• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Mileudelict

Members
 • Topic Teller

  200
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

107 Excellent

About Mileudelict

 • Rank
  Stoner gradatie 2
 1. Powerplant van dutch-passion

  Ja ik vind der er ook mooi bij staan nu en de nieuwe scheuten zijn ook iets minder licht van kleur enzo. Gister avond laat nog wat extra water op de schotel gegoten en de meter stond vanmorgen op 350 mbar. Hopelijk blijft het nu zo!
 2. Powerplant van dutch-passion

  De lamp is aan dus het hok mocht eindelijk open. Vanmorgen vlak voor de lamp uit ging heb ik nog wat extra water op de schotel gegoten en hoe ze er nu bij staat laat volgens mij duidellijk zien dat er gewoon weer wat meer vocht in die grond mag zitten. Ze krijgt nu overal bloeiharen en is ook lekker gegroeit de afgelopen 24uur.
 3. Powerplant van dutch-passion

  Ja snap dat er lastig een goed antwoord op te geven is. Wat ik nu steeds doe is 200ml via boven en 800ml gooi ik op de schotel. Dan krijg ik de meter wel rond de 600mBar maar de volgende dag staat die weer boven de 700. En dan de dag dat ik geen water geef gaat al het blad weer wat hangen. Ze heeft dus veel meer water nodig maar ik durf het niet zo goed aan. De tensiometer heb ik nogeens gecheckt en verplaatst en die geeft nog steeds aan dat de pot volledig uitgedroogt is. Het liefst giet ik die schotel net zo lang vol tot de meter op 300mBar zit ofzo. Wat dan nog steeds aan de droge kan is.
 4. Powerplant van dutch-passion

  Hoeveel zou een plant als deze ongeveer moeten drinken per dag? Ik heb moeite om de grond weer vochtig te krijgen dus ik zit te denken om iets meer te gaan geven en alleen via boven maar ik wil natuurlijk niet weer terug naar waar ik was.
 5. Powerplant van dutch-passion

  Gister was het haar off-day kwa water maar dan laat ze toch haar blad een btje hangen. Nou ben ik benieuwd wat beter is... De watergift alleen vergroten of is het beter om 2x water te geven op dezeldde dag. Uiteraard doe ik dit normaal altijd zodra de lampen 1uur aan staan.
 6. Lichtdichte luchtinlaat

  Met een labyrinth systeem heb je ook meerdere haakse bochten.
 7. Powerplant van dutch-passion

  Het kutte is, ze had dus blijkbaar water nodig maar het blad hing er ongeveer net zo bij als de voorgaande keren. Alles wat omlaag maar zonder gebogen bladstelen. Maar gelukkig gaat het de goede kant op. Zo goed zelfs dat vandaag na precies 7 dagen op 12/12 te staan de eerste bloei zichtbaar is!
 8. Lichtdichte luchtinlaat

  Ik denk dat ik maar 3 gaten ga maken van 15cm voor pvc bochten (als die maat bestaat) en die weer naar een doos breng waar de grote slang op kan.
 9. Powerplant van dutch-passion

  Oke ze blijft me verwarren maar ik denk dat het nog steeds de goede kant op gaat. Ze krijgt nu om de dag water en de dag nadat ze water heeft gekregen staat ze er beter bij dan de dag waarop ze het nog moet krijgen. Dus ik denk dat ze weer wat meer water mag hebben.
 10. Lichtdichte luchtinlaat

  Ik heb een behoorlijk grote diameter nodig
 11. Lichtdichte luchtinlaat

  Hallo allen! Voor de bouw van mijn nieuwe kast moet ik een andere manier hebben om de luchtinlaat lichtdicht te maken. Op dit moment gebruik ik een flexslang deze is zwart aan de buitenkant maar van binnen van alluminium. Hij is 5meter lang maar als ik deze helemaal uittrek en in een 4 dubbele kurkenstrekker leg komt er nogsteeds heel veel licht uit en in en daarom ligt deze nu in een kartonnen doos. Met de nieuwe kast wil ik de lucht via boven binnen laten komen en deze pakken uit de kamer er naast door het raampje boven de kamer deur te vervangen door hout met een gat er in. Nou ga ik boven de de kast zo'n 30cm ruimte overhouden dus had ik het volgende bedacht maar ik vraag mij af of het werkt: Ik wil een dubbel plafond gaan maken bestaande uit een plaat multiplex, rondom balkjes van 10cm hoog en dan weer een plaat multiplex. Als ik dan binnen in de kast helemaal rechts een gat maak en bovenop het dubbele plafond aan de linkerkant ook een gat waar de slang weer op gaat en deze door trek naar het punt boven de deur zal dit dan voldoende zijn of ga ik echt een labirint nodig hebben? Het plafond wordt 120x60cm.
 12. Powerplant van dutch-passion

  Goedesmorgens! Nou ze groeit wel lekker nu en we zitten op dag 5 van 12/12 en ik heb de kachel in de hal constant aan staan zodat de temperatuur max 27.1C en min 21.5C is. Ook dropte gister de tensio meter van 325mBar naar 604mBar. Nou heb ik gister via onder 1liter water gegeven alleen staat de meter nog steeds op 600+ en de plant liet geen gekke dingen zien. Nou vraag ik mij af wat ik het beste kan doen... gewoon zo door gaan en om de paar dagen een flinke dosis water geven of zal ik juist meerdere kleine doseringen geven verspreid over de dag? Het lijkt me wel handig als ik die meter weer wat meer naar normale waardes kan krijgen alleen te veel water gaat ze nog steeds niet fijn vinden denk ik.
 13. Powerplant van dutch-passion

  Nou het was toch even schrikken vanmorgen want ze liet der blad toch weer wat hangen door de watergift maar toen ik net thuis kwam en weer keek kreeg ik al snel weer een grote lach op mijn gezicht Gaat wel goedkomen denk ik maar moet alleen nog steeds heel voorzichtig zijn met water geven. Er zit nu in ieder geval ook een klein btje nieuwe voedingstoffen in de grond, er zijn al 4 weken voorbij en ik kweek op light mix.
 14. Powerplant van dutch-passion

  We zijn weer een dag verder en man man ze wordt als maar mooier en mooier. Vanmorgen weer wat water gegeven en dit was pas sinds vanavond zichtbaar op de tensiometer 180mBar nu. Omdat ik nog niks aan lst had gedaan ben ik daar zojuist maar even mee aan de slag gegaan. Ik weet dat het moet gebeuren en dat ze er zo weer bovenop komt maar phoe ik vindt het wel weer erg vervelend om der zo toe te moeten takelen btje zielig staat ze er nu bij... Hopelijk kan ze het hebben en staat er morgen weer een knappe plant! Foto 1 is van ik begon uiteraard.
 15. Powerplant van dutch-passion

  Nou dat was gelukkig een succes de plant staat er zelfs beter bij dan gister. Alle nodes komen inmiddels ook boven het bladerdek uit en deze had ik een paar dagen terug nog geknakt. De meter stond vanmorgen vroeg rond de 250mBar dus besloot ik weer van onder water te geven en omdat er verkleuringen in de bladeren ontstaan ook maar een halve dosis voeding erbij gedaan. 0.5 liter werd zo opgezogen maar omdat de meter niet veranderde heb ik een uur later nog eens 0.5 gegeven. Maar weer bleef de meter (die gisteravond wel veranderde) gelijk staan. Maar goed de plant laat als ik van onder geef gelukkig niet der bladeren hangen en nou ben ik van plan om dagelijk of om de dag wat water te geven om zo te proberen de meter wat meer naar de juiste waarde te krijgen.