• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

lastpak

Members
 • Topic Teller

  2026
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1191 Excellent

About lastpak

 • Rank
  LastPak
 • Verjaardag 18-10-70

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Buiten en/of Binnen thats the question
 • Interests Planten

Recent Profile Visitors

3009 profile views
 1. Laat je poes zien

  Brokjes automaat gevuld, ze zullen me een weekje moeten missen.
 2. XATCI says High all!

  Welkom aan boord. Die bulp idd horizontaal hangen en reflector erboven. Nu stuur je alle licht naar de wanden en niet richting je plantje.
 3. Northernlights XL

  Waarom zitten die gekke rode ballen eigenlijk door je grond?
 4. Lastpak's tuintje

  Ik heb nog nooit een plant gezien die last had van te veel blad. In de natuur is geen vorm zonder functie. Bloemen in het licht zetten, wat altijd sink organen zijn (die maken dus minder suikers aan dan wat ze verbruiken) In mijnsinziens onzinnig. Je volgroeide blad in het licht zetten wat dus altijd sourche organen zijn en meer suikers maken dan ze verbruiken is wel zinvol.
 5. Lastpak's tuintje

  Vind het vooral paars smaken en ruiken.
 6. Denk dat je terug dat scheikunde boek eens open moet doen.
 7. Lastpak's tuintje

  Na wat noeste arbeid een leuk schaaltje paars.
 8. 2014-07-031.jpg

 9. Lastpak's tuintje

  De to do list voor vanavond. De nog niet verschimmelde echte toppen. Dit knipt wel wat makkelijker weg dan dat flufgepruts dus schiet nu wel lekker op. Veel weggepleurt maar toch ook nog een boel kunnen redden van deze mooie plant. Ik had ze graag wat rijper gehad maar het is nu eenmaal niet anders. De winkelkar is wonder boven wonder nog rotvrij.
 10. Laat je poes zien

 11. Lastpak's tuintje

  Dat is een Purple BWW van Alchimistic seeds. Buckeye purple van Melvanetics vrouw x een Fat purple van hazeman. http://www.alchemisticseeds.com/uncategorized/purple-bbw/ Helaas heeft de schimmel in week 6 bloei toegeslagen dus ik heb de afgelopen dagen alle rotte en verdachte toppen er al uitgeknipt en de nog niet aangetaste flufjes zitten knippen. Heel priegelwerk en je ziet de schimmel maar moeilijk tussen dat diep paarse. Morgen en overmorgen gaan de nog niet aangetaste toppen er dan ook uit. Eigenlijk had die nog zeker twee weken moeten staan maar het schimmelpluis zet flink door dus de schimmel zit dus reeds flink in de plant. Ik heb het schone fluf versneld gedroogd in een voedseldroger eerst 30 minuten op 70 graden en vervolgens 6 uur op 30 graden. Langzaam drogen is beter voor de smaak ik weet maar ik durfde dat met deze toch niet echt aan om dat langzaam te laten drogen. Zeker omdat ik in de herfstvakantie een weekje er van tussen ben. Bijkomend voordel van het versnelde drogen is dat er meteen een boel THC-a (tetrahydrocannabinolzuur) decarboxyleerd naar THC. Iets wat bij een vroege noodslacht wel eens gunstig kan zijn voor de potentie van het geheel.
 12. Blunders en harde lessen

  Dan leg je daar toch gewoon en knoop in.
 13. bananen plant

  Meen dat dat een Musa basjoo is.