• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

GrowingP

Members
 • Topic Teller

  706
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

259 Excellent

About GrowingP

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender Female

Recent Profile Visitors

387 profile views
 1. 8 soorten test guerrilla & buiten

  Linke soep zo ophangen. Kan wel stellen dat ik uit ervaring spreek.
 2. Think and grow big outdoor topic

  Ja dat dacht ik ook, het ging alleen maar over narigheid haha. De gorilla glue is erg mooi, opbouw ook dat heeft zamnesia goed gedaan. Maar veel te laat en zou eind september klaar geweest moeten zijn wat niet waar gemaakt word. Dat vind ik toch wel jammer, want anders had het echt een toppertje geweest waarschijnlijk.
 3. Think and grow big outdoor topic

  Gorilla glue van 15 oktober
 4. Think and grow big outdoor topic

  https://www.mensenrechten.nl/wat-zijn-mensenrechten/mensenrechten-op-een-rij Artikel 25 Een ieder heeft recht op een levensstandaard, die hoog genoeg is voor de gezondheid en het welzijn van zichzelf en zijn gezin, waaronder inbegrepen voeding, kleding, huisvesting en geneeskundige verzorging en de noodzakelijke sociale diensten, alsmede het recht op voorziening in geval van werkloosheid, ziekte, invaliditeit, overlijden van de echtgenoot, ouderdom of een ander gemis aan bestaansmiddelen, ontstaan ten gevolge van omstandigheden onafhankelijk van zijn wil. Moeder en kind hebben recht op bijzondere zorg en bijstand. Alle kinderen, al dan niet wettig, zullen dezelfde sociale bescherming genieten. Als ik hier recht op heb zou ik willen stellen dat dit recht mij ontnomen word bij ontbinding. Heb immers geen geld voor een woning buiten sociale huur. Misschien denk ik nu heel raar, maar zie daar toch wel een logica in. Woningcorporaties zijn veel te ver doorgeschoten in hun aanpak. Toch lees ik dat je je vaak niet op sociale grondrechten kan beroepen wat in mijn optiek wel zou moeten. Zijn er immers om ons te beschermen, dan zou je er ook wat mee moeten kunnen zou je zeggen. "Soorten grondrechten Er zijn 2 soorten grondrechten: ‘Klassieke’ grondrechten: de burgerlijke en politieke rechten. Dit zijn onder andere het kiesrecht, vrijheid van meningsuiting, recht op privacy, godsdienstvrijheid en het discriminatieverbod. ‘Sociale’ grondrechten: de economische, sociale en culturele rechten. Dit zijn onder andere het recht op huisvesting, sociale zekerheid, gezondheidszorg en onderwijs. Sociale grondrechten zijn meestal niet afdwingbaar bij de rechter, maar klassieke grondrechten wel. Zo kan een burger een kort geding aanspannen als een gemeente zonder goede redenen een demonstratie wil verbieden." https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/grondwet-en-statuut/grondwet
 5. Think and grow big outdoor topic

  En dit is dan het geroep waarom ik de huurovereenkomst zelf op MOET zeggen. U moet de woning teruggeven aan woningbouw U mag heen hennep kweken in de woning.U heeft uzelf uw buren en het gebouw van woningbouw in groot gevaar gebracht, Een hennepkwekerij is brandgevaarlijk. En er is een grote kans op lekkage en schimmelvorming. Ook is het een strafbaar feit. Daarom moet u de huur opzeggen. Gebruik hiervoor het formulier bij deze brief.
 6. Think and grow big outdoor topic

  Nouja snel, had het er over met wat instanties, maar krijg nu toch verschillende verhalen. Zou volgens politie geen ontneming komen. Lijkt mij dat het OM er over gaat en niet de politie. Ga me er niet zo druk om maken maar wil woning wel graag behouden. Hier het bericht van de woningbouw nadat ik vroeg om feiten en bewijzen. Beste GrowingP, Het feit is dat de politie op datum een in werking zijnde hennepkwekerij heeft aangetroffen en heeft ontmanteld. De hennep is ter plaatse vernietigd. Woningbouw heeft deze informatie van de politie ontvangen omdat woningcorporaties, politie en andere organisaties in een hennepconvenant hebben afgesproken deze informatie met elkaar te delen. Ik wil u ook nog even wijze op de boete van € 5.000,- die woningbouw heeft opgelegd, omdat u een hennepkwekerij in de woning heeft gehad. Het is mogelijk om deze boete in termijnen te betalen. Graag ontvang ik uiterlijk datum uw reactie. Met vriendelijke groet, Woningbouw Heb wat gegevens aangepast. Zie tot nu toe nog geen specificaties of bewijzen, maar juist dat de hennep is vernietigd.
 7. Think and grow big outdoor topic

  Hoi @Johnny_sack, Hoe zou jij de situatie dan inschatten gezien je met een ander verhaal komt dan growpro?
 8. Think and grow big outdoor topic

  Denk dat dit een interessant topic word en draag graag bij om andere dit leed te besparen. Zal daarom later ook wat meer informatie delen, ook beperkte mailcommunicatie. Licht aangepast waaronder namen om herkenning te voorkomen. Heb bewijzen opgevraagd en lijken vrijwel niks te hebben krijg ik de indruk. Gaven ook al aan dat de hennep was vernietigd. Veroorzaking gevaar is hoog van de toren geblaas en eigenlijk nergens op gebaseerd behalve dat er een hennepkwekerij ontmanteld zou zijn. Dit zou volgens hun klakkeloos allerlei gevaar veroorzaken voor buren en het gebouw van hun.
 9. Think and grow big outdoor topic

  En die foto's hadden ze ook moeten maken toen ze erbij stonden? Kunnen dus 0,0 bewijs bij de politie opvragen? Politie doet niks meer dan melden dus zeg maar. Heb in ieder geval de contactpersoon van de woningbouw gevraagd om bewijzen. Eerst maar eens zien wat ze hebben.
 10. Think and grow big outdoor topic

  Lees dat nu voor het eerst wat je nu zegt. Aan de hand van informatie van de politie zouden ze toch ook een rapport kunnen opmaken. Of in ieder geval bij de rechter kunnen aantonen dat er meer dan 5 planten zijn en dus sprake is van beroepsmatige teelt. Dan is er automatisch sprake van woonfraude. Wel even geslikt maar de worries valt nu wel mee haha. Het komt zoals het komt ben er op voorbereid en krijg waarschijnlijk snel weer een woning als ik er toch uit moet. Moeten ons niet klein laten krijgen door dit soort walgelijke praktijken. Heb jij veel ervaring of verstand van dit soort zaken dan @growpro want je lijkt behoorlijk zeker van je zaak? Ik lees namelijk juist alleen maar dat ze er alles aan doen wietkwekers eruit te krijgen en ook bijna altijd slagen hier in.
 11. Think and grow big outdoor topic

  Contract doet volgens mij niet zo ter zake maar er zal wel geoordeeld worden op goed huurderschap en beroepsmatig. Gevaar en overlast is niet van toepassing ondanks ze dit heel hard roepen. Maar de andere argumenten betekend vrijwel altijd ontbinding van de huurovereenkomst. Vond deze informatie wel nuttig en uitgebreid uitgelegd. http://dspace.ou.nl/bitstream/1820/5948/1/stoop.pdf Denk dat in mijn situatie vooral van belang is welke informatie ze hebben en of ze anders nog alle informatie alsnog kunnen opvragen bij de politie. Eigenlijk of ze weten en kunnen aantonen dat het om meer dan 5 planten ging om zo beroepsmatige teelt aan te tonen gecombineerd met slecht huurderschap. Ga inderdaad niet zelf tekenen. Weet niet eens welke informatie ze hebben en als ze me er uit willen mogen ze er wat moeite voor doen ook.
 12. Think and grow big outdoor topic

  Is alleen melding gedaan bij de woningbouw dat er een minikwekerij zou zijn. Woningbouw heeft zelf niks gezien (was er niet bijgehaald) en ook geen verdere informatie tot nu toe lijkt het. Het zal mij benieuwen, want neem aan dat ze toch met specificaties moeten komen om de rechter tot ontbinding van de huurovereenkomst te vragen. Anders lijkt het niet meer dan een gerucht.
 13. Staat er toch ook min of meer of ben ik nou gek? " 15. Het is de huurder niet toegestaan in het verhuurde hennep te (doen) kweken of andere activiteiten verrichten die bij of krachtens de Opiumwet strafbaar zijn gesteld."
 14. Think and grow big outdoor topic

  Goed bezig LBH Dacht juist ergens gelezen te hebben dat het uitgesteld was tot volgend jaar?
 15. Think and grow big outdoor topic

  Hahah alle winst uit de kwekerij. Lees dat ze zowat alles winnen ook van medische gebruikers. Die 10 ruggen boeit ze inderdaad niet, ze willen een statement maken en zullen alleen daarom om die paar kwekerijen die ze dan aantreffen alles doen die eruit te flikkeren. Waarschijnlijk hebben ze er 50 ruggen ook wel voor over. Advocaat neemt het morgen door met een specialist op dit gebied, maar ga er van uit dat ik er toch uit moet.