• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

L3dnov

Members
 • Topic Teller

  2461
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

999 Excellent

About L3dnov

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

615 profile views
 1. Kweek met GPled 220/3590

  zie mijn sig, zit wel wat mislukkingen in, lag alleen niet aan de hoeveelheid planten
 2. Over het algemeen valt er ook niet mee te scroggen met een AF. Dus om nou heel hard te roepen dat het wel kan, is overdreven. want vaak is het zo dat wanneer je net je eerste bindingen hebt gedaan de boel al in de bloei schiet. Als je weet dat je een AF hebt die pas laat gaat bloeien, dan kan het wellicht de moeite waard zijn.
 3. Kweek met GPled 220/3590

  ik heb hetzelfde tentje en kan 10x11 liters kwijt of 8x18 liters, dus je hebt ruimte zat Ik vind het vooral zonde van het best el flink reservoir en dan maar plantjes. je hoogte is beperkt. Een scrog zou wel kunnen dan
 4. Bouw je eigen ledarmatuur

  Dat vind ik eigenlijk best wel een goed idee!
 5. Bouw je eigen ledarmatuur

  Wel het héle topic lezen he, het staat bol met info
 6. mini groei kast project

  als je uitsmeert krijg je kans dat het oneven gebeurt, dat is niet bevorderlijk. met de druk zal een en ander wel uitvloeien, alleen dan nog steeds oneven. Ook heb je kans op minuscule luchtbelletjes. En stilstaande lucht isoleert.
 7. Kweek met GPled 220/3590

  prachtig gedaan! daar ga je veel plezier mee beleven, alleen waarom maar 4 gaten...?
 8. WW DIY Rubol 650W Cree CXB3590

  mooi toppen veld hoor. Ik had er even een hard hoofd in of dat nog mooi zou dichtgroeien gezien de strek. Alleen daar hoef jij je geen zorgen om te maken. ziet er prima uit! Hopelijk wordt het nog dichter en kan je genieten van een topoogst!
 9. Bouw je eigen ledarmatuur

  In de arctic blokken moet je zelf nog gaatjes boren, tappen hoeft niet per se. Heb ik niet gedaan en @slablaadje ook niet. Schroefjes en veertjes wat er bij geleverd zit kan je niet gebruiken dat is om het koelblok op het mobo te monteren inderdaad. Op pagina 5 heb ik uitvoerig beschreven hoe ik de arctics bewerkt heb. Enige wat ik nu zou veranderen is gelijk de koelpasta weg te halen. Het wil nog wel eens teveel pasta zijn en dus slechte koeling geven. En ook is het gewoon makkelijker werken als je geen moeite hoeft te doen om het schoon te houden. schroef die ik gebruik is een 2.9x9.5 plaatschroef, bij de ijzerhandel te halen. Haal daar ook de boortjeS (meervoud!) want de gamma boortjes zijn waardeloos!
 10. mini groei kast project

  Te weinig heeft geen enkel risico, zeker niet bij CPUs. Je kan prima een CPU zonder koelpasta gebruiken zonder enkel gevaar te lopen. Daarom gebruik je ook zo min mogelijk. De reden waarom er koelpasta wordt gebruikt is om het oppervlak te vergroten. Je vult als het ware microscopisch kleine oneffenheden op Waar door je dus een 'glad' oppervlak krijgt en die dus groter is. Daardoor kan je beter koelen. Koelpasta breng je ook niet aan zoals lijm. Je doet in het midden van het het koelblokje een drupje pasta. Van een rijstkorrel tot een erwt, net naar gelang hoe groot het oppervlak is. En dan laat je dat door de druk uitspreiden. Zodoende krijg je een dun laagje pasta. Dat er aan de randen dan wat minder zit is geen ramp. Met een spatel of bankpasje uitspreiden moet je dan ook niet doen. Nu is het wel zo dat het met monteren van de COBs het wat lastiger kan zijn om de druk uit te oefenen zodat de pasta goed uitstroomt. Ook hier is minder dus beter. Kleine beetjes wat gespreid plaatsen is dan aan te raden. Ik heb eerder problemen gehad met teveel aan koelpasta dan aan te weinig. Als jij je PCB open gaat schroeven is het dus verstandig om te kijken of er niet teveel is gebruikt, ipv te weinig.
 11. mini groei kast project

  Je wilt juist zo min mogelijk pasta gebruiken, hoe minder hoe beter. Als je teveel gebruikt heb je juist kans dat je de boel juist te warm laat draaien. Als er ergens dus te weinig zit, ben je beter af alles weer weg te halen en zelf een beetje aan te brengen.
 12. https://nos.nl/artikel/2196782-nieuw-kabinet-wil-proef-met-legale-wietteelt.html Een verrassende stap, Zeker met CDA en CU in het nieuw te vormen kabinet. Laten we hopen dat het een eerst stap in de goeie richting is!
 13. Overstap naar led

  Met jatten van stroom heb je gewoon gevaarzetting, kan mij niet voorstellen dat dit iets is wat wij hier willen promoten op dit forum.
 14. mini groei kast project

  Nog ff goed verven en uit laten gassen en je bent het heertje! Ik heb een tijdje terug via Ebay LED strips aangeschaft. Eens zien of ik de link nog kan vinden. Geen idee of het wat is nog, ik moet ze nog op een armatuur zetten. Was 40 Euro voor 5 strips met drivers. Met de ledstrips die jij laat zien, is het vaak wel zo dat duurder (veel) beter is. Het kan de moeite lonen daar eerst ff onderzoek naar te doen of kijken of iemand dat al gedaan had. Anderzijds, voor voorgroei is het niet zo dat planten nou heel veel nodig hebben. Als het al beter is dan TNeon is het al in orde
 15. Overstap naar led

  Zoals ik in een ander topi al zie, waarom criminelen iets doen, ga ik niet over speculeren. Hier is het een hobbyforum. Stroom aftappen is pure diefstal en dus ben je crimineel als je dat doet.