• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Kachel

Members
 • Topic Teller

  355
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

131 Excellent

About Kachel

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

359 profile views
 1. Testers gezocht

  Mooi hoor! Prachtige toppen
 2. Nieuw op dit forum

  Welkom!
 3. ik draai mijn joint binnenste buiten

  Ik draai ook altijd binnenstebuiten. Toch zo gezond mogelijk te blijven, en ik vind het niet moeilijker dan normaal draaien. Ik brand wel de flu weg, want ik wil hem altijd gelijk roken en dan kan scheuren heel soms nog wel eens fout gaan.
 4. weer nieuwe soorten voor in de test

  Ik heb nogsteeds de sour diesel van vorige keer, die ga ik dit jaar proberen om vervroegd te laten bloeien! Vorig jaar had ik er geen plek voor.
 5. nieuwe website

  Succes, zeker de bubblegum ben ik benieuwd naar!
 6. Collie's Canna Corner.

  Mooi man! Jij tegenwoordig ook hier?
 7. Zambeza OG Bubble Gum Autoflowering test

  De volle grond dame is eindelijk begonnen met bloeien, ze is gigantisch. +-1.50m hoog en ook minimaal een meter breed, onwijs veel zijtoppen. De regen van afgelopen dagen was niet optimaal, dus maar hopen dat t beter wordt.
 8. Gaat dit goed?

  Ja ze groeit nu sneller maar bladpuntjes nog steeds krommend naar beneden
 9. Zambeza OG Bubble Gum Autoflowering test

  Eerste opbrengst: 35 gr droog. Rookt erg lekker.
 10. Gaat dit goed?

  ---
 11. Gaat dit goed?

  Bladeren zijn erg kromgetrokken
 12. Gaat dit goed?

  @Tune Bedankt! Er staat dat ik zou moeten spoelen, met voedingswater, maar neem toch aan eerst spoelen met normaal kraanwater en vervolgens droog laten trekken en dan voedingsstoffen toevoegen?
 13. Gaat dit goed?

  Hallo allemaal, Heb een vraagje over een haze xxl autoflower en een og bubble gum autoflower. De haze heeft een soort van roestplekken en de bladeren zijn niet helemaal goed. Ze staat in een 25L met normale potgrond met veel wormen. Heb nu 1x bijgevoed vanwege de roestplekken. De og bubble gum komt uit 23-4 en is nog steeds niet gestopt met groeien. Ze staat in de volle grond. Ze is ondertussen al een meter lang en staan in een mix van tuinaarde en batmix. Kan iemand mij helpen? Mvg, Kachel
 14. Zambeza OG Bubble Gum Autoflowering test

  Ze is gister geoogst! De ander 4 staan nog lekker te bloeien, waarvan 1 al toppen heeft bedekt met thc alsof het vriest. Wel apart, eentje uit mei is al toppen aan het maken, maar de AF in de volle grond die uit april komt, is nog steeds aan het groeien, terwijl de bloeiharen al te zien zijn. Deze is ook erg groot, denk nu al rond de meter. Ben benieuwd wanneer die toppen gaat maken.