kebab

Members
 • Topic Teller

  1552
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  1

kebab last won the day on August 6 2016

kebab had the most liked content!

Forum Reputatie

484 Excellent

About kebab

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. kebab

  Guerilla tuintje 2018

  Hoe is 't hier?
 2. Die toppen zien er keurig uit zeg. Van welke breeder komen die zaden?
 3. kebab

  scrog op balkon

  Mooi hoor. Die is weer binnen ๐Ÿ˜Ž
 4. Wat is goede zeil voor een waterput?Gewoon vijverzeil? Ik ben bang dat er doorheen wordt gevreten door ongedierte en het water uiteindelijk nog wegloopt.
 5. Ik heb bij elk bezoek wel korrels gestrooid. En toen ik ze ging oogsten had ik ze een maand voor het laatst gezien. Toch wat slijm.hie en daar
 6. kebab

  scrog op balkon

  Mooi kweekje. Ziet er goed uit. Leuk dakterras heb je ook ๐Ÿ™‚ Dr zit nog al een verschil in de laatste en ene laatste foto, maar dat is dus maar 1 weekje verschil?
 7. kebab

  Herbalist

  Haa welkom.!! Voel je vrij om een verslag te posten van je kweek
 8. kebab

  The doctorโ€™s backyard 2018

  Mooi tuintje man. Echt geweldig. Beginnen de buren niet te mauwen?
 9. kebab

  Jay's tuinieren in 2018

  Volgend jaar nieuwe ronde. Maar je kunt er nog wat vanaf halen misschien. Tja de de spot is niet ontdekt. Maar ze vallen ook niet echt op. Ze staan zo stealth opgesteld. ๐Ÿ˜Ž
 10. kebab

  Kebab guerilla 2018

  Thnx @Rabarbarbaar Op die plek ben ik toch bang om door bekende gezien te worden. Ik vind het growen mooi maar wil er niet te veel tijd en moeite in gaan stoppen. @OutdoorKing zie hier het verslag van je hasplant x gg2 fem. Conclusie. Ze zijn klein gebleven. Dit is te wijten aan de droogte. Ik heb ze in de droge periode ongeveer eens per week voorzien van een kleine hoeveelheid water. Ook heb ik alleen de aarde omgespit en verder niks toegevoegd. Verder hebben ze geen bladschimmel. De eiken rondom wel. Ik heb nog geen zaden in de toppen gespot.
 11. kebab

  Kebab guerilla 2018

  Deze hangen nu mooi te drogen en nu gaan we kijken of ik volgend jaar hier wat uit ga breiden of dat ik ergens anders aan de gang ga. Misschien dat ik volgend jaar ook helemaal niks zet ik weet het nog even niet.. Het liefst ga ik indoor micro growen, maar heb helaas niet meer mijn eigen stekkie.
 12. kebab

  Kebab guerilla 2018

  En daar ben ik weer. Vandaag wezen kijken en ook gelijk de schaar meegenomen. Spannend!! Staan ze er nog? Zijn ze opgegeten, verschimmeld of ontdekt?? Of staan ze er nog!! Het was al een poosje geleden, ruim een maand geleden.. Gelukkig, de 2 FEMS (Hashplant x gg2 van outdoorking) stonden er nog met mooie herfstkleuren. Hier en daar wat slijm van slakken gespot, en beestjes en maar een klein beetje toprot. Wortelkluit, valt wel mee toch??
 13. kebab

  boswandeling heeft last van natte voeten

  Mooi hoor. Je knipt ze wel goed strak zoals het hoort.
 14. kebab

  Kweekverslag outdoor

  Ga geen schimmel roken. Begin er niet aan. Wees zuinig op je lichaam!!