• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Mileudelict

Members
 • Topic Teller

  135
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

71 Excellent

About Mileudelict

 • Rank
  Meester draaier
 1. Northernlights XL

  Dat maakt de grond luchtiger toch?
 2. Northernlights XL

  Ik begin toch te denken dat genetica van dit soortje misschien ook niet helemaal goed is. Het nieuwe plantje heb ik vandaag overgezet, het turfpotje heb ik voorzichtig open gesneden en het klompje grond niet verstoord en intact gelaten en haar zo in de grotere pot gezet maar er was aan de buitenkant geen wortel te zien. Bij de amnees was dit heel anders. Ook deed deze nlxl er 2 dagen langer over om boven de grond te komen dan de vorige en ze zat nog minder diep ook (zaadje lag onder max 2mm aarde) en ze heeft een blad wijdte van 2cm na 1 week en de vorige nlxl had een bladwijdte van 9cm na 1 week. Kwa watergift heb ik dit keer dagelijks vanaf boven een paar spuitjes water met de plantenspuit gegeven en na het overpotten heb ik 100ml water gegeven. De verschillen zijn heel groot... of zie ik spoken?
 3. Laat je poes zien

  Boomkat
 4. Northernlights XL

  Ze staat helaas weer wat te nat denk ik want er veranderd niks aan de vochtigheid van de grond. Wel heb ik met succes een nieuwe opgestart en ik zit te denken om haar over een paar dagen eerst in een kleinere pot te zetten en vervolgens na een paar weken groei pas in de 30 liter pot te zetten. Verder ga ik power plant zaden bestellen bij dutch-passion mocht ik deze Northern lights ook vern##ken dan lijkt powerplant me een leuk soortje om alles wat beter bij onder de knie te krijgen.
 5. Northernlights XL

  Ik zit te denken om dit droge blad weg te halen omdat daaronder nodes zitten die gezonder zijn maar nu geen licht krijgen. Doen of niet doen?
 6. Northernlights XL

  Volgensmij is de kleur bovenin weer goed nu alleen heeft ze wel wat uitgedroogde bladeren. En ze heeft best wel dorst volgensmij. De lamp staat nu 2uur aan en ik heb haar zojuist 100ml water gegeven.
 7. Northernlights XL

  Heb ik een uur geleden gedaan, ongeveer 200ml en zo staat ze er nu bij:
 8. Northernlights XL

  Oei...
 9. Northernlights XL

  @lastpak Bedankt voor alle nuttige info! Ik ben inmiddels een 2e zaadje aan het ontkiemen welke ik daarna in een turfpotje zal steken, later de grote pot niet inwateren gewoon zoals ik met de amnees ook deed en over een week of 2 gaat de slechtste de prullenbak in.
 10. Northernlights XL

  @lastpak bedankt voor de wijze lessen! Maar het kwaad (overpotten) is al geschied. Dat het er op die foto nat uit ziet komt omdat ik na een reactie van iemand besloot een btje voedingswater te gaan geven. Daarvoor had ik langs de rand lopen graven en was de grond erg droog tot hand diepte. Ik heb de pot omgegooid en de onderste helft was idd een stuk natter maar niet ingeklonken ofzo. Misschien dat je nog wat kan zien aan de wortelontwikkeling.
 11. Northernlights XL

  Ja ik dacht misschien nog dat de stekgrond er wat mee te maken kan hebben dat die inklinkt ofzo... maar de vorige ronde gaf ik vele malen meer water en ja dat afdekken met plastic tot ze boven kwam... toen stond de boel wel op 100%lv daaronder natuurlijk en bleef de grond behoorlijk nat. Maar na zo lang geen water gegeven te hebben en 10 tot 15cm diep kurkdroge grond lijkt me dat er wel een verschil te zien zou moeten zijn. Of laat dat langer op zich wachten? Ik ga der nu in iig overpotten naar een wat kleinere pot en 50/50 vermengd met kleikorrels en verse lightmix zonder water toe te voegen en ik zal ff foto's maken van hoe de grond en wortels er uit zien.
 12. Northernlights XL

  @lastpak Is overnieuw beginnen niet een betere/snellere oplossing of kan ik haar misschien overpotten in nieuwe aarde?
 13. Northernlights XL

  Deze foto is genomen zodra de lamp uit ging. Ik had vandaag nog niet gekeken maar het ziet er nu wel erg treurig uit...
 14. Northernlights XL

  @Tune Pot op 5 procent ingewaterd en na het zaaien afgedekt met plastic tot het plantje boven kwam. Toen het plantje boven kwam was ze al geel en het blad hangt ook al vanaf het begin zo slap. Omdat dit zou kunnen komen door te nat heb ik haar geen water meer gegeven tot ik iets anders zou merken maar dat gebeurde niet. 2 weken verder en nog geen verschil behalve de groei en dat het blad heel langzaam groener wordt. Ze krijgt nu om de dag paar honderd ml water net genoeg om de aarde licht vochtig te houden. De foto's waren van midden op de dag.
 15. Northernlights XL

  Gister dus water gegeven met enzymen en power roots en een halve dosis grow en vanmorgen nog wat wat ik in de gieter had laten zitten. Nog steeds niks veranderd aan de stand van de onderste bladeren en volgensmij had ze dus nog geen dorst. Verder wel tevreden hoor, ze is al haar 5e internode aan het ontwikkelen dus later deze week kan ze misschien al getopt worden en ze heeft trouwens gewoon al blad met 7 vingers ook maar een vaag dametje is het iig wel.