• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

growpro

Members
 • Topic Teller

  205
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

124 Excellent

About growpro

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. Budget guerrilla 2017 eerste keer

  schud je de planten goed?!?
 2. Budget guerrilla 2017 eerste keer

  gaat erg goed op spot 2 man, volgende keer wat lager houden? ga je er volgend jaar een paar meer zetten? mooi open veldje, er komt toch niemand? super.
 3. 8 soorten test guerrilla & buiten

  eigenlijk mag ik ook niet klagen voor een eerste keer daar, nee die maaier is zo'n tractor geweest idd, kan best dat het nog niet is opgevallen, maar volgend jaar zet ik ze ietsiepietsie verder. er loopt bovenop een pad, niemand gaat daar beneden langs de sloot lopen. allemaal stengels, kan wel maar zeer onwaarschijnlijk. ik ben ook de enige die daar vist met een kale hengel langs een sloot die dicht zit van alg als ze een beetje doen wat sensi beloofd dan wordt het best nog wat. mooi bossie
 4. Jay Green’s Bagseeds experiment

  #topjes
 5. 8 soorten test guerrilla & buiten

  op de andere 2 spots, bijna geen bloei.. beetje kut wel een paar mannetjes, en wel vrouwtjes herkent, soms echt heel moeilijk.maar net net te zien. ze zijn wel fucking hoog. ook niet zo mooi. volgende keer gaat ik echt een kale plek maken voor goed en veel licht en met een snelle soort werken. Ook veel eerder en vaker toppen. twee planten waren omgegaan, autoscrog toch maar rechtop gezet. ik hoop dat er nog toppen gaan komen, de bloei gaat moeizaam... het is fucking vochtig.
 6. Jay Green’s Bagseeds experiment

  leip
 7. Budget guerrilla 2017 eerste keer

  gaat lekker Freek !
 8. Stiekem is leuker?

  je kan gewoon een dikke boor nemen en zodra je erdoor bent (van onderaf) stoppen. kan geen kwaad. veel gaten boren. vocht moet eruit en lucht erin kunnen
 9. Beat's Guerrilla 2017

  mooi man de mijne zijn ook erg laat. spreiding is mooi idd met die g gold
 10. 8 soorten test guerrilla & buiten

  freunden, ik ben op de HH spot 3 geweest, en inderdaad de bosmaaier geweest. maar ze staan er nog. tis wel link want de maaier heeft ze zeker gezien (ga ik maar van uit), hopelijk is het een coulante gemeentewerkert die niet z'n vrienden eropaf stuurt. volgende keer doet ik meer auto's, daar is et een mooi plekkie voor. en voor de rest snellere vrouwtjes wat meer naar achteren geplaatst. de onderste foto's zijn van bovenaf genomen, alleen als je het weet zie je ze staan. nogmaals ik heb goeie (hollandse)hoop dat ze niet worden gestolen omdat buiten die maaiert niemand (behalve ik) heeft enige reden heeft om aan de onderkant(waar ze staan) te wandelen. 4 á 5 vrouwtjes herkent, net net een paar haren, wat laat he?? @sensiseed 2 mannetjes verwijderd. morgen update met foto's van de andere 2 hoofd spots. hopelijk kan ik goede geslachten nu zien... die zijn daar wel madderfucking GROOT alleen moeilijk bereikbaar. het wordt nu spannend.
 11. Think and grow big outdoor topic

  jo. Neef. Je hoeft niks weg te halen. Als alles maar schoon is. Dus geen wortel of blad resten. Maar nooit meer buiten zetten. Grootste fout die je kan maken. ze komen nooit zomaar binnen en als ze moeten kijken of je ze heb weggehaald laat je ze achterom lopen. je hoeft niemand binnen te laten. maar kunnen wel een onderzoek starten. Je stroom verbruik en een snuffelaar in je brievenbus. Dan krijgen ze wel toestemming om binnen te kijken. lampen en filters, alles mag je hebben, alleen niet erin handelen.
 12. Beat's Guerrilla 2017

  jo welke soort is die dikke toppen? die is lekker vroeg. guerrilla soldier? ik ga volgend jaar alleen maar vroege soorten pakken. lekker rijpen in deze zon.