• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

GrowingP

Members
 • Topic Teller

  725
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

272 Excellent

About GrowingP

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender Female

Recent Profile Visitors

545 profile views
 1. Hoewel de prognose misschien goed is sluit dat niet uit dat het toch slecht uitpakt, niet? Misschien dan toch verstandig aan te raden wel hardcore aan de wietolie te gaan zodat hij die genezende werking mooi meepakt naast chemo. Zo wed je op meerdere paarden, dat zou ik doen. Je wilt ook niet als het toch slecht uitpakt achter blijven met een gevoel van had ik toch maar even door de zure appel heen gebeten... Heb het nog niet genoemd zag ik, maar vitamine C via infuus op doseringen van 10-100 gram is ook interessant om te bekijken. Kan net als cannabis naast chemo gebruikt worden en net als cannabis verminderd het ook de bijwerkingen en zijn er ook beweringen van artsen dat het geneest/kankercellen vernietigd. Zo wed je eigenlijk op 3 paarden en doe je ook een beetje aan kansberekening om de kans op genezing te vergroten.
 2. Think and grow big outdoor topic

  In uitspraak rechter komt ook naar voren dat rechter vind dat ik niet voldoende beroept heb op medicinaal gebruik. Heb dit wel onderbouwt met diagnoses en stukken op psychisch gebied, maar vind de rechter dus onvoldoende. Heb daar nog wel wat ideeën over, maar luister ook graag naar andere visies en argumenten. Dus tips en out of the box denken is welkom.
 3. merry christmas and a happy new year bro

  picture.php?albumid=32912&pictureid=8068

  Peace LBH

  1. GrowingP

   GrowingP

   Hey dankje man jij ook het aller beste voor 2018, en dat je zaden maar een groot succes mogen worden dit jaar!

 4. Think and grow big outdoor topic

  Die hoeven niet te kiezen, de rechter heeft ontruiming en boete toegewezen. Onderbouwing is simpelweg de afschrikwekkende werking en eventuele schade (die er niet was) Ik ben er ook verbaast over en vind het ook misleidend. Staat in de algemene voorwaarden bij hennepteelt boete en schadevergoeding. Niks over direct ontruiming of zero tolerance beleid. Was verwarrend ook, want noem alle gevolgen of niks, maar niet maar een deel en dan de belangrijkste, ontruiming vergeten.
 5. Think and grow big outdoor topic

  Was ook niet van plan het ze gemakkelijk te maken, maar uiteindelijk zal de gerechtsdeurwaarder aan de hand van het vonnis alsnog beslag kunnen leggen lijkt me. Is veel aangevoerd en goed onderbouwd dus is mij wel duidelijk geworden dat ontruiming vrijwel altijd plaats vind ongeacht persoonlijke omstandigheden. Wil ook niet te veel over deze zaak nu zeggen in dit termijn, wie weet leest advocaat wel mee van tegenpartij haha. Maar als je ideeën hebt zijn die altijd welkom, want gun het ze uiteraard ook niet. Zit sowieso krap dus mocht er iemand klusjes hebben of weten is dat wel altijd welkom en staat pm altijd open. Maar jullie steun is voldoende en waardeer dat zeer.
 6. Think and grow big outdoor topic

  Dankje Ik ga in beroep, als ik verlies dan big! En anders maak ik nog steeds kans om te winnen.
 7. Think and grow big outdoor topic

  Bericht van advocaat gekregen dat het veroordeeld ben met de boete van 5000 euro.
 8. Think and grow big outdoor topic

  Gaat gewoon on geld en macht Cat Nicky, want is de meest geneeskrachtige plant op aarde. Plant is vrijwel niks slechts aan. Maar op het moment dat je er mee gepakt word krijg je meer instanties dan Holleeder op je dak. Dat is geen toeval.
 9. Think and grow big outdoor topic

  Ja woningbouw verdienen legaal aan wiet simpel door het een boete te noemen. Is gewoon een feit. En of je nou 1 of 100 planten hebt maakt ze nog geen eens uit, eisen het standaard. Het hoger gerechtshof heeft geoordeeld dat woningbouwverenigingen de winst mogen afromen dus die jurisprudentie gebruiken ze ook. Zou nooit moeten kunnen ook juridisch niet volgens mij, is toch gewoon profiteren van misdaad of ben ik nou gek.
 10. Think and grow big outdoor topic

  Uitspraak zou gisteren de 14e zijn. Neem aan dat advocaat het dan vandaag per post binnen krijgt, maar heb ook nog niks gehoord. Ga zo lekker sporten ipv er bij stil staan en zie het wel wanneer ik bericht krijg. En er komt een klacht bij de deken voor de advocaat van de tegenpartij. Is niet eens naar mijn zaak gekeken, maar geprocedeerd op basis van een melding van de politie. Hadden zich in mijn zaak moeten verdiepen ipv klakkeloos dingen te roepen om het zo erg mogelijk te doen lijken zonder dat ze weten of het wel waar is. Mijn advocaat vind het wat overdreven, maar ik vind dat er sprake is geweest van bedrog.
 11. Zoiets @wiet61 Sorry als ik je topic vervuil :$ Goed dat je dit doet voor iemand anders.
 12. Think and grow big outdoor topic

  Ja wij zijn verschenen. Verwacht niet dat boete word toegewezen maar het kan wel. Ontbinding vind vrijwel altijd plaats als je geen medische argumenten aanvoert, Moet sprake zijn van bijzondere omstandigheden en geringe betekenis wil rechter een uitzondering maken op ontbinding. Maar we gaan het zien. Ben trouwens nog op zoek naar jurisprudentie waar in opzegging zelf ondertekend was, maar nietig werd verklaard ivm de dwingende manier waarop woningcoperatie ymere er op aan stuurde. Kan deze helaas niet terug vinden...
 13. Think and grow big outdoor topic

  Nee alleen bij onderhuur nog wel eens meen ik. Dus lijken een soort van mee te willen profiteren uit criminele activiteiten. Staat in de algemene voorwaarden, dus valt onder een overeenkomst. En bij dit privaatrecht is het zo, geen verweer gevoerd op beschuldiging word als bewezen gezien en dus toegewezen. Stukje van mezelf: "Ben je niemand tot overlast, maar kweek je de meest geneeskrachtige plant op aarde voor eigen medicinaal gebruik ben je een crimineel die alles kwijt raakt, zelfs zijn woning en mensenrechten. Maar als je daadwerkelijk geld aan hennep verdient (boete), aanstuurt op het schenden van mensenrechten via een proces en daar ook nog alles bij elkaar liegt om dat doel te bereiken ben je blijkbaar een sociale woningcoperatie. Ben ik de enige die dit vreemd vind?'' Wat me kwaad maakt is dat dit ook een moeder en kind kan gebeuren die uit wanhoop kweekt, maar woningcoperaties hebben ook daar schijt aan en geven zelfs een trap na met een boete Procederen op basis van een vage melding van politie terwijl normaal voor ontbinding veelvuldig overlast en hele rapporten aangedragen moeten worden ivm de bescherming van de huurder. Nu 2 A4tjes als een melding. Ook dient verhuurder het eerst buiten de rechter te proberen op te lossen, niet bij hennep dus. Hier oa jurisprudentie van eigen haard die deze boete hanteert. https://www.navigator.nl/document/id9047e7431cca4fe69f224fbbb86f1ffb/ecli-nl-rbams-2017-8593-rb-amsterdam-21-11-2017-nr-6356735-kk-expl-17-1039 https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNHO:2016:437 Vind dat je door belachelijke eis als opzegging huur en boete in proces gedwongen word, want je kan hier niet vrijwillig mee akkoord gaan als je bijv in de bijstand zit. Heb nog wel wat ja, maar ben het liefst nu even voorzichtig met vragen mbt mijn eigen specifieke zaak die nog loopt.
 14. Think and grow big outdoor topic

  Advocaat heeft er verweer op gevoerd mbt redelijkheid en billijkheid Johnny. Is een contractuele bepaling en als je geen verweer voert word die meestal toegewezen, ook 10.000 euro al ging het daar om meer planten en bij een andere woningcoperatie. Wil zelf oa aanvoeren dat de woningcorporatie financieel gewin heeft bij deze procedure en ontbinding en daarom niet ontvankelijk verklaard dient te worden. Zijn ten slotte een sociale woningoperatie die verantwoording heeft naar kwetsbare huurders. Dan kan je geen half jaar inkomen van een bijstand vorderen en waarmee je doelbewust mensen kapot maakt. Ook dat niet ik maar de woningcoperatie inkomsten krijgt uit hennep kweken door middel van de boete wat strafbaar is.
 15. Think and grow big outdoor topic

  Nee de echte boeven werken voor de overheid. Had de wijkagent nog wel gemaild die me verraden had terwijl hij me liet geloven het niet te melden. " Ze hebben bij de politie vast wel een sportplek hebben en neem aan dat jullie als agenten ook aan zelfverdediging doen.Zullen wij is een potje tegen elkaar kickboxen daar?Of ben je alleen stoer achter mensen hun rug om?" Kreeg geen reactie hahaha pfff halve toetsenbord doet het niet moet met muis en scherm typen.