• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Kachel

Members
 • Topic Teller

  364
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

141 Excellent

About Kachel

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. Kweekverslag outdoor

  Autoflowers gaan zeer goed, eentje is helaas door het niet meezittende voorjaar niet groot geworden, maar is wel al toppen aan het maken!
 2. Kweekverslag outdoor

  Eerste keer stekken proberen te snijden; volgens mij is het mislukt. Te lang laten luchten.
 3. Buiten zadenkweek vragen.

  500L? Dat is meer dan genoeg. Ik kweek zelf vanuit zaadjes in 25L per plant.
 4. ik draai mijn joint binnenste buiten

  Dat wel, maar dat neem ik voor lief
 5. Kweekverslag outdoor

  Hallo allemaal, Even een klein verslagje van wat ik ga doen deze zomer. Ik heb al een Sour Diesel van Growerschoice voorgegroeid onder een 50 Watt Led panel, samen met een OG Bubble Gum autoflower van Zambeza, die ik nog overhad van vorig jaar. Verder heb ik nog een Powerplant auto, White Widow auto en een OG kush auto ontkiemd. De Sour Diesel ga ik proberen te verduisteren. Die heb ik vorige week ook getopt, omdat hij wel heel erg snel groeide. Alles staat in Batmix en in potten van 25L, behalve de PP auto, die staat in de volle grond. Ik houd het bij 5 om onder het gedoogdbeleid te blijven, en ik hoop wel dat ik nog een ronde kan draaien met nieuwe auto's. Hier wat foto's van de Sour Diesel, de rest komt nog later:
 6. en door met s5

  Mooi hoor! Is dat een echte S5?
 7. Eerste kweek ooit! + Vensterbank kweekje

  Succes! Ik kijk ook mee.
 8. Beginnende kweker

  Welkom!
 9. Sleepwet

  Zeker tegenstemmen, de argumenten voor zijn bijna allemaal kul. Enige nadeel is dat het een raadgevend referendum is, en ze de uitslag toch wel zullen negeren en het er doorheen drukken. Ik heb zelf maar max. 5 planten zonder meer dan 2 hulpmiddelen, dus ik heb persoonlijk niks te vrezen, maar ik denk dat ze zeker informatie van onder andere dit soort forums zullen gebruiken.
 10. Testers gezocht

  Mooi hoor! Prachtige toppen
 11. Nieuw op dit forum

  Welkom!
 12. ik draai mijn joint binnenste buiten

  Ik draai ook altijd binnenstebuiten. Toch zo gezond mogelijk te blijven, en ik vind het niet moeilijker dan normaal draaien. Ik brand wel de flu weg, want ik wil hem altijd gelijk roken en dan kan scheuren heel soms nog wel eens fout gaan.
 13. weer nieuwe soorten voor in de test

  Ik heb nogsteeds de sour diesel van vorige keer, die ga ik dit jaar proberen om vervroegd te laten bloeien! Vorig jaar had ik er geen plek voor.
 14. nieuwe website

  Succes, zeker de bubblegum ben ik benieuwd naar!
 15. Collie's Canna Corner.

  Mooi man! Jij tegenwoordig ook hier?