• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

L3dnov

Members
 • Topic Teller

  2716
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1155 Excellent

About L3dnov

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

1119 profile views
 1. Hoe veel stroomverbruik valt op?

  Echt? sturen ze bij jou een heli? wat een luxe... Ik zie alleen maar eenstreperts hierzo...
 2. Hoe veel stroomverbruik valt op?

  Een en ander ligt ook een beetje aan de locatie, alleen bedenk wel dat er mensen zijn die bijvoorbeeld elektrisch koken. Dan tikt het hard aan de met de kWhtjes. Het stroomverbruik an sich is niet zozeer wat opvalt. Al helemaal niet als dat netjes over meter gaat. Als jij een tentje hebt staan met 400-800 watt aan lampen en dan ook nog wat randverbruik, dan zal je écht nooit de energieboer op de stoep hebben staan die eens komt vragen stellen. Er zijn legio redenen te verzinnen waarom jij wat meer verbruikt. je hoeft dus ook echt niet de energieboer te gaan bellen met een smoesje, tegenwoordig kan je prima online zelf je voorschot aanpassen, en daar is dan echt geen haan die daar naar kraait. in jouw meest optimale en gunstige geval ga je een 20 - 24 kWh per dag extra verbruiken bij 12/12. Dat is op jaarbasis 7300 - 8760kWh EXTRA per jaar. Het kan zijn dat zo een verbruik opeens wel wat vraagtekens zal gaan zetten. Aan de andere kant, je wilt van gas af, dus je gaat wat meer elektrisch stoken en zomers airco aan. Wel dan opletten dat je gasverbruik dan inderdaad binnen de perken blijft
 3. Omdat je strafmaat voornamelijk wordt bepaald door de hoeveelheid planten. En stekjes tellen óók als plant. dus heb je 1 moederplant en 100 stekjes, dan ga je dus voor 101 planten. Het klopt wat je zegt dat je er toch al sprake is van bedrijfsmatige teelt. Voor een criminele organisatie moet er sprake zijn van twee of meer personen
 4. Kritiek Balkonnetje

  Zeker Tune! Geen klachten tot nog toe De planten staan nu ruim een week buiten en in de 18 liters. En de wortels hebben zich al weer door de potten heen geworsteld. Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn Verder zijn iets gestrekt, dat zat er ook wel een beetje in. moet niet teveel worden anders ploffen ze het kasje uit Ik zou dus per 1 Juli de verduistering in gaan zetten, wellicht dat ik daar wat eerder mee begin dan, want als dat zou nog een anderhalve week door gaat... Hoewel nu te laat, zou het een ideetje kunnen zijn om volgend jaar te gaan toppen. Daar heb ik wel over nagedacht, alleen niet uitgevoerd. Wel zie ik de kruintjes een lichte verkleuring optreden, kan ook komen door de strek, wel even in de gaten gaan houden. plaatjes bij de praatjes groei en strek is duidelijk zichtbaar Stammetjes zijn prima aan het ontwikkelen.
 5. oh ja goes without saying, Uiteraard met LED verlichting er in
 6. Ha! nee, die heeft er een heel industrieel roldeur voor zitten ik bedoel echte schuifdeuren, was erg mooi gemaakt... ff zoeken of ik het kan vinden EDIT: gevonden!!
 7. Mijn 'ideale hok' zou uitkomen op binnenmaten van 60*240 totaal, hoogte iets van 250 cm. wel dus inderdaad gesplitst in 2x 60*120 zodat ik beide hokjes op 12/12 kan draaien om en om. Dat zou dan goed moeten zijn voor 2x8*18 liters of 2x10*11 liters. Ook niet geheel tot aan plafond aan gebouwd zodat de in en uitlaat daar ook wat ruimte hebben. 60 CM diep want dan lijkt het nog het meeste op een normaal kast voor je kleding Door 12/12 is hoogte wat van minder belang, maarrrr doordat ik onder in graag de ruimte wil bewaren voor al het 'natte spul' zal dat al met al toch een goeie 60 cm al aan opgeofferd worden. Hou je nog steeds 190 cm over in mijn geval. Boven in dan alle electra/electronica en de afzuiging. schuifdeuren zijn inderdaad een mooie oplossing, (weet nog steeds niet bij wie ik het hier nou zag...). Waarom wil jij loze ruimte? voor opslag verwacht ik ruim voldoende te hebben aan de onderkant van mijn kast. Ook met alle wateropslag en dergelijke.
 8. Kritiek Balkonnetje

  Nee das precies het licht, gelukkig wel En inderdaad, ik heb liever minder oogst, dan géén oogst omdat het elk jaar weer raak is met rot als er in september een stevige onweersbui valt. In dat opzicht is 18 liter wellicht wat 'overkill'. Aan de andere kant, als ik zag hoe snel ze al de 3 liters hadden doorworteld dan mogen ze ook elke liter krijgen die ze nodig zouden kunnen hebben want groeien in die 2 weken gebeurd zeker!
 9. Kritiek Balkonnetje

  En zo staan ze er nu sinds deze week bij Flinke plantjes in 18 liter potten. Zoals je ziet wel een beethe creatief doen met de opstelling van de potten. Anders past het niet in het tentje Nu mogen zij nog een goede twee weken in de buitenlucht gaan groeien en dan gaat er verduisterd worden. Ik ben zeer tevreden over de criticals tot nog toe. Groeien goed, wortelen goed, blijven erg mooi groen. En ze zijn alle 4 nagenoeg even groot verschil is heel minimaal. Erg uniform dus! De enige voeding die ze krijgen zit in de potgrond. Kan straks wel een puntje worden als ze bloei in gaan. Zie ik tegen die tijd wel weer Vooralsnog staan ze prima te genieten in de ochtend zon!
 10. Kritiek Balkonnetje

  In Juni nog niet eens een update gegeven hoe de dames erbij staan dus daar gaat verandering in komen. Kijk eens hoe ze gegroeid zijn in een ruime week tijd! Dat gaat meer dan voorspoedig. Blijven goed gedrongen en bossig, dat zie ik graag. Zitten ondertussen op internode 7. Aanstaande zondag gaan ze naar buiten, en dan zal nummer 8 ook al zijn intrede hebben gedaan. Ik kreeg het niet goed op de foto. De worteltjes zijn ook al aan de onderkant gekomen. Totaal geen klagen tot nog toe
 11. Het grote LED discussie Topic

  Als je dit topic leest, alle andere topics hebt doorgenomen, dan weet je dat jij de verkeerde vraag stelt.
 12. uvc leds

  De eerste vraag die bij mij opkomt is: Doet het niet méér kwaad dan dat het goed doet? verpest je niet te veel je plant? of je bodemleven die je wél wilt behouden?
 13. Is er nou niet ff een mod die de titel aan kan passen en er een R tussen kan zetten? Als de afgelopen dagen ziet zou je zeggen dat het A warm wordt. B overwegend zonnig, en C met heel veel onweersbuien er tussendoor.
 14. Kritiek Balkonnetje

  En hierbij de beloofde foto. Plantjes (alle 4) zijn druk bezig de volgende internodes aan te maken, ik heb er nu ongeveer vier. Dus met dit weekend zal de vijfde zich wel aan gaan dienen Zondag naar buiten is dan wel te doen! overpotten zal nog even op zich laten wachten, dus wellicht dat ik naar buiten zetten dan combineer. Ze krijgen minimaal water, zodat ze lekker op zoek kunnen gaan. Zij lijden er vooralsnog niet onder!
 15. Kritiek Balkonnetje

  Gaan? Zijn! Is in een weekje tijd al 4 leuke kropjes uit gekomen. Wellicht dit weekend toch al naar buiten, loop ik eigenlijk bijna niets achter op schema Foto's komen zodra ik eens niet mijn telefoon vergeet...