• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Cat Nicky

Members
 • Topic Teller

  4824
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

2209 Excellent

About Cat Nicky

Profile Information

 • Gender Not Telling
 • Location CATacombe.

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. power plant by growerschoice

  Dan ga ik jou XL veel succes wensen !! Heb je nu 2 plantjes uit 3 zaadjes , is die ene niks meer geworden ?? (Van die nieuwe lichting) Die grote zien er een beetje zielig uit , alsof ze voor straf in de hoek moeten staan .... Verlos ze uit hun lijden .... Succes !!
 2. Jammer van de meeldauw !! Volgende keer voorkom je meeldauw door jou schuurtje te gebruiken als verduiser-hokje. Of de helft ervan , raampje afplakken , zwart zeil ophangen , en plantjes s'nachts veilig achter slot en grendel !! Moet jij eens kijken wat jij voor knotsen oogst , niet te onderscheiden van binnen-wiet .... Je hebt toch dit jaar geleerd en geoogst , das ook wat waard.
 3. 😁ALCHEMISTICS KWARTET IN DE TENT😁

  Herkenbaar met die verdwenen wiet ......heeft mijn zoon ook gedaan. Je zou ze w#rgen !!! En dan ik een kerker gooien !!! Wij kweken met veel moeite een weckpot vol , en voor je het weet is ie weer bijna leeg ..... Ik dacht ook ff dat het aan mij lag ..... Jou planten gaan geweldig !! Heb je het idee dat die air-potten werken ??
 4. Cannabis chat box

  De wiet-worteltjes-zalf staat te pruttelen vanaf vanmorgen 10 uur. Nadat het een uurtje of twee had getrokken , heb ik er wat uitgehaald , en op mijn pijnlijke ellebogen gesmeerd , het zal wel het placebo-effect zijn , maar ik voel veel minder pijn .....
 5. Cannabis chat box

  Ongelóófelijk hoeveel die gegroeid zijn op 8 dagen tijd !! Die links-achter op de 1e foto is al een complete struik aant worden , die kunnen op 12/12 !! Wél eerst stekjes maken hè ..... (Ik blijf jaloers !!) Ik vind ze schítterend !!
 6. Cannabis chat box

  Whóówy......die hebben er zin in !!!! Dat belooft wat ..... Sterke strain zo te zien .... Groeien ze boven de grond ook zo lekker ?? Fijn weekend All!!!
 7. another year, another set of challenges...

  Gefeliciteerd met de jonge Damen !! Hieperdepiephoera !!
 8. Jay Green’s Bagseeds experiment

  Toppie toppen !! Mooie herfstkleuren erin ..... Nog ff geduld , maar dan heb je weer een oogst binnen !! Gaat super daar .... Over die foto's heb ik mij ook al eens verbaasd , dat het steeds goed gaat ..... Int donker aant flitsen !!! Die HOP-Meneertjes zullen wel denken dat een stelletje foto's van elkaar in actie aan maken is .....(proest )
 9. Cannabis chat box

  En ik geloof ook niet zo in paniek ......toen de hond toen net op de bank sprong om te gaan kotsen , riep ik (piepend) ;" Nééé , niet op de bank !!!" Waarop de hond met klotsende maag de trap op rende , en op mijn bed kotste ......
 10. Cannabis chat box

  Nu raak ik ff in verwarring BB .... Tot nu toe lees ik steeds dat de wortels gedroogd en gemalen moeten worden. Ik heb ze in kleine stukjes geknipt , en wil ze met een vijzel malen ....als ze droog zijn !! (Wat verbazingwekkend snel gaat trouwens) Heeft iemand hier ervaring met het maken van wortel-zalf ?? Erg veel info staat er niet op het Net .... (Veel van hetzelfde)
 11. Lastpak's tuintje

  Mooi gedaan !! Deze is wel héél Purple geworden .... Érg apart om te zien , en apart om te blowen , ze heeft een 'wollige' smaak , anders kan ik het niet omschrijven .... Hoe noem jij deze smaak ?? Geniet ervan !!
 12. Budget guerrilla 2017 eerste keer

  HáHáHá , ben je besmet met het kweek-virus ?!? Je bent niet meer te stoppen ..... Vensterbank-kweekje is al voor de helft gelukt , staan er leuk bij !! Nu nog gróót groeien , en meiskes zijn. Gefeliciteerd met jou oogst dit jaar . Aparte manier van wegen heb jij , maar bij volle weckpotten kan ik me wel wat voorstellen !! Had meer kunnen zijn , maar had ook (véél) minder kunnen zijn ....je bent gelukkig niet geript , ook een geruststelling voor volgend jaar om op deze spot verder te kunnen gaan. Ik heb met veel plezier jou avonturen gevolgd , ik verheug me op volgend jaar , kom ik weer regelmatig spieken hoe je het er vanaf brengt .... Geniet van je eigen biologische wiet !! ♥
 13. LED kweekje met de SSHxCD

  Vôlle bak !! Daar zijn flink wat toppen in de maak .... Mooi om te zien dat 1 plant zó breed/groot kan groeien. Wel een beetje benauwend idee als er iets aan de wortels komt .... Maar daar zorg jij wel voor.....