• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Gerrit Groenevinger

Members
 • Topic Teller

  191
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

117 Excellent

About Gerrit Groenevinger

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

319 profile views
 1. Gerrit Groenevinger brouwt een thee

  Op deze foto kan je goed het begin van een goede mycorizha groei op de wortel van een pas ontkiemde courgette plant zien. Je kan niet vroeg genoeg beginnen.
 2. The doctor’s backyard 2018

  Dan moet je een dubbele rand maken en het koper licht opschuren.
 3. The doctor’s backyard 2018

  Die staan er mooi bij! als je nou eens een koper strip haalt en die om je pot heen doen dan komen er geen slakken in je pot en hoef je ook geen escar-go in je pot te gooien.
 4. weer nieuwe soorten voor in de test

  De banana shertbert lijkt me wel wat!
 5. Eentje tussendoor

  Goed bezig! We lopen gelijk qua bloei. Jeej
 6. nirvana's bubblelicious by KAYA74

  Krijg het er heet van:D
 7. opzetten kweekruimte

  Als je vreest voor de pakkans en je kweekt voor de hobby. ( aanname, want dit is enthe hobby forum) waar moet dat hok dan zo groot zijn? ga voor een m2 dan is de kans dat je verdacht bent veel kleiner. als je dit doet om de huur voor je boerderij te betalen ben je naar mijn mening niet handig bezig.
 8. opzetten kweekruimte

  Made me laugh!!
 9. Mary Jane Berlin

  Dat worden aldi wursten:D
 10. Eentje tussendoor

  Succes met zoeken. schuld alle dames even door misschien springt er wat uit
 11. Eentje tussendoor

  Goedemorgen. Dit is er een uit de tipula familie. In de volksmond langpootmug. Ik zou deze kleine vriend verwijderen. Ze kunnen zich tegoed doen aan kleine hoeveelheden sap van planten. Opzich onschadelijk. Als ze eitjes leggen er er k9men larven ben je verder van huis. Die vreten alle levende delen vd plant inclusief wortels. Not good..
 12. Wat is nou de beste wortelstimulator?

  Ik heb 5 dagen geleden nieuwe stekken gemaakt met de aloe vera methode. Vandaag kwamen de wordels al door de bakjes heen. Ik vind dit de beste methode. De wilgen methode werkt ook erg goed.
 13. arduino goden/guru's gezocht

  Growweed, je hebt mij geinspireerd om een growroom controller te maken. Ik heb soortgelijk spul besteld. Die solenoid valves die jij wil grbruiken voor je watergeven zijn verschrikkelijk. Ze gaan lekken, zullen doorlopen als de klep blokkeert je can beter een arduino relais nemen met een dc waterpomp. Dan schakel je de waterpomp naar de aanstand op t moment dat je water wil geven. Als je geen water wil geven zal die niet pompen en dus geen oans dat die je plant verzuipt. ik zal je volgen eaangezien we vergelijkbarecplannen hebben.
 14. koopadvies vaporizer gevraagd

  De mighty is de beste vaporizer die ik ooit gebruikt heb. Lekker mild, op 195 graden rookt hij erg zacht weg. hij is portable dus je bent dus niet aan 1 plek gebonden. De rook ervaring van een vaste vape met het gemak van een draagbare.
 15. 2x licht opgefokt

  Zijn dit 35 liter potten? Ze zien er klein uit. De foto zou kunnen vertekenen.