• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

slablaadje

Moderators
 • Topic Teller

  3900
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1425 Excellent

About slablaadje

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender Female

Recent Profile Visitors

2048 profile views
 1. Powerplant van dutch-passion

  ook gestemd.
 2. Silas

  welkom op ons forum.
 3. in dit land moet je zelf initiatief tonen Doede, niet afwachten totdat je gebeld wordt door de overheid, maar zelf gaan lobbyen in DH. En/of zorgen dat je media-exposure krijgt, dus schrijven in landelijke media, aan tafel komen bij een of ander programma waar je je standpunt onder de aandacht kunt krijgen.
 4. Ja, mooi dat er beweging in zit in het al jaren durende en vastzittende debat. Alle beweging begint met een klein stapje. Dit is een stapje richting regulering en het mantra "mag niet van de verdragen" is niet meer. Toch een belangrijke stap.
 5. mooi dat ze het gaan doen. Maar dit is weer een opmaat naar gecontroleerde wietkweek in handen van grote bedrijven. Kleine kweker staat straks weer met lege handen.
 6. Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Grappig. Kost 51,44 euro ex btw. Als je beetje zoekt op internet kun je het aluminium voor een paar centen gezaagd kopen, dan nog eens er vier hoekstukken bij vinden en je bent voor een paar euro klaar. Gemak is makkelijk, maar hoeft niet zo veel te kosten.
 7. Hulp gevraagd bij zelfbouwkast!

  witte folie lijkt me het beste. Temperatuur moet je regelen inderdaad. Als je het hok binnen hebt staan, kun je natuur de afzuiging dag en nacht aan hebben.
 8. Ciao

  welkom!
 9. Thee?

  wietolie maken, werkt stukken beter, is goed te doseren.
 10. Erik

  Welkom op dit forum. Cbd/wietolie helpt tegen pijn en die olie maken is op zich niet moeilijk en doseren (druppelen) ook niet, de recepten vind je op het forum. Thee lijkt me minder geschikt.
 11. grtz Slablaadje, Zijn jullie dat die mij eraf gooien of ligt dit aan iets anders ?Ben weliswaar n hele tijd weggeweest ... maar het kriebelt weer dus dacht ik m'n ouwe acount weer te gebruiken maar na n tijdje lezen om bij te komen wordt ik er steeds uitgegooid blijkbaar, kan ook aan mij liggen . Ben nogal n mongool met computers daarmee....

 12. Azi

  dobrodošli! (dat is welkom, voor mensen die geen bosnisch spreken)
 13. Wieties first round

  Succes!
 14. Niet echt nieuws over cannabis in NL, maar mogelijk heeft het impact op de coffeeshops. https://www.gezondheidenco.nl/296487/rookruimtes-horeca-meer-toegestaan/ Rookruimtes in cafés, restaurants en andere horecagelegenheden zijn niet langer toegestaan. Ze vallen niet meer buiten het algehele rookverbod, bepaalde het gerechtshof in Den Haag dinsdag. De uitzonderingspositie is ongeldig. Ik ben wel eens in een coffeeshop geweest, rondleiding met onze grote leider, ik zag dus veel glazen hokjes. Moeten die dan ook weg of hebben coffeeshops een uitzonderingspositie?
 15. Powerplant van dutch-passion

  even vers brood erbij doen, dan wordt de wiet wat vochtiger.