• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

karel kweker

Administrators
 • Topic Teller

  16228
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

5800 Excellent

About karel kweker

 • Rank
  Rookmod!

Contact Methods

 • Website URL http://wietblog.com

Profile Information

 • Gender Male
 • Interests wiet

Recent Profile Visitors

9246 profile views
 1. Cannabis chat box

  Iets met verhuizen van server .. was al besproken.. maar kop als vergiet.. Kan ff storing geven af en toe
 2. SRHY zegt hoi

  Welkom op weedforum
 3. Cannabis chat box

  Tune .. hij was idd aardig straf zo als jullie zullen zeggen... en ook niet mijn dagelijkse wake up joint... maar op dit moment komt er zonder hoge dosering helemaal niks van.... paar reguliere pijnstillers erbij en weer verder.. mot af ..
 4. rookkaas

  Super tof dat het blog je hier naar toe heeft geleidt... ? Welkom dus op het forum.. en ik zie jou uitwerking ook graag verschijnen ?
 5. LED kweekje met de SSHxCD

  458 gram droog .. zit nog wel wat blad aan ... ben er erg blij mee.. ik had het zelf niet verwacht.. is erg compact geworden.
 6. Blackbut

  Ik zou zooo graag willen maar gaat me echt niet lukken ...
 7. Jacques

  Welkom op weedforum .. Genoeg info te vinden over LED,.. lees maar wat rond, bij vragen gewoon roepen
 8. HTTPS op forum

  Sorry ik was met andere dingen erg druk, dit was mij even ontglipt,.. zoals wel meer dingentje.. Spreek me gewoon aan, roep mijn naam, dan zie ik wel een melding verschijnen... Over de foto's kan ik vrij kort zijn, als het een probleem is kaart het aan, daar wil ik best naar kijken, de reden waarom het verwijderen na x dagen onmogelijk hebben gemaakt is omdat we graag de topics compleet willen houden. We hebben voor de leden een x aantal MB gereserveerd voor foto's de 1e lid zit daar naar een jaar op, de andere naar 3 jaar, en een andere zal er nooit aan toekomen... Nu heb je leden die dan tegen een datalimiet aanlopen die mij een pm sturen en die zet ik dan over in een andere groep, probleem opgelost,.. Maar dan heb je ook nog die niet even mij een pm sturen, maar gewoon zelf foto's gaan verwijderen van al oudere topics,.. Dat vind ik zonde... dus vandaar de blok, neem even contact op, dan zorgen wij er voor, er komen per dag meerdere moderators wel online, dus die aanspreken moet opzicht niet zo moeilijk zijn.. dat was de achterliggende de gedachten. Nu snap ik wel dat leden zeggenschap willen houden over hun foto's wat opzicht ook moet kunnen natuurlijk. Misschien dat we de periode kunnen verhogen, geloof dat het nu op 3 dagen staat dat men de foto's zelf nog kan verwijderen. dit kan wat mij betreft ook wel naar 2 week. (in de hoop dat men mij wel gaat pm'en voor dat ze omschrijf limiet reden gaan wissen) Gr Karel.
 9. Blackbut

  Tl er boven
 10. Blackbut

  Zijn peperzaden zijn onderweg naar mijn vrouw.. ik zal je een paar toe sturen @Tune als er genoeg van bij zitten en anders zal ik er volgende jaar wel genoeg van hebben om te delen .
 11. Blackbut

  Goede vriend en cannabis liefhebber en hardcore weedforumlid Blackbut is eergisteren overleden. Voor mij onbreken de verdere woorden .. Ga je missen maatje
 12. Bride off Test@ment

  Dat is niet zuinig zijn op haar
 13. hulp bij bladprobleem

  Ik zou zeggen idd, eens wat foto's maken net als het licht uit is of net voor het licht aan gaat, ff met flits,.. of een tl balkje in je kast hangen voor mooie duidelijke foto's.. Wat je dan ook direct eigenlijk ff moet doen is een paar aarde monsters nemen, die doe je in een glas en doe je dan ongeveer het zelfde aan gemineraliseerde water op,.. (kan je gewoon halen bij de AH) dat laat je voor een uurtje of 2 a 3 staan, meet hier van de pH en de EC,.. op dat moment zal je waarschijnlijk zien dat je EC erg hoog zal liggen en je Ph waarschijnlijk ook ver van ideaal is.. maar dit zijn aannames,. en we willen graag zeker weten voor we iets roepen
 14. Cannabis chat box

  Een cannabisliefhebber heeft zijn ogen gesloten,.. Je hebt veel mensen geraakt met je kennis, humor je vrolijke lach, elke keer als we elkaar zagen hier in het Noorden of bij een meeting in het land, altijd een positief woord, een luisterend oor, en een hart onder de riem... Ik kreeg vandaag nog op me kop van Omni, dat ik zo wit zie, en meer naar buiten moet gaan.... Verdomme man ,.. Jij noemde me altijd Fester,.. ik kan nooit de Adems familie kijken zonder niet aan jou te moeten denken. Ik weet niet echt goed wat ik moet zeggen, alleen dat ik een erg goede vriend ben verloren,..