• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Cat Nicky

Members
 • Topic Teller

  5137
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

2598 Excellent

About Cat Nicky

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender Not Telling
 • Location CATacombe.

Recent Profile Visitors

1330 profile views
 1. Wegpiraat zijn buitenkweekseizoen foto verslag!

  Indrukwekkend !! (Let ik een paar weekjes niet op , en kijk eens wat een oerwoud het bij jou geworden is.) Wat staat dat er weer fris/groen bij , bij jou .....en wát een joekels van bladeren. Typisch dat je zoveel MEIDEN hebt gekweekt , en wat een aparte manier om dat stuifmeel te oogsten. Erg leuk om te volgen , jij doet het goed !! Succes verder !!
 2. Sleepwet

  En vandaag hebben we eens goed nieuws in de aanbieding !! Lees ff mee ...... Een hóógleraar adviseert ; Staadswiet moet gróótschalig gekweekt worden , héél het land moet eraan meedoen (niet maar 10 gemeente) , de handel moet van de criminelen naar de regering gaan !! (LOL!!) Er moeten hóóggekwalificeerde telers kweken , en de 25 sóórtjes die er moeten komen , moeten van een hóóg THC gehalte zijn !! Én er moet niet na 4 jaar gestopt worden , gewóón dóórgaan !!! Dit klinkt mij als muziek in de oortjes .....
 3. Cannabis bevrijdingsdag 2018

  Wat was dat gezellig !! Tekst volgt nog , hier alvast de foto .....
 4. Sleepwet

  Stoney snap jij het krantenartikel wel ? Hierin word geschreven dat een moskee een behoorlijke voorraad drugs in een loods heeft liggen. En dat deze drug verkocht wordt en dat het geld dat hiermee verdient is , naar het buitenland gaat .....( waar men er misschien wel wapens voor koopt) Althans zo heb ik het artikel begrepen .... Dan zullen ze de hasj wel niet voor een prikkie wegdoen , het is een inkomstenbron.
 5. Sleepwet

  Kun je mij dat adresje geven , waar je hasj voor € 3,- per gram kunt kopen ?? (Nee Karel , het is niet de bedoeling om handel via het forum te plegen , het is sarcastisch bedoeld .....)
 6. Sleepwet

  Ach ......ik moet me alweer ergens een nul vergist hebben , want er staat ; "waar voor vele miljoenen aan drugs is gevonden" .
 7. Sleepwet

  1 Mei , vandaag is de sleepwet ingegaan. Hadden we die maar eerder gehad ...... Dan hadden we dit kunnen voorkomen !! Wij Nederlanders betalen/financieren onze eigen ondergang ...... Iedere goede Islamiet heeft bij familie in Apenrifland een paar (5 is voldoende !!) plantjes staan. Stampt er hasj van , en rook het beste zelf op , de rest komt in de koffer mee naar de moskee. Kaaskopjes kopen dit en de Godsdienstige hebben centjes voor MÁCHT !! Reken ff mee ; 3600 kilo × € 10,- per gram = € 36600000,- ......of vergis ik me een nul ?? (We zwijgen nog over de synthetische drugs)
 8. Nee , ze zijn (nog) niet langs geweest ..... Maar door de nieuwe sleepwet kunnen/mogen ze adressen achterhalen , en dat is bij mij niet mee nodig , (zie bewijs stuk 1) mijn verklaring om niet meer illegaal bezig te zijn. Als brave burgers haal ik het in de staatscoffyshop/apotheek.
 9. Beste politieagenten en bestuurders van Nederland , het is jullie gelukt om mij het kweken onmogelijk te maken . Ik ben ongeneeslijk ziek , en woon in een gekocht huis , mijn huis is me heilig , dit kan ik niet op het spel zetten. Mijn Immunoloog heeft mij een recept geschreven om mijn Cannabis uit de apotheek te halen. Op Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam ga ik bij Roel van GrowersChoice langs en geef hem het geld voor de zaadjes die hij mij om te testen gestuurd had. De zaadjes en plantjes heb ik aan een jonge jongen gegeven die ze guerrilla gaat afbloeien. Ik wens hem hier heel veel succes mee , en de rest van ons forum die wel nog durven zelf te kweken wens ik sûper veel succes en een mooie oogst , zodat we voorlopig niet naar een coffeeshop hoeven ...... Het gaat jullie goed !!! Liefs CAT NICKY.
 10. Cannabis chat box

  Kijk ff wat mijn 80 jarige buurvrouw mij liet zien ..... Staat deze week in damesblad Margriet !!
 11. Grrrrrrr , ga ik weer eens naar Den Haag , maar ik blow toch !!!
 12. Help ons Johan naar Nederland te halen

  Bart Hissink is vanaf nu iedere dinsdag in Den Haag , om aandacht te vragen voor Johan en zijn gezin .... Bart is te vinden bij de kiosk van Hans Kamperman.
 13. Aanstaande week ga ik weer naar Hans ..... En Doede , als je dit leest ; De volgende keer als ik jou zie , kunnen we samen een sticky roken, dankzij jou ben ik kunnen stoppen met de shag !! Jou woorden hebben mij geholpen ; " Als je er niet mee bezig bent , valt het mee ...." En probleemloos rook ik nu al 2 weken pure wiet , zónder krumeltje shag !!! Een verademing !!