odinxdaniel

Members
 • Topic Teller

  78
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

23 Excellent

About odinxdaniel

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

186 profile views
 1. odinxdaniel

  Wat is PH

  ok, en ik had gelezen in je topic dat je kan beginnen met een x azijn geven met water. Is daar een hoeveelheid in?
 2. odinxdaniel

  Wat is PH

  heb net gekeken bij regio en nu word er gezegd 8.5 lol
 3. odinxdaniel

  bladprobleem

  Toch nog even naar ph waarde gekeken in mijn regio en nu word er gezegd dat het 8.5 is. begrijp er niks meer van. hahahah
 4. odinxdaniel

  Wat is PH

  Hi hoi heb zitten lezen en nu blijk dat 2 van de 16 mg te kort heeft. tenminste dat advies kreeg ik van medegrower hier wat ik goed advies vond hoor. maar nu mijn vraag, ik heb gekeken bij mijn gemeente en daar staat volgens waterbedrijf dat mijn ph 4.98 dh is. nu gebruik ik jaren de lijn van plagron, nog nooit gehad. wat moet ik nu doen? of wat kan ik doen? vond dat van bitterzout wel goed advies, wat vind jij? foto's staan bij forum kopje bladproblemen
 5. odinxdaniel

  bladprobleem

  hierbij als beloofd de foto's van de hele tent. twee waar om gaat staan achterin, en ja moet nog wat blaadjes weghalen die niet goed meer zijn.
 6. odinxdaniel

  bladprobleem

  Ja dat vond ik dus ook raar maar 2 van 16. krijgen allemaal het zelfde water en voeding. temp lamp aan is rond 32 gr. als lamp uit is rond 26 a 28 gr en lv is rond de 48 staan op zelfde plek achterin en niet bij luchttoevoer. zal morgen als de lampen uit staan een extra foto plaatsen van de hele tent.
 7. odinxdaniel

  bladprobleem

  ok, dank je, nee weet die gele bladeren gaan niet goed komen meer maar dat geeft niet wat die vallen meestal toch uit na verloop. maar heb je misschien idee waaraan het zou kunnen liggen als ik al 2 jaar het zelfde gebruik samen met de voedingslijn en had zelf aan plagron gevraagd of het invloed heeft of ph en dat soort dingen. hun antwoord was dat plagronlijn zelfregulerend was dus hogere ph voeding haalt naar beneden, te lage ph voeding haalt naar boven tot goed is voor plant.
 8. odinxdaniel

  bladprobleem

  Hoi hoi, bedankt, ja werd ook al gezegd dat het aan de ph lag maar dat lijkt me niet logisch met de plagron lijn die ik al 2 jaar gebruik.de ph waarde in mijn gemeente ligt tegen de 4.98 dh. Maar mijn vraag is wat er aan te doen?
 9. odinxdaniel

  bladprobleem

  De lamp is uit dus hierbij 3 foto's die misschien beter zijn
 10. odinxdaniel

  bladprobleem

  Hallo Heren & Dames, Ik heb een totaal van 16 vrouwtjes in mijn tent en hebben allemaal de zelfde aarde (plagron lightmix) en krijgen ook allemaal voeding van de lijn van plagron. (alga grow) Nu zijn het twee verschillen de soorten, white widow en somanda. Nu beginnen een van elk soort bladproblemen te zien. Ik denk zelf na wat onderzoek te doen dat het magnesium te kort is. Maar wil het toch even hier vragen. Ze krijgen gewoon voeding want de aarde mix is maar 3 weken tegenover de andere plagron mixen.Wat te doen, of is het wat anders?
 11. odinxdaniel

  Nieuw verslag van 9x White Widow op 2x400w

  was er al mee begonnen. Ze krijgen nu plagron bloom 30ml, en green sensation. 5ml. Ze stonden al 6 weken in de batmix en ben pas begonnen. maar zoals je op eerdere foto's ziet waren ze in de batmixschema al aan het vergelen. wat ik nog niet eerder had meegemaakt want gebruikt alleen de plagron serie. Hoop dat het nog goed komt.
 12. odinxdaniel

  Nieuw verslag van 9x White Widow op 2x400w

  Goedendag, vandaag stuur ik alleen even een paar foto's terwijl het licht uit is. Wil er wel bij zeggen dat ik nog geen 5 min. na het nemen van de foto's de lichten aan gedaan hebt dus daar door zal het blad misschien een beetje hangen. Enjoy
 13. odinxdaniel

  Nieuw verslag van 9x White Widow op 2x400w

  Beste smokers & growers. hierbij na 14 even een update. Zal de volgende keer wat sneller een nieuwe update doen. Dames gaan lekker op 2 na, die werden een beetje lichtgroen vanwege het feit dat ik te vroeg was geweest met bijvoeding. Heb zelf plagron batmix en daar zit al voor bijna 6 weken voeding in. De volgende ronde ga ik toch over op lichtere aarde. Heb ook een beetje zitten kijken naar een irrigatie systeem en kwam al snel bij Blumat uit maar had ook al weer gelezen dat dat niet veel zin heeft als je biologisch kweek vanwege houdbaarheid van voeding.(namelijk maar 24uur in water) Maar goed nu de foto's. Hoop dat ze goed te zien zijn. Dames zijn nu sinds een paar dagen in de bloei. ongeveer 1 week. LV is constant rond de 49 a 51 %. Temp ligt lamp uit rond de 22gr en lamp aan 30 a 31gr. Is niet veel foto's maar genoeg voor indruk veel plezier en tot de volgende update. ​​​​​​​Commentaar of advies altijd welkom en noodzakelijk voor verandering.
 14. odinxdaniel

  Nieuw verslag van 9x White Widow op 2x400w

  Ja klopt heb al stukje hoger gedaan, thx
 15. odinxdaniel

  Nieuw verslag van 9x White Widow op 2x400w

  Hallo Smokers en growers, Hier zijn een aantal foto's zonder licht. Temp ligt licht uit rond 22 gr en lv is rond 60%. Nu had ik ze even een regenbuitje gegeven en daardoor iets hoger lv normaal rond de 50 a 52%. geniet van de foto's en zijn er opmerkingen of aanmerkingen dan hoor ik het graag.