• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Mileudelict

Members
 • Topic Teller

  78
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

33 Excellent

About Mileudelict

 • Rank
  Stoner gradatie 1
 1. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Er zat iets lager nog een wat kleiner blad wat heel langzaam in zn geheel vergeelde en dat is er vandaag afgevallen. Niks waar ik me zorgen om maak maar het blad hier boven ziet er toch anders uit. Verder gaat het lekker en er zijn al 6 weken bloei om. Vorige week begonnen enkele bloeiharen te verkleuren en heel langzaam worden dat er meer. Dat gezien denk ik dat ik goed op schema lig hoewel ik denk dat de top zwelling wel wat matig is. Laatste week voeding denk ik en dan nog 2 weken tot de oogst.
 2. Bij een vriend van mij staat een caramel Cream van Dutch-passion met een tekort van iets maar ik kom er niet uit. Ze staat buiten op aarde en ze krijg plagron voeding en de PH zal boven 7 liggen. Het zit over de gehele plant (het begon boven in) en het blad rond de op 1 na bovenste nodes lijkt de meeste verkleuring te hebben. Blad op andere plekken blijft wat donkerder maar krijgt een wat grovere strucktuur. Omdat ijzer dan moeilijk opgenomen wordt dacht ik hier het eerste aan alleen zien alle foto's op internet er anders uit.
 3. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Ben weer terug naar 1,5 liter per dag dan is de grond de volgende dag nog net een btje vochtig en aangezien de onderste bladeren lichter beginnen te worden kan ik zo ook wat meer voeden. Met 2 liter water is de grond de volgende dag toch nog te nat voor een nieuwe watergift denk ik. De toppen zwellen al een stuk meer op en er beginnen al wat bloeihaartjes te verkleuren ook. Alleen heb krijg ik op de onderste bladeren bruine plekken, komt dit door tekorten of is het gewoon ouderdom van het blad?
 4. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Weer ff update-tje met paar foto's. Ik heb de watergift wat verhoogt naar 2 liter per dag tenzij de grond me nog vochtig genoeg lijkt.
 5. mijn alleereerste dames

  Tegen de slakken... bakje bier er naast zetten. Als het goed is heb je dan morgen een bakje vol slakken
 6. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Nou na bijna een week alleen maar afgezuurd water gegeven te hebben nog geen enkel teken van afname van het blad groen. Alleen heb ik mij laten vertellen dat ik wel wat achter loop kwa top ontwikkeling, ze zwellen niet echt op nog. Iemand die dit kan bevestigen of mogelijke oorzaak weet? 5weken bloei achter de rug nu. Water Ph6 (ph waarde bodem niet gemeten) Ook geen EC metingen gedaan maar ik zal max 7x de dosering volgens de fles hebben aangehouden en verder heb ik alleen maar ver eronder gezeten en de totale wekelijkse hoeveelheid voeding wat het schema aangeeft kom ik al helemaal niet bij in de buurt. Dus te hoge ec lijkt mij (als noob) onwaarschijnlijk..? Temp 26 tot 27C en snachts niet meer dan 5C koeler. Lv 44 tot 52% Of misschien gaat alles gewoon lekker zoals het hoort en maak ik me druk om niks natuurlijk Edit: Ik heb net wat in de pot zitten graven en hoewel ik gister nog 1,5 liter water gegeven heb was de grond behoorlijk droog. Misschien moet ik meer water gaan geven? Ik heb zojuist 2liter op de schotel gegoten en dit werd ruim binnen een minuut allemaal de pot in gezogen. Verder lees ik vaak dat men van boven water geeft tot er onder wat water uit de pot begint te lopen... misschien is dit voor mij een betere methode?
 7. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Hoezo na 5 weken gele blaadjes dan? Zit begin week 5 en ze krijgt nu alleen water met een ph van 6 voor een paar dagen zal pas weer gaan voeden als het blad wat lichter zie worden. Ik heb trouwens over de hele plant maar 1 blad gehad wat geel werd (inmiddels bruin). Heb er net even aangezeten maar gaat er nog niet vanzelf af vallen dus heb ik het laten zitten.
 8. mijn alleereerste dames

  Blad laten zitten tot het er vanzelf af valt en dan wel opruimen. Als het blad geel wordt door tekorten en je haald ze weg dan gaat de plant de reserves uit weer een ander blad aanspreken en wordt die geel. Ik ben nog maar een noob dus correct me if i'm wrong... Maar genoeg mensen hier die je er alles over kunnen vertellen.
 9. O-White op omnipotent

  Sexy dame hoor
 10. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Thnx Pitu voor je reactie. Ik denk dat ik het ledpaneel maar op 24uur ga zetten. Ik heb gister bloom en green sensation gegeven en ik weet niet of dat zo snel gaat of dat het er al aan zat te komen van de vorige voedingsbeurten maar de bladpuntjes van de jongste bladeren worden geel-ig maar wel op micro niveau maar ik zal de komende dagen ff alleen water geven. Of kan ik bijvoorbeeld ook de bloom een keer weg laten en alleen green sensation geven?
 11. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  De huidige stand van zaken... Maandag a.s. zou ze green sensation moeten krijgen volgens schema pk9-10
 12. Hy-seeds in mainline

  Nice succes!
 13. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Oja na het dieven vorig weekend heb ik geprobeerd stekken ze maken. Ik heb er een stuk of 12 staan in glaasjes water met powerroots er in en zonder hoge luchtvochtigheid en gewoon op de vloer in de woonkamer en ze staan op 18/6 onder mn zelfgemaakte led paneel met 64watt aan goedkope chinese led strips (4in1 RGB) en misschien vergis ik me maar ze lijken iets te groeien. Verder heb ik er 1 zo in de lightmix gestoken en voor het raam gezet en in deze grond stond eerst prei en is niet arm kwa meststoffen. Toch.. dit stekje staat er al 4 dagen even mooi bij en met zn blad op het raam gericht. De laatste staat ook in de lightmix, deze storte dezelfde dag nog helemaal in maar krabbelde de volgende dag weer wat op. Deze heb ik toen goed nat gespoten en de grond flink bewaterd en er een plastic zak omheen geknoopt em ook deze staat er nu prima bij. Ben benieuwd wat er van gaat komen het waren al bloeiende takken namelijk.
 14. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Thnx Tune het is te hopen... mn leds moeten echt minimaal op 30cm afstand hangen want ik kreeg nou bij de hoogste top weer het probleem dat de bladranden wat omhoog gingen staan en zouden dus nog max 20cm mogen groeien. Ze krijgt nu 1 tot 1.5ltr voedings water per dag (afhankelijk van hoe vochtig de grond is). En hoewel ik toen ik in de groei fase 1x de volle dosis voedings oplossing gaf ik meteen wat verbrande bladpuntjes kreeg heb ik daar nu tijdens de bloei geen last van en geef ik dus gewoon elke keer naar dosering zoals op de fles vermeld staat maar ik zit dan nog steeds maar op 70% van de voedings behoefte die op het schema aangegeven wordt. Vanaf 7 Augustus gaat naar schema de green sensation er bij (PK 0-9-10) Ik heb nog 1 tak weggehaald omdat deze ver achter liep op de rest en wat ik ook deed met binddraad, telkens weer kwam deze in de schaduw van bladeren terecht. Maar goed 9 hoofd toppen over met maar 1x toppen en mn eerste kweek ooit... ik mag niet klagen!!
 15. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Fotos zonder lamp