• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Grapster

Members
 • Topic Teller

  565
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

115 Excellent

About Grapster

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender Female

Recent Profile Visitors

427 profile views
 1. uvc leds

  Die Skunkmonster vertelt nergens of het ook werkt, of lees ik daar overheen?
 2. In de openingspost staat precies omschreven wat ik deed en wanneer ik de EC meter ergens in stopte. Mijn EC meter is ook prima en geijkt.
 3. Ik denk dat ook mensen zonder levenservaring dit wel weten. En ja, er zijn complotten en ja, er zijn een heleboel mensen met slechte intenties of met goede intenties en die dan toch iets slechts doen. En ja, de CIA, KGB en aanverwanten halen rare fratsen uit. Maar complexe complotten waar je honderden mensen voor nodig hebt om ze te doen slagen of te verbloemen, zoals chemtrails, 9-11, aliens in Roswell, de holocaust die nooit heeft bestaan, de maanlanding die niet heeft plaatsgevonden... Daar wordt een normaal denkend mens toch moedeloos van? Waarom wiet verboden is, weet ik ook niet. Ik snap ook niet dat heroïne en coke verboden worden. Maar ik denk dat er personen zijn die menen dat het ongezond is voor de mens, en uit een verwrongen idee van 'vaderschap' denken dat zij voor anderen mogen en moeten beslissen wat wel of niet goed is. Zoals de drooglegging ook ooit bestond. Vanuit goede bedoelingen toch iets slechts doen.
 4. Ik kijk heus wel verder, en heb zeker niet altijd vertrouwen in de overheden. Maar al die conspiracy theorieen hangen van de onzin en verkeerde aannames aan elkaar. Zeker als het van dit soort 'documentaires' komt, of afkomstig van zogenaamde deskundigen. Er zijn ook documentaires die aangeven dat de opwarming van de aarde onzin is, en vele Trump-aanhangers geloven het ook nog. Kenmerk van conspiracy denkers is dat zij denken dat zij wakker zijn, en de rest van de wereld slaapt of heeft een bord voor zijn kop.
 5. Hoe lang geleden was het dat je je bak gemaakt had?
 6. Wacht effe, dan ga ik snel mijn aluhoedje halen. Helpt vast ook tegen de chemtrails die ons beinvloeden.
 7. Het grote LED discussie Topic

  Ik kan heel goed lezen. Er staat 'dit gedrag' en dat kan op alle voorgaande bijdragen slaan. Mss iets beter formuleren dan @Test@ment
 8. Het grote LED discussie Topic

  Ik ben actief op heel wat fora, maar ik heb nog niet vaak gezien dat een moderator in verkapte bewoordingen de beheerder/administrator tot de orde roept.
 9. Thrash #1

  Met dat laatste overvraag je me. Er zijn hier mensen die daar veel meer van weten. 1.8 klinkt erg hoog voor mij, maar nogmaals, niet echt mijn terrein.
 10. Thrash #1

  610 ppm is inderdaad wel een logische conversie naar 1.222 EC. Dan zou je dus een Scale 500 meter hebben. Wel knap dat ie bij EC 3 cijfers achter de komma geeft. Dat is luxe. Van welk merk is je meter? Van Hanna misschien? Stoned zijn en voeding aanmaken, gaat niet goed samen
 11. Thrash #1

  Weet je dat zeker? Ik ken eigenlijk alleen maar meters die omrekenen van 500 ppm = EC 1, 700 PPM= EC 1 en soms 640 PPM= EC 1. 1000 is nieuw voor mij. van welk merk is je meter?
 12. Thrash #1

  Op welke schaal is PPM?
 13. 5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Ik doelde meer op het feit dat als je water geeft, dat je planten bijvoorbeeld eerst meer ijzer opnemen, en wat minder calcium. De planten nemen niet alles gelijkmatig op.
 14. 5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Dat circuleren is een goed punt. Voor wat betreft de waardes... Theoretisch weet je eigenlijk al niet meer na de eerste voedingsbeurt hoe de verhoudingen van de verschillende elementen ervoor staan. Met onze huis-, tuin- en keuken-EC-meters kunnen we immers slechts de totale EC meten. Maar ik denk dat als je voedingsvat maar groot genoeg is, dat je daar niet te dramatisch over moet doen. Ik blijf je met veel plezier volgen.
 15. 5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Zeer vriendelijke dank voor de toevoeging Er zijn ook mensen die hun pH laag beginnen, en dan rustig laten oplopen. Hun argument is dat dan voor alle elementen het pH moment voorbij komt dat het maximaal kan worden opgenomen. Geen idee of het werkelijk zo werkt, maar het klinkt niet verkeerd.