• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Cat Nicky

Members
 • Topic Teller

  4700
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

2060 Excellent

About Cat Nicky

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender Not Telling
 • Location CATacombe.

Recent Profile Visitors

715 profile views
 1. stuifmeel bananen rijp tijd ???

  Interessant experiment !! Dit ga ik zéker volgen .... En een super goeje tip van Grow Weed om het buisje stuifmeel IN een bekertje water mee te bevriezen , zodat het niet meteen ontdooit als je bezig bent , in een warme ruimte , met bestuiven !! Thx !! Heel veel succes Jengen !! Ik hou er wel van als iemand iets uitprobeert ..... (En het met ons deelt , ongeacht de uitkomst )
 2. Ook de BigBud in de pot is omgehakt .... Er blééf steeds weer toprot opkomen , en omdat ik bang ben dat andere planten aangestoken gaan worden , heb ik haar voeger dan gepland geoogst. Zoals ze op de foto geknipt is , zo heb ik haar ook te drogen gehangen , als gehele plant .
 3. Dieseltje tuft nog rustig door .... Vanaf begin Mei staat dit zaadje/plant buiten. Ik verduister nog steeds , ervaringkje van 2 jaar geleden , toen ben ik ook rond 14 Augustus gestopt , en toen kreeg ik toch een beetje revegetatie in mijn toppen.
 4. Creatief met blaadjes

  Móóí Raven !! Ik vind juiste de paars/blauwe kleur het mooiste .... Denk je dat er een gat in de markt is voor deze kunst ?? Exposeer je ook ?? Hele fijne hobby , dat schilderen .... Succes/plezier ermee !!
 5. Ik wou al gaan feliciteren met de bloei , zie ik toen de gele blaadjes ..... Dat drukt de pret een beetje. Waar dat vandaan komt , weet ik ook niet , lijkt me met de voeding of te weinig/veel water geven te maken te hebben. Máár , op die bloei zaten we eigenlijk te wachten , nú kan het aftellen/feestje beginnen !! Succes verder , gelukkig is er geweldig weer onderweg ....
 6. Artikel is uit 2005 , dus al langer bekend ÁLS de regering interesse had gehad .... Ik vind het wél overtuigend , omdat het mijn eigen ervaring ook is .
 7. Perfect nutrients try outs

  Rectificatie ; Ik heb slechts 1 pm gestuurd , om me op te geven voor de test van de Pinkys , geen 2 ....
 8. Guerilla maar dan next level

  Ook zo grappig is de politie van Eden (NL) geweest , (lees ik onderaan deze link) die heeft in het bos 5 wietplanten ondekt , geruimd , en dennenboompjes ervoor in de plaats in de potten gezet ..... Geláchen dat ze hebben , van onze belastingcenten ....
 9. amnesia s5 inde tent

  Dat zijn mooie bossen geworden !! Als het zonnetje zich nu eens van haar zonnigste kant laat zien , dan krijg je flink wat toppen erin !! Zo ben ik ook ooit over de streep getrokken om binnen de Dames maar aftebloeien , toen ze in november nóg niet klaar waren .... Héél veel succes !!
 10. Guerilla maar dan next level

  Dat is nog eens kweken op niveau ..... Respect voor deze creatieve/bewerkelijke opstelling.
 11. Perfect nutrients try outs

  Voeding testen doe ik niet , zaadjes daarentegen wel ..... Ik heb mij via pm opgegeven om de Pink Criticals te testen. Daar heb ik niks meer op gehoord , dus heb ik nóg een pm gestuurd toen ik zag dat mensen hun zaadjes al hadden ontvangen ..... Niks meer op gehoord. Dus zodoende heb ik geen topic gestart om een test-grow te doen. Succes voor deze testers !!
 12. Zambeza 2 Fast Flowering Outdoor

  Gefeliciteerd met je bloei !! Nu kan het aftellen beginnen ..... Hopen op een weekje of 8 goed weer. Succes verder !!
 13. Wegpiraat zijn 2017 Buitenkweek

  Wonderbaarlijk dat die tomaatjes spontaan gegroeid zijn , terwijl ze niet eens volop in de zon staan ..... Zie je al tomaatjes eraan ?? Erg leuk als je kids hebt , die kunnen hun eigen groentes meteen plukken en opeten..... Vijgen lust ik niet , maar het boompje heeft het naar de zin , aan dr vruchtjes te zien.
 14. In mijn topic van 2 jaar geleden zag ik dat ik toen de eerste toprot pas rond 26 september had , en pas rond 10 oktober alles geknipt had ivm rot. Dit jaar hebben meer kwekers last van rot .....ook in de siertuin heb ik nu al schimmel op de rozen. Paddestoelen zie ik al méér dan 6 weken , op zonnige plekjes , niet persé in het vochtige bos..... Appels & peren zijn ook een paar weken eerder rijp , de pluk gaat deze week beginnen !! De natuur is een beetje van slag .....
 15. BigBud in de volle grond is ook omgehakt ..... 70 cm was ze. Ze ruikt héérlijk kauwgomballen-zoet !! Eigenlijk had ze nog wat langer gemoeten , maar met deze luchtvochtigheid (= al dágen zo) , durf ik dat niet aan.....