• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Predator

Members
 • Topic Teller

  35
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

23 Excellent

About Predator

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. Riep het al eerder.. Je kan brieven schrijven, documentaires maken, op het nieuws komen tot aan jezelf ophangen in de 2e kamer.. Op het gebied van cannabis zal Nederland niet groeien maar krimpen. Jaar in jaar uit verslechterd de situatie.. Het is gedaan.. Mensen die nog steeds hopen op een wonder mogen wel eens wakker worden en begrijpen dat het over een aantal jaar klaar is.
 2. De Onderzoeksraad voor de Veiligheid vindt dat meer organisaties dan alleen de politie hun verantwoordelijkheid moeten nemen om de bestrijding van illegale hennepteelt en de daarmee gepaarde onveiligheid tegen te gaan. Dat staat in een rapport dat donderdag is verschenen. In het rapport concludeert de onderzoeksraad dat netbeheerders, de brandweer, woningcorporaties, gemeentelijke toezichthouders en ook omwonenden zelf een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om de teelt te bestrijden. De onderzoeksraad vindt dat de illegaliteit waarin de teelt plaatsvindt geen reden moet zijn om alleen naar de politie en justitie te kijken voor het aanpakken van het probleem. Daarom zouden vooral de onveilige situaties die deze teelt veroorzaakt, centraal moeten staan. Netbeheer Nederland Het onderzoeksinstituut adviseert Netbeheer Nederland "om op korte termijn onveiligheid door illegale manipulatie van het elektriciteitsnet op woningniveau verder meetbaar te maken, onveilige aansluitingen proactief op te sporen en op te treden tegen bewoners die hennepgerelateerde onveiligheid op het elektriciteitsnet veroorzaken." Burgemeesters zouden volgens de raad "partijen op lokaal niveau samen moeten brengen en gezamenlijk maatregelen nemen om onveiligheid door hennepteelt tegen te gaan." Woningbranden In Nederland zijn naar schatting tienduizend tot dertigduizend hennepkwekerijen waarvan het meerendeel zich bevindt in woningen. Jaarlijks wordt bij 4.500 van de zesduizend ontmantelde hennepkwekerijen een gevaarlijke situatie aangetroffen door overbelasting van de elektriciteit. Per jaar wordt er voor 200 miljoen euro aan stroom illegaal afgetapt en zijn er ten minste 65 woningbranden als gevolg van hennepteelt. De onderzoeksraad noemt dit zorgwekkend.
 3. Dit klinkt wel heel erg goed! Ben benieuwd wat voor effect dit landelijk gaat hebben
 4. Peekaboo's SLH

  Lekker groen en vol!
 5. Ik denk dat stiekem toch velen met led kweken waardoor ze veel minder last van warmte hebben. Scheelt weer hotspots.
 6. Mooie brief met alleen maar feiten.. Helaas hebben ze schijt aan onze mening. Ook al stuur je er nog eens 12000 extra.. Ze zullen er geen moer om geven en schijt hebben aan onze mening. Dit is al jaren het geval en dat zal zo blijven.
 7. Peekaboo's SLH

  Dat eens nog eens groen en vol!
 8. Powerplant van dutch-passion

  die gaan nog lekker aanzwellen
 9. Doede, Jeff Sessions geef ik nog max een half jaar daarna zal die door trump en co ontslagen worden. Jeffie gaat geen ene moer voor elkaar krijgen m.b.t. de cannabis law
 10. Ondertussen in nederland : 5 gram aan natte wiet toppen is voor de 1e 3 maanden je koophuis uit. Huurhuis? voorgoed eruit..
 11. Nieuwe strijder meldt zich!

  Heftig... zo jong en dan zo'n k*t ziekte... mag ik vragen wat voor type kanker hij heeft gehad en nu weer terug gekomen is? Hoor namelijk steeds vaker dat jongeren dit krijgen.. heel veel sterkte en zet hm op strijders!
 12. Odschool hiphop pareltjes

  Rest in peace P! Killuminati!
 13. Nee gelukkig niet.. volledig eigendom zonder terugkoop garantie en zonder verdeling van winst/verlies. verhaal met de bank heeft iedere koper volgens mij last van?