• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

lastpak

Members
 • Topic Teller

  1912
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1075 Excellent

About lastpak

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Buiten en/of Binnen thats the question
 • Interests Planten

Recent Profile Visitors

2851 profile views
 1. Lastpak's tuintje

  Fluiterdkruid gaat nog steeds redelijk voortvarend. De pepertjes komen ook langzaam op kleur. Ook de paprika's kleuren inmiddels al aardig. De passievruchten zijn inmiddels ook rijp. Goudsbloemen (calendula) De goudsbloem is een makkelijke plant die zich zelf uitzaait. Aan de stand van de bloemen kun je zien waar de zon staat omdat ze de zon volgen, vandaar ook haar bijnaam "bruid van de zon". Ze staan dus ook graag in de volle zon. Ze is één van de bekendste medicinale bloemen en zelfs mensen die "niets met kruiden hebben" weten wel van het bestaan van Calendulazalf. Je kan de bloemen plukken en gebruiken om er een olie of een tinctuur van te maken. je stopt de hele bloemen, al dan niet in stukjes gesneden, in een potje en overgiet dit met zonnebloemolie of consumptiealcohol, wodka of jenever. De bloemen mogen in beide gevallen niet boven de vloeistof uitsteken. Het potje met de zonnebloemolie zet je zoveel mogelijk in de zon, en op een mooie, zonnige dag zelfs buiten. Na een aantal weken kun je de bloemen eruit zeven en deze olie kun je nu puur gebruiken of het is de basis voor je zalf, gemaakt met bijenwas of met wolvet. Om een tinctuur te maken overgiet je de bloemen met een goede jenever, wodka of consumptiealcohol. dit potje kan gewoon in huis blijven en hoeft geen zonnestralen op te vangen, wel elke dag even schudden. Waar is de olie/zalf voor te gebruiken? alle soorten wonden, zoals snij- schaaf- etterende- bloedende- doorlig- etc. alle soorten kloven (de goudsbloem heeft een anti-bacteriële werking en is wondhelend) geïrriteerde huid (babybillen), acné, eczeem, steenpuisten en zweren (de goudsbloem is ook ontstekingswerend) koortsblaasjes en gordelroos Tijdens zowel de Amerikaanse burgeroorlog als ook in de eerste wereldoorlog, werden de bloemblaadjes op open wonden gelegd om als een "plantaardig jodium" gebruikt te worden. Zo goed is de antiseptische werking!! Waar kun je de tinctuur voor gebruiken? Een paar druppels tinctuur toevoegen aan afgekoeld gekookt water om een vieze wond uit te spoelen, of hiermee te gorgelen bij mondslijmvlies- of tandvleesontstekingen. In de fytotherapie wordt de tinctuur o.a. gebruikt bij gal- en leveraandoeningen en menstruatieproblemen. En wat dacht je van een kopje goudsbloementhee? Per kopje thee heb je ongeveer de blaadjes van 1-2 bloemen nodig en je drinkt drie kopjes van deze thee als je veel last hebt van menstruatiepijn. Heb je geen tinctuur gemaakt dan kun je ook een thee zetten om hiermee de wond uit te spoelen.
 2. Voorgroeikastje 100x96x56

  zo zo lekker bezig geweest, heb je ook jodium en pleisters? of enkel ducktape?
 3. mijn alleereerste dames

  Ik zou ze nog 1 beurtje groei geven en komende week dan overstappen op de bloeivoeding.
 4. Terpenen geven voornamelijk geur, aromaten de smaak. Nu heeft geur natuurlijk ook een boel met smaakbeleving te maken he.
 5. ak47

  Have fun met de run.
 6. Custom LED-hemel Sativa Grow

  roofmijten en roofwantsen eten spintjes maar op je foto's zie ik enkel spint zitten. Door enkel wat blad weg te nemen los je dit probleem niet op.
 7. Ganja-Piraat in de bocht

  Joint the club.
 8. hallo ik ben Petra

  Welkom aan boord.
 9. KAYA'S D.I.Y. driverless ledproject voor bloei

  5500 - 7000 Kelvin is toch niet warm wit. Warm wit is 2700 Kelvin. koud wit is 6400 Kelvin. Je zit dus in een koudwit spectrum. Prima voor groei, minder geschikt voor bloei.
 10. Voorgroeikastje 100x96x56

  ook ff meeloeren.
 11. 2015-08-098.jpg

 12. 2015-08-081.jpg

 13. 2015-08-02.jpg

 14. 2014-10-18.jpg