• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

L3dnov

Members
 • Topic Teller

  2405
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

976 Excellent

About L3dnov

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

541 profile views
 1. Omnipotent on the Roll

  FF een beetje offtopic, lijkt wel of er deze zomer sowieso minder muggen zijn dan andere jaren, ach mij hoor je niet klagen Succes BB! Bungy is om vacuum trekken te voorkomen of komt daar later een net overheen? Hoe dan ook, simpele en effectieve oplossing!
 2. Upgrade uittypen :D

  Qua oppervlakte zal je met 600 Watt wel uit de voeten kunnen komen. 0.80 bij 1.20 meter is net geen vierkante meter (0.96m2). Dus was je beter af geweest met een andere driver combi. Nu zijn de armaturen al besteld, dus is het achteraf. Ben benieuwd naar die Phanton(?) grow tent. Het landschap is behoorlijk uitgebreid geworden met verschillende merken en fabrikanten.
 3. Upgrade uittypen :D

  Inderdaad, met LED heeft het totaal geen voordeel om een halfpipe scrog te maken. Sterker, het grote voordeel om met LED te scroggen gaat dan weg. Juist omdat je licht beter kan verdelen door de verschillende punten is plat ideaal. zelfde idee waarom scrog onder TL ideaal is. Verder snap ik niet waarom je zou willen dimmen. Dat is alleen handig in het begin, als je niet gelijk vol wil belasten, of in de zomer als het net ff te warm wordt. Anders dan dat, gewoon vol openzetten. Als je dan al wilt dat ze koeler draaien ben je beter af door ze op een lager Ampère te draaien door de driver aan te passen. overigens hoop ik dat je tent sterk genoeg is, want als ik de specs zo eens bekijk zijn het behoorlijke zwaargewichten die die armaturen... http://www.growpowerled.com/nl/gpled-tgl-220-plus-led-kweek-lampen.html Snap in ene waarom ze zo duur zijn...
 4. Als je mij vraagt is er een correlatie gezocht die een feitelijk bewijs niet echt is. beetje als mensen met twee duimen, hebben twee keer zo vaak gaatjes in de tanden. Het klinkt allemaal heel wetenschappelijk, alleen de waarde ervan is ver te zoeken. Enige wat echt van waarde is uit het onderzoek is dat men minder alcohol drinkt en blijkbaar meer rookt. Wat dan weer typisch is, omdat het hier gaat om "medische" marihuana ("medisch" is sowieso al onzin term). Overigens is rijden als een '80 jarige' niet per se veiliger. Ouderen rijden vaak langzamer en dat kan op wegen waar dit niet verwacht wordt voor ernstige situaties zorgen. Op een 130 weg een stuk langzamer rijden is gevaarlijker dan harder (tot op zekere hoogte) rijden.
 5. O-White op omnipotent

  SCRoG met SoG netjes gedaan hoor!
 6. Upgrade uittypen :D

  Waarom vervuilend? Ik heb ook een topic waarin ik mij upgrades bespreek. Gebruik ik als een klankbord om te kijken wat ik verzonnen heb ook nut heeft. Verder ga ik mee met wat Karel zegt en de conclusie die jijzelf ook al getrokken hebt. Die G-tools kasten zijn vooral heel erg duur. En wil je er nog wat van maken, dien je zelf ook nog wat te doen. En dat verwacht je gewoon niet van een product met zo een hoge prijs. Enige echte voordeel is dat je er stealth voor terug krijgt. Dat kan je prima zelf doen voor heel veel minder geld. Waarom heb je per se hoogte nodig? ik heb ook een 120*60 tentje met een hoogte van 170 CM en zolang je de planten niet laat ontploffen gaat het er prima in om te groeien en te bloeien. Zeker met een LED armatuur. 2*5 11 liters gaan er makkelijk in (of 2*4 18 liters). En ik heb meer dan ruimte zat. Tentje is van SJ overigens, de 120W.
 7. vraagje over een nieuwe led lamp

  decoratief is het belangrijkste woord hier... Niet doen dus. @Cloud9 Voor jou geldt wat voor ieder ander die dezelfde vraag heeft gesteld, lees het "bouw je eigen ledarmatuur" van Slablaadje van voor tot achter door en weer terug. Dat is op dit forum hét naslagwerk dat je gelezen MOET hebben. Als jij zegt dat je al veel gelezen hebt, dan heb je dit topic ook al lang en breed gelezen en weet jij de antwoorden al op de vragen uit je OP.
 8. O-White op omnipotent

  Da's toch een volle bak geworden, lang niet gek! groei er uit nu? Op naar een mooie oogst!
 9. Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Omdat je blij mag zijn als je 50 gram geoogste wiet haalt. Enige wat 'koopwaardig' maakt aan deze lamp is de prijs. In die zin dat je er niet honderden euro's aan kwijt bent. Ik zou nog steeds zeggen dat je beter je geld in de zak kan houden. en doorspaart voor LED met fatsoenlijke lichtspectrum. Vraag jezelf af, welke plant heeft baat bij paars licht?
 10. Plantos test Zambeza Vanilla Ice

  kloten in beide situaties. Hoop dat het eerste weer een beetje in rustiger vaarwater zit? plantjes kunnen weer opnieuw, het heeft iig niet aan je set up gelegen!
 11. Niks nieuws altijd al zo geweest. En zo vreemd is het ook niet, met andere (zware) medicijnen mag je ook niet zomaar de weg op en kan er zelfs een rijontzegging komen. Je kan dan wel lekker makkelijk schelden op de regering, de regel is eigenlijk heel logisch en terecht. Het is niet zo dus dat cannabis wordt uitgesloten. Zie het als met alcohol. Als iemand met drank op een persoon doodrijd schreeuwt iedereen terecht moord en brand. En over moord gesproken, zo zou het ook in het recht moeten worden behandeld. Je gaat met voorbedachte rade de weg op met alcohol.
 12. @cengkeh Ik denk ook niet dat het aan de zaadjes lag. Lijkt me heel sterk, toch is het optie. Bacto is van Sannie. Welke problemen heb jij ondervonden eerder met Kokos?
 13. Leplantage op het forum

  is leplantage dicht? ik krijg de site niet meer werkend...
 14. Nou ja de stekker is er uit. Geen enkel nut om verder mee te gaan kost alleen maar energie. Dus: Er zal een nieuwe ronde komen met zelfde zaadjes, die zal ik zelf bestellen (of Zambeza moet zo lief zijn om ze weer te sponsoren ) Er zal op 'ouderwetse' potgrond gedraaid worden. Hier heb ik altijd prima resultaten mee behaald. Ook sluit ik zo uit dat het medium de boosdoener is. Wél op kleinere potjes, want ik wil nog steeds 12/12 draaien vanaf de start. En een grote pot is dan totaal niet handig, of moet er twee per pot doen ofzo... Het zal mij benieuwen wat het resultaat is. Heb ik dan een goeie ronde, is het iig niet de zaadjes waar het probleem ligt. Want, ook dat is nog steeds een mogelijkheid.
 15. Net ff gekeken en het is gebufferde cocos met 6-7 pH. Geen verdere meststoffen toegevoegd. Enige wat ik had gedaan aan begin was inwateren met bacto. En aan het begin alleen wat water meegeven. Dus of mijn water is van flink verkeerde pH (lijkt mij sterk) of ik had gelijk wat voeding mee moeten geven (dit staat wel zo op de zak).