• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

GrowingP

Members
 • Topic Teller

  743
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

289 Excellent

About GrowingP

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender Female

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. Think and grow big outdoor topic

  Voeding zal niet ideaal worden, wil er maar kort verblijven ipv uitgebreid gaten graven. Zal weinig tot geen voeding in de bodem gaan en vooral kippemest strooien. Zouden de wormen moeten pakken en in de grond moeten uitschijten.
 2. Think and grow big outdoor topic

  Rabarbarbaar, Begroeiing geeft inderdaad wel indicatie, maar flinke wietplanten zuipen ook wel wat volgens mij. Johnny, Heb daar ook aan zitten denken, later planten of gewoon zooitje stekken trekken en dan planten. Eventueel wat scrog of autoflowers. Wilde heribei verleden jaar 1 phenotype die autoflowerend was, kwam toch nog leuk vanaf hoor en misschien 70 cm hoog. Hou je ook veel meer locaties over als je het laag houd.
 3. Think and grow big outdoor topic

  Was eff weg van het forum en voelde wel weer goed toen ik een kijkje kwam nemen. Kreeg echt weer zin. Heb 4 kleine plekjes waar ik echt maar een paar plantjes kan neerzetten ivm geur. Misschien nog bij iemand op het balkon een zadenkweekje. Heb een hard hoofd in de locaties veel te dicht bij mensen in de buurt maar ga het gewoon proberen. Ook ergens midden op een heuvel een plekje, weet niet of dat een probleem is ivm voldoende water?
 4. Hoewel ieder dit voor zich zelf moet beslissen vind ik dit altijd treurig. Begrijp dat je er helemaal afstand van doet en ook niet 1-5 plantjes aandurft. Wel goed uitgezocht hoe dat zit met hypotheek en max 5 planten? Kan me toch niet voorstellen dat een rechter je je woning uit zet op basis van 1-5 plantjes. Sterkte met je beslissing en veel succes met alles toegewenst.
 5. En hij accepteert dus ook niet dat er iets ontstaat dat hij juist zelf creeert met zijn harde aanpak, die keiharde criminalteit etc. Rare vent die Grapperhaus.
 6. Krijg bij hem sowieso de indruk dat hij altijd wel goed weet waar die het over heeft. De mens wil nou eenmaal vrij zijn en hoe meer druk de overheid op ons uitoefent hoe meer weerstand daar ook weer tegen zal komen. Hardleers die politici.
 7. Ik dacht al zag die niet staan.. Word hier ook dit jaar geplant en de bruce banner lijkt me ook wel interessant wat die buiten doet. Veel succes ik volg!
 8. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Is wat je zelf wil en kan. Liever te veel dan te weinig toch met alle onzekerheid die er bij komt kijken. En als echt te veel word oogst ik het wel voor je geen probleem haha
 9. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Dat zijn de droomspots. Hoeveel ga je daar zetten?
 10. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Als je schep weg is en ontdekt zullen ze je plantje echt niet laten staan. Eventueel wat lood in een bepaalde vorm met waarschuwingbrief er bij anders. Wel jammer. Wel leuke soortjes. Direct beginnen met voorgroeien?
 11. Growpro 2018

  Suc7 in ieder geval ik volg.
 12. Think and grow big outdoor topic

  I'll be back
 13. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Leuk ga deze ook volgen, suc7 man!
 14. Hoewel de prognose misschien goed is sluit dat niet uit dat het toch slecht uitpakt, niet? Misschien dan toch verstandig aan te raden wel hardcore aan de wietolie te gaan zodat hij die genezende werking mooi meepakt naast chemo. Zo wed je op meerdere paarden, dat zou ik doen. Je wilt ook niet als het toch slecht uitpakt achter blijven met een gevoel van had ik toch maar even door de zure appel heen gebeten... Heb het nog niet genoemd zag ik, maar vitamine C via infuus op doseringen van 10-100 gram is ook interessant om te bekijken. Kan net als cannabis naast chemo gebruikt worden en net als cannabis verminderd het ook de bijwerkingen en zijn er ook beweringen van artsen dat het geneest/kankercellen vernietigd. Zo wed je eigenlijk op 3 paarden en doe je ook een beetje aan kansberekening om de kans op genezing te vergroten.