• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Kachel

Members
 • Topic Teller

  374
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

151 Excellent

About Kachel

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

525 profile views
 1. Zwarte vlekken onderkant wietblad

  Is geen luis, lijkt op iets anders, alleen geen idee wat...
 2. Kweekverslag outdoor

  Die White Widow gaat inderdaad erg lekker, is nu onderhand een grote langwerpige top.
 3. Kweekverslag outdoor

  Sour diesel laat eerste bloeiharen zien, het verduisteren loont! Nu nog ff volhouden. De andere AF's gaan goed, alleen die OGB toppen zijn heel luchtig
 4. Kweekverslag outdoor

  Houd ik in gedachte! De sour diesel hangt nu compleet slap, alle bladeren. Ziet er heel apart uit. Weet niet of dit door het weer komt of door de stress van de kliko, of door te weinig frisse lucht. Hopen dat ze komende week bijtrekt met het mooie weer.
 5. Kweekverslag outdoor

  Sour diesel nog een keer getopt, anders ging de deksel van de kliko niet meer dicht.
 6. Kweekverslag outdoor

  Dag te laat maar bij deze. Sour diesel ben ik nu aan het verduisteren in een kliko. Past net niet dus de bovenkant krijgen LST per ongeluk De Power Kush in de volle grond is bijna helemaal kaalgevroten. Zelfde spot als vorig jaar OGB die wel +1m50 werd, dus helaas zat het dit jaar niet mee. Er komt nog 1 Power Kush bij die ergens anders staat voor te groeien en een Northern Light van Seedstockers. De Power Kush Auto in de volle grond die erg aangevroten is. White Widow Auto die erg mooi en groot is. Kleine OG Bubble Gum Auto die al heel vroeg ontkiemt is. Kleine White Widow Auto De Sour Diesel van Growerschoice. De PowerPlant auto Hopen dat het weer nu iets mooier gaat zijn en dan gaat het helemaal goed komen!
 7. Kweekverslag outdoor

  Komen er dinsdag aan!
 8. Kweekverslag outdoor

  Omdat ik echt heel vroeg begon; lees medio begin maart eind februari.
 9. Lid met een doel

  Welkom!
 10. Kweekverslag outdoor

  Nee van de Sour Diesel. Helaas wilde de stekken maar niet wortelen. Ik heb er 2 geprobeerd wel goed te doen met wilgentakjes in het water etc, en die beginnen volgens mij nu te wortelen!
 11. Kweekverslag outdoor

  Autoflowers gaan zeer goed, eentje is helaas door het niet meezittende voorjaar niet groot geworden, maar is wel al toppen aan het maken!
 12. Kweekverslag outdoor

  Eerste keer stekken proberen te snijden; volgens mij is het mislukt. Te lang laten luchten.
 13. Buiten zadenkweek vragen.

  500L? Dat is meer dan genoeg. Ik kweek zelf vanuit zaadjes in 25L per plant.
 14. ik draai mijn joint binnenste buiten

  Dat wel, maar dat neem ik voor lief
 15. Kweekverslag outdoor

  Hallo allemaal, Even een klein verslagje van wat ik ga doen deze zomer. Ik heb al een Sour Diesel van Growerschoice voorgegroeid onder een 50 Watt Led panel, samen met een OG Bubble Gum autoflower van Zambeza, die ik nog overhad van vorig jaar. Verder heb ik nog een Powerplant auto, White Widow auto en een OG kush auto ontkiemd. De Sour Diesel ga ik proberen te verduisteren. Die heb ik vorige week ook getopt, omdat hij wel heel erg snel groeide. Alles staat in Batmix en in potten van 25L, behalve de PP auto, die staat in de volle grond. Ik houd het bij 5 om onder het gedoogdbeleid te blijven, en ik hoop wel dat ik nog een ronde kan draaien met nieuwe auto's. Hier wat foto's van de Sour Diesel, de rest komt nog later: