuur er na 24 uur uit. Nog een weekje of 3 donker wegzetten. Ook vandaag gemaakt , Paardenbloemworteltinctuur (mooi scrabblewoord).
 9. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Die staat er mooi bij Test@ment . Ik heb vandaag nog snel een pot PassieFlora-tinctuur gemaakt. Een zeer heilzame plant ; vermindert spannings-buikpijn , en geeft rust. (Meest geteste/onderzochte homeopathische plant voor kinderen met ADHD) Als je de mogelijkheid hebt , probeer het zelf uit ......
 10. Cat Nicky

  ADHD/ADD

  Door een gesprekje met GrowWeed krijgt mijn zoon (toendertijd 12 jaar oud) géén Ritalin meer. Mijn beide kinderen zijn gediagnosticeerd ADHD , dit hebben ze geërfd van mij ...... Ik heb ook Ritalin geprobeerd , maar voelde me een zombie daarmee . Ik blow de hele dag , en gebruik Cannabis-tinctuur en Olie , als zelfmedicatie. (Ook omdat mijn immuun-systeem is aangetast gebruik ik Cannabis als medicijn)
 11. Cat Nicky

  Puur pijpje

  Minder goeje (buiten)wiet gebruik ik als 'shag' , en daarop leg ik mijn wietje , gewoon gerold als sticky , dit bevalt mij buitengewoon goed. Sinds April shag-vrij , en ik hoest aanzienlijk minder. ( En ik gun de staat de accijns op de shag niet )
 12. Cat Nicky

  Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  WHÓÓÓW .......
 13. Helaas wel Tune , althans deze die er zo veelbelovend uitzag. Er stond er nog eentje , dit is een topje van de andere Gorilla Cleu die hij had staan , deze is twee weekjes later geoogst , ziet er normaal uit , maar ruikt extreem zoet en sterk. Ik vond de vorige foto's wat donker dus heb ik hem gevraagd om de volgende foto's met flitser te maken ..... Dit topje was naar mijn idee nog wat vochtig , dus ik heb het nog even weggelegd te drogen . Als ik ervan heb proefgerookt zal ik een update hiervan geven.