• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Milieudelict

Members
 • Topic Teller

  348
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

182 Excellent

About Milieudelict

 • Rank
  Kweekmeester
 1. En weer gaan de planten dood...

  Oke ben weer even terug naar de planten gegaan. Vanmorge stond het er nog droevig bij maar kijk nu eens... Wel heeft er 1 nu nog veeeel meer omgebogen bladpunten maar goed ze knappen op. Zonder een echt goede watergift btw!
 2. En weer gaan de planten dood...

  Oke ja ze staan nu bij mn ouders in de tuin ik zal om te proberen 1 water geven en de ander niet. Hoewel ik ze dus met terug zetten in de oude pot wel wat water had mee gegeven (heel kort de kraan er op) en de grond was nog niet droog geworden. Mijn kast is gemaakt van multiplex en geschilderd met watergedragen lak van flexa. Ik gebruikte een kartonnen doos om mn inlaat te verduisteren, die gebruiikte ik nu dan niet maar heb wel een stukje karton langs de flens lopen omdat ik het gat net te ruim had gezaagd. In mn vorige hok wat een oude kledingkast van spaanplaat was draaide ik 1 perfecte ronde met een amnees en deze leverde 143gram op (was mijn eerste ronde ooit) maar vanaf de 2e plant in die kast begonnen de problemen
 3. En weer gaan de planten dood...

  Ze zijn weg... Bladeren bovenin waren helemaal krom in een klauw en ook de bladkleur werd alsmaar donkerder en bladpunten beginnen omlaag te wijzen en de jongste scheuten werden ook alsmaar lichter. Hoe kan het dat mijn planten zo extreem donker groen worden zonder echt voeding te krijgen? Zo zei jij me eens (karel) je planten staan te zout, maar ik geef maar een fractie van de hoeveelheid voeding die andere bekende van mij geven. En toch zijn mijn planten idd tig tinten donkerder. Deze 2 dames hier onder zijn dus 8 weken oud, staan in lightmix van plagron in een 5 liter pot en hebben maar 1x voeding gekregen. Zie de donkere kleur...
 4. En weer gaan de planten dood...

  Nou helaas mooi niet dus. Bladpunten gaan ook weer omlaag btw.
 5. En weer gaan de planten dood...

  Hee heel erg bedankt voor de trouble shooting. Nadat ik de pot wat natter had gemaakt stonden ze er de dag erna meteen beter bij en ze zullen idd meer water moeten. Maar goed de balderen onderin hangen door de stelen heen maar bovenin hangt het er echt precies zo bij als voorgaande rondes waar mij weer werd verteld dat ze wsl te nat stonden. Dus heb ik nu al die rondes toch te droog gekweekt zeker? lol Ik zal ze vandaag overpotten naar de 30liters dan kunnen ze ook mooi wat vocht uit die nieuwe grond trekken en kan ik wat beter gedoseerd water bij geven zodra de oppervlakte droog wordt. Ik zal hier ook 20% perliet aan toevoegen.
 6. En weer gaan de planten dood...

  En nog even dit: De komkommers die er naast stonden... Inmiddels is het na 2 weken buiten staan bijna bij getrokken maar de lobblaadjes van de komkommers waren ook zo extreem donker groen en het blad dat ontstond terwijl ze buiten stonden was echt 10 tinten lichter van kleur.
 7. En weer gaan de planten dood...

  Net ff de plant uit de pot gehaald, ik heb der eerst even wat nat gemaakt met een scheutje water maar zoals je ziet is het midden gortdroog. Worteling lijkt me ook wel oke voor zulke plantjes. Aangezien ik de amnees veel meer water gaf dan alle planten erna (en de amnees als eenigste zonder problemen verliep) zit ik te denken om deze 2 dames komende dagen juist even goed nat te houden en mocht dat niet werken dan was ik toch al van plan ze weg te gooien. Kunnen de elho potten van ranzijn er wat mee te maken hebben? Onderin lijkt het toch meer op te droog he?
 8. Nou... ik wil nog 1 poging wagen te achterhalen wat er mis gaat voor ik het op geef want het gaat weer precies zoals eerst. De plantjes staan er slecht bij. Ze worden weer extreem donker van kleur terwijl ze al 7,5 weken oud zijn en maar 1x voeding hebben gehad. Water krijgen ze ook bijna niet, ik deed de plantenspuit tot deze symptomen begonnen en toen heb ik meer dan een week geleden 0.5 liter door de pot laten stromen waarna ze 1 dag een onwijze groeiboost kregen maar daarna vielen ze meteen weer stil.
 9. Temperstuur te hoog...

  Inmiddels zitten we op 5 weken en 1 dag. Het is vandeweek een aantal graden koeler geweest en dat maakte het hok op 28.6graden voor een paar dagen en dat heeft een leuke groeispurt opgeleverd en het begint eindelijk een btje te lijken op wat ik gewend ben. Wel zal ik deze ronde een paar weken langer door moeten groeien om eenzelfde plant te krijgen maar de voorraad in de potten laat dat gelukkig ook toe. Ik hield ze ook zo droog mogelijk ( alleen plantenspuit) tot ik vandeweek zag dat de onderste 1 vingerige bladeren wat omlaag gingen staan. Toen heb ik ze 0.5 liter gegeven op een droge 5liter pot en het water (wat er steeds via de randen meteen onder uit liep) telkens opnieuw er in gegoten tot de pot het water weer vast hield. Dit was trouwens ook de dag voor de groeispurt dus ook dit zal er wat mee te maken hebben gehad. Inmiddels lekker btje aan het buigen en de plantjes aan het kneden tot de shape die bij mijn vorige candy kush zo mooi gelukt was. Een egaal oppervlak met alle toppen op dezelfde hoogte zonder scrognet! Alleen jammer dat de temps nu weer wat oplopen maar de planten zullen een stuk meer kunnen verdampen dan voorgaande weken.
 10. explained cannabis op netflix

  Of Super high me
 11. Ik heb op mijn balkon een bladluizen plaag. Nou zie ik overal witte dingetjes liggen wat mij lijkt op de vervellingen van de luizen of misschien zijn het dode luizen maar dat kan iemand mij vast vertellen hier. Ik heb al larven van lieveheersbeestjes ingezet maar die hielpen goed maar erg kortdurend. Nu heb ik gister een product gebruikt (zie foto) wat erg goed werkt en ben er meteen grotendeels van af. PS. Die witte puntjes lagen er al voor de behandeling. En ik zie ze bij iedereen in de tuin terug komen op de planten.
 12. Temperstuur te hoog...

  Meteen wat nieuwe komkommers gestart vandeweek want die buiten zijn bijna op. Gister ook getopt. De candy op de 6e internode want de onderste toont geen enkele takvorming.
 13. Temperstuur te hoog...

  Haha nou ik gebruik van die rollertjes met een kabel en die zijn niet lang genoeg. Die houten vorken heb ik van mn shaperack voor mn surfboards gehaald
 14. Temperstuur te hoog...

  Dit zijn trouwens weer 1x O.G Candy Dawg kush en een nieuwe (beide van seedstockers) genaamd Grandaddy Confidential Kush. Alleen geven ze van die laatste aan dat het een buitensoort zou moeten zijn. Wat dat verder inhoud of betekend...
 15. Temperstuur te hoog...

  Ik had die blauwe leds er bij aan staat er er bevonden zich eerst al 3 internodes terwijl de plant nog maar een paar cm hoog was. Ik had het idee dat de groei een beetje stil stond want de hoogte en breedte is ongeveer de helft van alle voorgangers. Ook ging al het blad weer wat omlaag staan leek het dus was ook bang dezelfde problemen als hiervoor te gaan krijgen maar dat lijkt nu toch niet het geval. Nu is het een paar dagen na het overpotten, blauw staat uit en de lamp hangt op een cm of 60 hoogte en ze staan er inmiddels weer lekker bij. Blaadjes ophoog en er zit al veel meer afstand tussen de internodes. Water hebben ze een week geleden 1x gekregen met voeding omdat de lobblaadjes al weg waren en er blad begon te vergelen, verder krijgen ze dagelijks alleen een btje uit de plantenspuit. Maar ik ben al weer happy (zie foto's) En ik verzin wel wat om straks met 2 lampen te kunnen draaien. Ik zal eerst nog een actieve intlaat maken en anders kan er nog en potmeter tussen of een airco in de ruimte.