• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

pitu

Members
 • Topic Teller

  1195
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

614 Excellent

6 Followers

About pitu

 • Rank
  Take A Hit From The Bong
 • Verjaardag november 20

Profile Information

 • Gender Not Telling
 • Location Tussen de plantjes

Recent Profile Visitors

626 profile views
 1. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Hm zit je eigenlijk al op 5 weken 12/12? Dat zou kunnen verklaren dat je nieuwe blaadjes wat geel trekken... Als het teveel is kan je idd beter even wat water geven aan ze ja. Best is om de green sensation te combineren met de bloom alleen dan een ml van de bloom af te halen. Ook nooit de volledige dosis zomaar geven dat is veel te zwaar heb het zelf ook ooit zo gedaan hoor zonder meters maar dat is op deze manier niet ideaal dan kun je beter voor de alga lijn gaan... Ik hield hem op max 3/4 van de aanbevolen hoeveelheid dan kun je meer voeding blijven geven. Beginnen op een kwart en dan opbouwen tot 3/4 is ruim voldoende op terra als je niet kunt meten he. Greetzz Pitu
 2. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Ff je verslag doorgelezen ziet er verder best goed uit toch? Aangezien je ze in de bloei genomen hebt wil je dat ze zo sneller de groei ingaan ik zou ze voorlopig even op 24 uur licht houden om de groei weer te forceren. Ik heb dat laatst ook gedaan van een plant die ik net geoogst had 4 takken heb ik geprobeerd te wortelen 1 heeft het overleefd. Dit is me nu reveggende plantje heb inmiddels de oude bloei verwijderd evenals een aantal 1 vingerige bladeren. Naar wat ik begreep zou je dan betere groei krijgen hoop dat het helpt man. Verder gewoon zo doorgaan altijd leuke om van te leren. Wat betreft je voeding als je die green sensation gaat geven hou dan 1 ml per l aan en geef weer iets minder van je bloeivoeding anders wordt het echt teveel. Ook kan je stoppen met de enzymen en roots mee te geven aangezien die in de green sensation zitten verwerkt. Succes verder man!
 3. Pitu's speeltuin.

  Thanks kerel mag zeker niet klagen. De geuren in de tent echt niet normaal lol. We hebben nog wat plaatjes geschoten een aantal ervan gaat van de week om de rest geven we nog even de tijd. Plaatjes dan maar. Overzicht: Lemon skunk op ds voorgrond Rechts de alien breath iets erachter de white alien. De skunks De skunks De gold bar kush bij de ventilator Voorgrond de white alien. De mcpurple met links een beetje skunk en rechts de gold bar kush. Topjes ook met andere belichting was een beetje aan het spelen. De mooiste en lekkerste lemon skunk. De white alien De gold bar Dichtbij nog eens. En de purple tot slot. Weinig info verder dit rondje was meer ter illustratie. Heb zelf ook meer naar de planten gekeken dan specifiek vaste waardes behalve de ph en ec natuurlijk. Alle planten krijgen alleen nog water zonder iets. Dit was em weer ff tot de volgende groeten Pitu.
 4. verschil regulier/feminised zaad

  Ook die mensen die geen tijd en ruimte willen verspillen aan het selecteren tussen man of vrouw niet te vergeten. Daar zijn fems ook handig voor was mijn hoofd reden voorheen ook. Daarmee heb jij ook zeker gelijk ken er toch wel een paar lol.
 5. Pitu's speeltuin.

  Inmiddels alweer een paar weken verder bijna op het eind voor de lemon skunks, de rest mag nog een weekje langer maar dat komt wel goed. Nog wat plaatjes. Overzichtjes: Alien breath close up van lager topje Lemon skunk onderliggende topjes Meer fotootjes heb ik niet heb wat problemen met de telefoon gehad daar maak ik toch vooral de foto's mee. Moet toch eens een goede laptop aanschaffen zodat ik me camera weer gewoon kan gebruiken. Dit was em voor nu van de week weer wat foto's. Groeten Pitu
 6. Pitu's speeltuin.

  Hey @Cat Nicky zeker zijn we weer lekker bezig haha. Deze close ups zijn nu van de lemon skunks al vanaf de 2e zichtbare bloeiweek zit er aardig wat frost op haha. Leuk soortje vind ik zelf wel minder lemon als de white alien alleen moet ik zeggen. Bedankt voor het langsdroppen ben je zelf ook weer bezig met iets?
 7. Cannabis Whiskey

  Geweldig dit als whisky liefhebber moet ik dit echt eens proberen lol geen idee dat dit mogelijk was hahahaha bedankt voor het delen man!
 8. Buitenseizoen 2017

  Nu pas vind ik me weg weer een beetje op het vernieuwde forum lol maar ze kunnen best wat hebben lijkt het he? Mijn buitenplantje doet het ook ondanks dat ze in weer en wind nachtvorst en al gewoon buiten heeft gestaan terwijl ze al niet uit ideale omstandigheden kwam. Verbaas me niet als ze gewoon weer recht trekken hoor haha. Succes verder man.
 9. Pitu's speeltuin.

  Nog een paar foto's niet veel te melden planten gaan op hun gemak door. Overzichtjes Enkele budshots Dit was em weer ff groeten Pitu.
 10. Hy seed Black Domina x3

  Ziet er goed uit man hier mooi groen en lekker geworteld al super man.
 11. Hy seed Black Domina x3

  Super om bij jou het gehele proces zo te kunnen zien zeg heel mooi man! Kan er zelf weinig aan toevoegen alles gaat prima toch? Succes verder man gaat wel goed komen.
 12. Pitu's speeltuin.

  @MWay die alien breath ben ik helemaal wild van nog steeds net als de vrouw relaxed medicinaal soortje om te roken hoop dat ik vind wat ik toen gegrowd had al denk ik dat deze ietsje anders zal zijn. Gelukkig staat de purple achterin de tent dichtst bij het filter lol we gaan het wel zien. @Tune thanks gaat wel lekker moet wel lukken lol. Paar pics die de vrouw geschoten had best mooie foto's maakt zo een s7 edge moet ik zeggen. Groetjes Pitu
 13. Laat je ballen zien

  Babylon glue bloeiende stekken. Nog eeeen pic voordat die eruit ging.
 14. Pitu's speeltuin.

  Hallo allemaal daar zijn we weer met een update gaat nog steeds lekker toppen volop in aanmaak. Plantjes zijn een beetje licht maar heb inmiddels de voeding weer verhoogd we gaan het weer zien haha. Overzichtjes: De man die ik eruit gehaald had had ik alle takken met zoveel mogelijk balletjes afgeknipt en in een beker met water gezet. Dit als resultaat na iets meer als een week de pollenzakjes blijven zich vullen dus we gaan lekker door zo tot ik er een beetje bruikbare pollen vanaf kan halen die gaan in een volgend rondje gebruikt worden hehe. Dit was em weer ff tot de volgende groeten Pitu.
 15. Moedertjes houden

  Zonde man heb je verslag een beetje door zitten lezen hoop dat er ondanks dat toch een beetje rookbaar afgekomen is... Heb zelf ook veel slechte dingen over die bio nova bricks gehoord Ik draai nu op plagron cocos bricks en moet zeggen bevalt tot nu toe wel goed had niet verwacht dat de andere bricks zoveel onder zou doen voor die ik heb eerlijk gezegd.