• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Mileudelict

Members
 • Topic Teller

  247
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

144 Excellent

About Mileudelict

 • Rank
  Stoner gradatie 2
 1. Powerplant van dutch-passion

  Haha jaa shit man sta er nu weer 15 achter ofzo... Nieuwe tactiek: de laatste dag van deze maand heb ik heel veel stemmers nodig en zal ik mij wel even laten horen in de chatbox hier Als ik nu weer stemmen krijg regelt die ander er ook gewoon weer een paar natuurlijk. Daarom dus een verrassingsaanval op het laatste moment! Hehe
 2. Powerplant van dutch-passion

  Bedankt! Jullie zijn goud!
 3. Powerplant van dutch-passion

  Hartelijk dank!!!!!
 4. Powerplant van dutch-passion

  Oja bijna vergeten... ik doe mee met de foto wedstrijd van dutch-passion en ik kan alle hulp gebruiken die ik kan krijgen! Iedereen die op mij zou willen stemmen krijgt een grote emmer vol eeuwige dankbaarheid https://www.dutch-passion.com/nl/photovote/2018-02-27-powerplant®-b_3649/
 5. Powerplant van dutch-passion

  I know we gaan gewoon curen. Wat me opvalt is dat de toppen die 48uur later geoogst zijn en donker hebben gestaan van andere kwaliteit zijn dan het deel dat als eerste de schaar kreeg. En dit niet op een positieve manier. Het deel van 48uur later heeft nieuwe witte bloeiharen aangemaakt en geeft een meer high effect en het andere deel zit meer stoned in lijkt het. Ook ruikt de pot van de eerste knipronde vele malen beter en sterker dan het deel van 48uur later.
 6. Powerplant van dutch-passion

  Het ruikt naar een typische pp en smaakt erg lekker. Iets wat fruitig vleugje. In het begin sativa effect gevolgd door een zachte landing in een goede stoned. Vele malen beter dan ik hem ooit in de shop heb gevonden. Alleen de pot met toppen die ik als 3e heb gegoogst en 48uur donker hebben gestaan ruikt minder sterk.
 7. Powerplant van dutch-passion

  Eindstand is 117 gram. Helaas net iets te droog maar goed als ik terug kijk op deze ronde ben ik meer dan tevreden! De stekker gaat er voorlopig ff uit nu, het heeft natuurlijk geen zin om meer te kweken dan ik op kan roken. Voorlopig ben ik voorzien ? Uiteraard blijf ik wel lekker mee gluren en lezen hier.
 8. Powerplant van dutch-passion

  Haha ja klopt dacht ik later ook Hoewel er alleen de gemeente staat maar ik haal hem weg?
 9. Powerplant van dutch-passion

  Nou heb ik gister de takken van de eerste knipdag geplukt en in de pot gestopt. Inmiddels is het de volgende dag en de meter geeft een lv aan van 48%. Had ik ze nou al eerder plukken? Die 62% gaan ze vast niet meer naar terug met curen.
 10. Powerplant van dutch-passion

  Aha thnx zo leren we elke keer weer wat nieuws!
 11. Powerplant van dutch-passion

  In de regel daar boven lees je als het goed is "2x cxa op 1400mA" ofzoiets Het zal een btje schelen maar letterlijk vertaald heb ik 2x cobs van cree per stuk op 56 watt en daarbij branden alleen in de bloei nog 4 blauwe ledjes mee. De cree xlamp royal blue geloof ik van3 watt de stuk. De cobs zijn 3000K en als die blauwe leds er bij aan staan is het eigenlijk super wit licht. Kwestie van een knopje om zetten en ik ga van groei naar bloeilamp. Alleen is de stralings hoek groter dus zal je net onder de lamp een blauwe lijn op de wanden hebben.
 12. power plant by growerschoice

  Nice man gefeliciteerd met dit mooie resultaat!
 13. Powerplant van dutch-passion

  Eind stand 596gr nat (nog aan de steel) I'm a verry happy guy
 14. Powerplant van dutch-passion

  Nou de schaar is er in gegaan en nog steeds mee bezig. Ik had niet het gevoel dat de trichomen echt veel meer amber gingen worden en al het blad in de toppen was heel donker paars of al helemaal weg. Vrijwel geen witte bloeiharen meer en de trichomen zijn vrijwel volledig milky. Ik ben nu bijna op de helft en heb 335gr natte wiet.
 15. Jajajajaja daar istie weer

  Ik denk dat daar het zelfde van toepassing is als wanneer je mieren in een magnentron stopt. Je krijgt hotspots en mieren lopen daar simpelweg gewoon van weg en blijven leven. En nee ik heb dit niet uitgeprobeerd maar is genoeg beeldmateriaal van te vinden En wat betreft die cactus.. als ik discovery mag geloven kunnen de meeste cactus soorten niet goed tegen volle zon en ze groeien vaak het beste naast een groot voorwerp. Dus of je die dan onder een velle lamp zou moeten zetten....