• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Jansen_en_Jansen

Members
 • Topic Teller

  42
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

25 Excellent

About Jansen_en_Jansen

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Profile Information

 • Gender Male

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. power plant by growerschoice

  Dat ziet er goed uit !!
 2. De vraag of deze marionet de kerst gaat halen is mij om het even! Dat er een hele grote schoonmaak moet komen binnen de ministeries, en zeker die van Justitie, lijkt mij duidelijk! Je mag het niet zeggen maar mijn gevoel heeft altijd al gezegd dat die mensen die schreeuwen dat iets niet mag, er het grootste belang (geld verdienen) er bij hebben. (iets met prijs kunstmatig hoog houden of zoiets) (En denk maar hoe Harry Anslinger het verbod erdoorheen duwde, alleen maar om zijn departement van werk te voorzien, ipv alcohol danmaar cannabis) Laat die beerput maar open gaan, die stank kan ik wel aan!
 3. Blackbut

  Ik ben met dit nieuws even helemaal uit het lood geslagen, gezien ik gisteren mijn vrouw terug uit het ziekenhuis heb mogen halen, zij was vrijdag met een hartinfarct overgebracht en dan dit............ Karel Kweker! En iedereen die hem heeft gekend en bij hem stond wens ik heeel veel sterkte toe deze komende tijd. Hoop dat jij lachend op ons neerkijkt BlackBut !!
 4. Alexis haar strijd om naar huis te mogen ?

  https://www.thealternativedaily.com/meet-the-12-year-old-girl-who-is-suing-the-ag-to-legalize-medical-marijuana-nationwide/ Een extra artikel met een interview van Alexis !!
 5. http://abcnews.go.com/US/jeff-sessions-sued-12-year-girl-epilepsy-legalize/story?id=51098947&cid=clicksource_4380645_1_hero_headlines_bsq_hed http://www.foxnews.com/us/2017/11/12/colorado-girl-sues-jeff-sessions-to-legalize-medical-marijuana-nationwide.html Deze jongedame Alexis volg ik al een tijdje op FB en nu heeft ze het eindelijk voor elkaar. Haar aanklacht tegen Jeff Sessions... Ik hoop op het beste ..... Green Power! ?????
 6. Overleden cannabisstrijder Dirk Jager

  Dit is een groot gemis... wens veel sterkte en kracht toe voor de nabestaande, familie en kennissen.
 7. Cannabis en zwangerschap

  Hoi minnie, proficiat met de zwangerschap van je vriendin. De meningen zijn natuurlijk verdeeld maar als cannaboïden in moedermelk zit voor de zuigeling denk ik dat als het tijdens de zwangerschap gebruikt wordt dmv vaporizer en of etenswaren ( plakkie cake) geen kwaad kan. Het roken daarintegen zou ik niet aanraden! Zeker geen tabak !! Gezonde overige maanden toegewenst ? voor haar
 8. Gelukkig wordt er genoeg onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van CBD. Onderstaand artikel geeft toch aan dat er goede resultaten behaald worden. https://www.haaretz.com/israel-news/1.813001 NL slaapt gewoon nog even verder......
 9. koopadvies vaporizer gevraagd

  Dat is zeker een leuk model die lekker dampt. Vergt wel een andere techniek om een goede damphijs te nemen, maar de damp wordt goed afgekoeld door de lengte van de slang. Ik ben tevreden over deze tafeldampert ??
 10. It's a mighty Mighty

  Jammer dat je ook last had van de draw resistance met de Solo2, had er wel over gelezen bij een aantal reviews. En als ik het zo lees is je ervaring met de service van S&B wel goed te noemen. Dat geeft een mens hoop ? Ben er zelf nog steeds tevreden over, dikke dampen en smaak is met je temperatuur goed af te stellen. Deze gaat door voor de duurproef. ?
 11. It's a mighty Mighty

  @Cloud9 De Solo 2 lijkt mij qua smaak toch kunnen tippen aan de Mighty gezien de glazen vulkamer. Helaas kan ik het niet vergelijken, maar gezien je zelf al aangaf dat er met de Mighty dito wax / rosin danwel een vloeistof verdampt kan worden is de veelzijdigheid van de Mighty een dikke plus. Wat ik tzt nog ga testen... @jengen voor leuke reviews enof een mening op youtube zag ik van Namaste vapes en vapecritic er aardige voorbij komen zodat ik beetje met mijn eisenpakket tot een compromis kon komen.. wie weet staat de Storm er tussen. Cheers
 12. It's a mighty Mighty

  Denk dat het dampen je dan gaat bevallen gezien de zachtere smaak je proeft van je weedje. Tevens heb je er minder van nodig ?
 13. It's a mighty Mighty

  Beste mede dampers, Onlangs een mobiele versie van een vaporizer kunnen aanschaffen en dat is een mighty Mighty geworden. Door het aanbod van de vele verschillende modellen was de keuze best lastig te noemen. Het waren uiteindelijk drie modellen waar ik graag mobiel mee zou willen dampen; de Arizer Solo 2, firefly 2 en de Mighty. Deze drie voldeden naar mijn idee wel qua smaak en constante kwaliteit van de damp. De solo 2 .... super damper!! Smaak en batterij van sublieme kwaliteit maar.. niet zo mobiel door het glazen vulkamertje... helaas, daarbij heb ik een ExtremeQ, dus voor thuis damp ik wel door. De Firefly 2, super materialen en smaak dmv convectie techniek. Ja, dat zou het moeten zijn, daar je helaas bedrogen uitkomt met gebruikersgemak en batterij capaciteit. Het moeten loskruimelen tussen de hits door in de kamer is niet echt handig te noemen als je onderweg bent, en de doordat de batterij van die kwaliteit is krijg je er 2 mee. (Waarvan het opladen alleen geschied als de accu in het apparaat zit hahaha). Dat voor die prijs....laat maar. Vandaar de keuze voor de Mighty; constante dampkwaliteit, 2 batterijen in het apparaat en bediening zonder app met ruime convectie/conductie oven. De oven verwarmd snel en binnen een anderhalve minuut op temperatuur als de bstterij vol is. Tevens is het geniale idee achter dit apparaat dat als men gebruik maakt van de losse navulpatronen (apart bij te bestellen) kan je waar je ook bent snel je navulpatroon verwisselen voor een volle en lekker doordampen. Zijn er meerdere cannabisliefhebbers die deze al wat langer hebben? Enne bevalt die een beetje?? K ga er nog ééntje dampen... CheerSs
 14. eerste kweek

  Tip mbt voor de meest stille fancontrollers: neem een trafo gestuurde ! Is wel iets duurder... maar wie aan t begin meer betaald, levert aan t eind minder in.... gekheid natuurlijk, maar is wel de meest stille aansturing voor je afzuiging. Succes ?