• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

thrasherdude

Members
 • Topic Teller

  1089
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

440 Excellent

5 Followers

About thrasherdude

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

385 profile views
 1. Thrash #1

  Moet nog weekje voeding geven en dan nog 10 dagen flushen. Daarna oogsstijd dus zo lang blijft ze niet meer staan ☺
 2. Thrash #1

  Fotoupdate 29/07/2018 Eddie's Super Cheese einde week 11 bloei. Amnesia Haze einde week 10 bloei. Yo boswandeling ! Klopt de dame wilt maar niet sterven. Is dubbele bloei, gewoon laten staan en je hebt meer weed 😎
 3. Thrash #1

  Fotoupdate 29/07/2018 Eddie's Super Cheese einde week 11 bloei. Amnesia Haze einde week 10 bloei.
 4. Thrash's Guerilla Gold x Henkes

  Update 23/07/2018 Oogsttijd! Trichomen zijn goed mistig/cloudy dus zal meer high gevoel zijn dan stoned. Opbrengst helemaal niet veel maar dit was al te verwachten. Ze is al geknipt en ligt nu in droogtent. Update volgt!
 5. Blue Berry Blast x Skunk

  Update 22/07/2018 Omgepot naar een 12 liter pot met Plagron Lightmix. Hopenlijk groeit ze wel nog door.
 6. Blue Berry Blast x Skunk

  Update 22/07/2018 Nog niet ompot maar gaat straks dus gebeuren. Hier de langverwachte foto's 😎
 7. Blue Berry Blast x Skunk

  Dan pot ik ze over in een grotere pot en blijft ze buiten staan! Vanavond fotoupdate!
 8. Blue Berry Blast x Skunk

  Update 16/07/2018 Excuses voor lange uitstel van update maar ze stonen tot nu buiten in mijn greenhouse omwille van plaatsgebrek in tent. No worries het gaat ze goed en 1 van hen is dus al een vrouwtje dus dat is super nieuws! Nu ben ik aan het twijfelen zal ik ze buiten laten staan of binnen onder de lamp plaatsen zodra er plek is. Normaal is het not done maar last van ziektes heeft ze niet! Morgen zal ik foto's plaatsen.
 9. Thrash's Royal Cheese Fast Version RQS

  Echt wel gaan als een raket! Ga dit soortje nog is zetten damn she goes fast!
 10. Thrash's Guerilla Gold x Henkes

  Toch nog verassende big bud gekregen hehe
 11. Thrash's Honey Cream Fast Version RQS

  Yo Tune! Ja ik geef normaal al Buf Ignitor mee vanaf de laatste week groei maar ze kon duidelijk geen 2ml aan in week 1 bloei. Heb de aangetaste bladeren verwijderd en geef haar enkel water nog tot eind deze week (tot en met zondag) vanaf maandag ga ik haar dopen onder week 1 bloei en begin ik met 1ml Bud Ignitor en bouw zo op naar 2ml in de 2de week bloei.
 12. Thrash's Speedy Chile Fast Version RQS

  Update 10/07/2018 START WEEK 4 BLOEI !!! Ze loopt wel iets achter dan haar zusje Royal Cheese (zie ander kweekverslag) maar toch ze is stabiel en geen enkel geel blad of tekortkomingen te zien! Super easy plant (niet getopt). Voedingsverhoging: Sensizym en Rhino Skin van 0.5ml naar 1ml en dit tot en met week 6 bloei. Big Bud van 1ml naar 2ml. Dit krijgt ze deze week mee: 3x1ml Micro,Grow,Bloom 1x1ml Sensizym 1x1ml Rhino Skin 1x2ml Big Bud
 13. Thrash's Honey Cream Fast Version RQS

  Update 12/07/2018 Ze krijgt volgende week enkel water om te bekomen van wat overvoeding. (Zie op foto verbrand blad). De Bud Ignitor was er teveel aan denk ik samen met de Micro,Grow,Bloom.
 14. Thrash's Tripoli Jack ODG'S

  Update 12/07/2018 Het gaat haar goed maar merk wel iets raars op! 1 knop is al in bloei maar de rest nog niet ???? Zie foto. Zal ik al in bloei rekenen qua voeding gift of nog in groei denken?
 15. Thrash's Guerilla Gold x Henkes

  Update 12/07/2018 Bijna oogsttijd! Trichomen zijn goed mistig/cloudy maar nog geen amberkleur te bespeuren!