jeminee

Members
 • Topic Teller

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

18 Good

About jeminee

 • Rank
  Wake 'n Baker

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  met bladvoeding van plagron… maar dat was in het begin...
 2. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  snap wel dat er stoffen in de pvc zitten, alleen het zijn slabs van grodan… zou toch niet mogen lijkt me...?? en die bruine vlekken zijn van het sproeien...
 3. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  hmmm dat zijn steenwol slabs….mag toch aannemen dat dat geen weekmaker is..
 4. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  de drain is aan het oplopen... bij 1 is de drain EC van 2.2 zojuist.. terwijl ik 1.45 instuurde.. nog maar lager gaan zitten..
 5. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  paar daagjes verder... gaan ze wel al iets beter, maar in mijn ogen verre van optimaal.. EC rond de 1.75 en dan heb ik een drain die verschild plantje 1 EC 0.95 plantje 2 EC 1.20 plantje 3 EC 1.5 best lastig insturen met al die verschillen..
 6. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  nou... heb ze heel de week een flinke EC gegeven...begon met 1.3 en dagelijk opgehoogd naar EC 1.8 plantje links heeft een drain van 0.59 plantje in het midden heeft en drain van 1.53 en plantje 3 heeft een drain van 1.91 heb nu de EC ietsje verlaagd naar 1.72 heeft er iemand nog suggesties..?? P.s. heb slang van druppel systeem vervangen voor nieuwe slang IVM weekmakers ( zou in de tuinslang kunnen zitten hoorde ik )
 7. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  hier nog wat nieuwe foto's.. op de foto zijn de plantjes ongeveer 3 weken oud en staan ze 11 dagen op 12 uur.. EC 1.43 PH 5.65 Drain is EC 0.9 Tips altijd welkom..
 8. hoi allemaal, al enige tijd heb ik steeds blad problemen die ik niet thuis kan brengen.. de nieuwe bladeren zijn netjes groen, alleen de iets oudere bladeren verkleuren snel ( zie foto ) dit begint eigenlijk al zodra de zaailingen nog maar 2 weken oud zijn.. ik geef nu omni potent met een EC van 1.08 ( start ec van 0,4 ) en PH van 5.9. ( ik heb dit met verschillende soorten voeding dus daar kan het niet aan liggen ) mijn drain water is EC 0,7 en PH van 6.0 dit lijkt mij toch vrij goed..?? ik geef mijn zaailingen nu 450 CC per 12 uur licht, daarvan houdt ik 175 CC drain van over. oja mijn medium zijn steenwol slabs..
 9. jeminee

  Auto doorzocht zonder reden

  Dit is Nederland tegenwoordig..... STEL: ik rijdt naar de shop, koop 3 grammetjes wiet en rijdt weer naar huis...... onderweg controle en vinden mijn 3 grammetjes... dan krijg ik het verzoek om er vrijwillig aftstand van te doen om erger te voorkomen... is toch te gek voor woorden.. koop het bij een shop die het illegaal inkoopt en daar doen ze niets aan, en ik koop gewoon voor eigen gebruik 3 grammetjes en mag het inleveren.... wat moet ik dan.. als ik het daar oprook mag ik geen auto meer rijden.. en mag het dus ook niet meenemen..? heel nederland is naar de klote vrees ik.. de verkeerde personen worden hier aangepakt... ( pff moet me daar minder druk over maken denk ik )
 10. jeminee

  Auto doorzocht zonder reden

  wordt steeds gekker in NL... weet iemand hoe het nu zit met die speeksel test..?? mag je die weigeren... ik wil immers niet dat mijn DNA bekend wordt...
 11. Hoi karel,

   

  hier wat foto's...

   

  ec geef ik nu 1.0 en PH 5.8.

   

  het gekke is dat mijn drainwater weer een hogere EC heeft als ik geef..

  zou ik te weinig water geven? ( geef nu 300 CC per plant )

   

  P1020720.JPG

  P1020717.JPG

  P1020718.JPG

  P1020719.JPG

  1. omni

   omni

   Spoelen.

   Heb je de matten wel pH gestabiliseerd? 

  2. jeminee

   jeminee

   heb ze ingewatert met ec 0.9 en ph 5,5..

    

   heb voor ik de plantjes op de matten gingen een drain van PH 5.9.

   maar nu loopt de EC alweer op naar 1.3 terwijl ik maar 1,0 geef..

   zou ik te weinig water geven..?

 12. hoi hoi,

   

  ik hoorde van test@ment dat ji mischien wel antwoord weet op mijn vraag...

   

  ik heb besloten ( gehoord ) dat ik bitterzout ga toevoegen aan mijn water vat..( omdat ik volgens mij altijd mgn. tekorten heb )

  alleen nu weet ik niet hoeveel gram per liter erin moet.. heb jij enig idee..??

   

  alvast bedankt..

 13. jeminee

  nieuwe website

  leuk...maar welke web-site...?? altijd leuk om eens te neuzen..... enne verkopen ze daar de kleine heisenberg ???
 14. jeminee

  Aptus voeding

  ik heb hier een EC van 0.75. maar heb eens gekeken naar de rest en valt me op dat er hier heeeeel weinig magnesium in het water zit. heb gehoord dat je calcium/ magnesium verhouding dan niet goed is en daarom blokkade kan krijgen.. verklaard wel mijn gele bladeren...