• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Mileudelict

Members
 • Topic Teller

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

3 Neutral

About Mileudelict

 • Rank
  Beginnend smoker
 1. 2 blad aantastingen, een schimmel en..?

  Haha nou er zaten zat mugjes in de platic zak... deze druk ik dagelijks dood. Vraag me alleen af of dit zo geen kwaad kan voor de zuurstof bij de wortels, ik heb er vandaag wat kleine gaatjes in geprikt en ik twijfel om de zak te vervangen met een panty ofzo.
 2. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Thnx volgensmij heb ik die al eens helemaal gelezen maar ik ga er nog eens doorheen Nog wat foto's met de lampen uit.
 3. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Thnx man! Ja als de lampen uit gaan sproei ik ze iig nat met de plantenspuit. Verder vindt ik die lage luchtvochtigheid ook niet zo heel erg aangezien ik een week geleden nog een meeldauwplekje op mn augurken had. Wieweet zweven er nog wat sporen rond
 4. Amnesia Haze (mijn 1e kweek)

  Daar gaan we dan! Toch maar een kweek verslag maken. Dit is mijn eerste serieuse poging ooit en ik wil dit graag met jullie delen en ben ook erg benieuwd naar jullie feedback. Setup: 108watt aan Cree CXA3070 3000K en 12 watt aan Cree XB-D 450nm. 180m3 afzuiging Kast 48x58x170cm Pot 27 liter met plagron lightmix Voeding plagron 100% terra. 4x buffer tablet (sannie) Ik had 5 reguliere amnesia haze zaden gekregen van de buurman maar deze te lang in het water laten liggen. Ik beschouwde ze eigenlijk als verloren maar heb ze alsnog in een turfpotje gestopt en toen er een paar dagen later toch plantjes boven kwamen heb ik de 3 beste samen in de 27L pot gestopt. Van deze 3 was er 1 duidelijk een stuk minder fit dan de andere 2 en 3 dagen later was deze donkergroen geworde en begon te verschrompelen... achja nogsteeds 2 over. Gezien de beperkte ruimte ben ik van plan deze te laten groeien tot het geslacht duidelijk is en dan de slechtste om te halen (tenzij jullie anders aanbevelen natuurlijk) Ik doe deze ronde nog geen ph en ec meten en hopelijk klopt de claim van de buffer tabs. Op 19-06 gingen ze de grote pot in. Vandaag 25-06 heb ik voor het eerst een klein beetje voeding gegeven. 1ml pure enzym, 1ml power roots en 3ml terra grow (ipv 5ml) op 1 liter water. Ik heb ze beide van boven een scheutje gegeven zal max 100ml zijn, daarna mijn augurken er mee gevoerd en wat over was heb ik gebruikt om verder de oppervlakte van de gehele pot mee te bevochten. Verder staan ze op 18/6 en de lv is 40% wat aan de lage kant is maar het hele huis is 40% en met die 180m3 afzuiger valt er met een plantenspuit niet tegenop te werken. Iig niet met 3x per dag sproeien. 1e foto is van dag 2 in de pot en de 2e en 3e foto zijn van vandaag.
 5. 2 blad aantastingen, een schimmel en..?

  The battle continues... Knappe mug die hier nog uit komt! (Als dat echt werkt met dat metselzand)
 6. 2 blad aantastingen, een schimmel en..?

  Nou helaas... 2x behandeld met kaneel maar weer evenveel mugjes als eerst op mn augurken, als het er niet meer zijn. Ik ga er nog vogelzand of metselzand op leggen en ik wil een zak om de onderkant van de pot binden (met genoeg ruimte voor water drainage) zodat er geen mug meer in of uit kan. En anders weg er mee of bij iemand onderbrengen die verder geen planten in zn tuin heeft. Ook weer wat tekenen van meeldauw op mn bonsai.... pffff ik behandel ze nu ook allebei ook met een melkoplossing. Nou lees ik dat je verspreiding van meeldauw er mee voorkomt maar dat je er eigenlijk niet van af komt. Ook dit laat me twijfelen of ik ze niet gewoon weg moet doen. Aangezien de 5 amnesia zaden waarvan ik dacht dat ze dood waren toch nog allemaal zijn uitgekomen zou ik een ronde kunnen doen en mn bestelde zaden nog even bewaren, krijg ik toch problemen dan kan ik alsnog alles weg doen en na de incubatie tijd van zowel de mugjes als meeldauw weer overnieuw beginnen. Ik mocht bij ranzijn een nieuwe zak grond komen halen maar ik heb ze bedankt en het aanbod afgeslagen. Edit: Ik heb trouwens goed lopen zoeken naar larve van de mug maar deze kan ik niet vinden, is dit normaal of kan het alsnog iets anders zijn dan rouwvarenmug? Fruitvliegjes zijn het iig niet.
 7. 2 blad aantastingen, een schimmel en..?

  Nou ik heb nog geen nieuwe schimmels gevonden en na de kaneel behandeling heb ik nog maar 1 of 2 mugjes gezien op mn augurk. Ik laat hem nu even droog trekken voor een paar dagen en dan gaat er weer kaneel oplossing overheen en ik herhaal dit denk ik 1x per week voor een paar weken. Was ff schrikken maar gelukkig goed beheersbaar. Bedankt voor jullie hulp!
 8. 2 blad aantastingen, een schimmel en..?

  Heb al het kleine moestuin spul weg gedaan deze zagen er toch niet heel gezond uit en waren nog maar elke cm hoog en ik heb mn augurk en knoflook op het balkon staan en m een kaneeloplossing over de aarde gespoten. Hoewel de augurk dus ook vol zat en ik deze vandaag pas uit de kast gehaald heb kan ik verder geen mugjes in de kast vinden. Morgen komen de zaden en ik ga er maar gewoon voor en mocht ik er toch last van krijgen dan haal ik wel aaltjes.
 9. 2 blad aantastingen, een schimmel en..?

  Het kan altijd nog erger natuurlijk... is dit varenrouwmug? Ik kon er net achter dat mn moestuin voor het raam hier vol mee zit.
 10. 2 blad aantastingen, een schimmel en..?

  Oke ja ik had dit zelfde goedje een paar maanden eerder op mijn bonsai. Ik hield gewoon de wateromschrijving aan die er bij zat maar dat bleek toch veel te nat. Heb een blaadje mee genomen naar het tuin centrum en ze zeiden idd een schimmel maar geen meeldauw. Ik heb goen de boom helemaal kaal gehaald en een paar weken droog gezet. Inmiddels is de boom weer groen en schimmelvrij. Moet ik verder nog actie ondernemen? De meeste wietplanten zijn er wel minder gevoelig voor begreep ik. Verder wou ik nog voor wat meer luchtcirculatie gaan zorgen maar of dit nu verstandig is ivm sporen verspreiding?
 11. Dit gaat dan om mijn augurken plant maar deze stond helaas samen met een blue cheese AF in het zelfde hok. Ik heb een witte pluis en een andere bruine aantasting op mijn blad. Zie onder de foto's met en zonder microscoop. De luchtvochtigheid was maar 40% en de temp 26C en de aarde licht vochtig en luchtig. Wat ik wel verkeerd heb gedaan denk ik is dat ik na lamp uit gister de plant en aarde beneveld heb met water en na wat research vandaag kwam ik er achter dan augurk en komkommer schimmel gevoelig zijn. Plant staat nu op het balkon en ik heb voorzicht de besmette bladeren weg geknipt. De blue cheese heeft nog nergens last van. Graag jullie hulp en tips gevraagt... moet ik nu meteen mn hok gaan ontsmetten of anders bijvoorbeeld met een melk oplossing gaan sproeien? Ik verwacht deze week mijn Northern light zaden en ik wil daar natuurlijk asap mee aan de slag.
 12. Led kast voor 1 plant

  Ja ik heb dan blokverwarming en dat was afgelopen winter een grote bak elende... maar na lang zeuren schijnt er het een en ander veranderd te zijn dus ik moet dat nog ff zie
 13. Led kast voor 1 plant

  Thnx man! Ik heb inmiddels Northern Light XL zaden besteld van zambeza. Als ik ze binnen heb gaat de augurk lekker naar de tuin van mn ouders en de autoflower terug naar de buurman Ben benieuwd hoe de temp in de kast zal zijn als het buiten weer kouder wordt maar zit te denken aan zo'n keramische terrarium lamp of anders een warmte kabel op de wanden te plakken.
 14. Led kast voor 1 plant

  Klopt komt nog wat omheen om het licht dicht te maken. Doordat ik die blauwe leds erbij heb is het geen warm wit meer maar gewoon wit licht. Vraag me alleen af of het ook handig is om ze tijdens de bloei aan te laten. Als ik me niet vergis blijft het rode spectrum gewoon het zelfde toch? Alleen de verhouding blauw/rood wordt anders.