• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Kachel

Members
 • Topic Teller

  388
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

164 Excellent

About Kachel

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

592 profile views
 1. ADHD/ADD

  Hier ook ADHD en die amfetamine vind ik maar niks.
 2. Kweekverslag outdoor

  Hmm oke. Er zijn een paar toppen die heel licht wat schimmel hebben, dat heb ik weggehaald met een borsteltje en dan ga ik toch een jointje proberen vanavond ervan, anders heb ik heel die plant niet kunnen testen. Balen van die schimmels.
 3. Kweekverslag outdoor

  Twijfel om de licht beschimmelde wiet te roken, want hij ruikt heerlijk zoet...
 4. Kweekverslag outdoor

  Deze zit vgm schimmel tussen, heel licht. De sour diesel staat buiten te bloeien en ruikt echt fenomenaal, de rest is geoogst. 3 planten en +- 130 gram uit gehaald. Nu al prima oogst wel.
 5. Kweekverslag outdoor

  White Widow is echt fenomenaal mooi geworden. Ga hem zondag omhakken, want in de laatste daagjes zijn er nog flink stukken top aangekomen! De powerplant gaat ook zeer goed, alleen de andere white widow heeft wel echt last van de rupsen. Ondanks de knoflookthee kuur wordt hij helemaal leeggevroten... De sour diesel ging goed, maar gaat telkens weer reveggen, dus ik denk niet dat ik die dit jaar meer kan afbloeien.
 6. Kweekverslag outdoor

  Morgen ga ik oogsten, hopen dat ik die andere plant kan redden. Bedankt voor de tips!
 7. Kweekverslag outdoor

  Oogstrijp? Meeste trichomen zijn wit.
 8. Kweekverslag outdoor

  Heb ook uitwerpselen gevonden tussen de toppen; hoop dat ze er niet tussen zitten... Ik heb vanmiddag knoflook thee eroverheen gespoten met een druppeltje afwasmiddel, hopelijk doet het wonderen,
 9. Kweekverslag outdoor

  Bedankt voor de tip, ga ik zeker doen!
 10. Kweekverslag outdoor

  Aanslag op 1 plant in korte tijd met soort rups/ larve... Heb ze allemaal verwijderd.
 11. Kweekverslag outdoor

  Zambeza!
 12. Kweekverslag outdoor

  Bijna klaar!
 13. Kweekverslag outdoor

  Sour Diesel: Power Plant auto White Widow auto White Widow auto De kleine OGBubbleGum heb ik geoogst, nu aan t drogen, zaten nog een paar kleine topjes aan. Hopen dat de Sour Diesel optijd begonnen is met bloeien. Kan hem in ieder geval overdekt zetten.
 14. Zwarte vlekken onderkant wietblad

  Is geen luis, lijkt op iets anders, alleen geen idee wat...