• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Milieudelict

Members
 • Topic Teller

  321
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

171 Excellent

About Milieudelict

 • Rank
  Kweekmeester
 1. GG en Candy dawg kush met problemen

  Nou ik ben zeer te vreden! Typische kush smaak en een heerlijk zoete geur. Daar waar de tak van een week eerder een erg sativa/rushy effect had heeft de nieuwe oogst er gister voor gezorgd dat ik na 2 joints al om 12 uur mn bed op heb gezocht lol
 2. GG en Candy dawg kush met problemen

  Deze stond onder 2x CXA3070 70cri van aliexpress op 1400mA (100Watt). De amnees gaf rond de 143gr en de pp rond de 124gr geloof ik. Al deze planten hebben wsl te nat gestaan en wat gekke symptomen getoond maar toch voor een goed eindresultaat gezorgd. Het drogen deed ik in de gangkast en 2x per dag deed ik deze open en wapperde met de deur voor verse lucht. Het heeft 7 dagen gehangen. Aan de hand van het natte gewicht verwachte ik meer en het was ook de 1e keer dat mn toppen min of meer op dezelfde hoogte zaten.
 3. GG en Candy dawg kush met problemen

  O.G. Candy Dawg Kush eindstand: 134.61gram Had iets meer verwacht en dat had misschien ook gekunt want het drogen is iets te hard gegaan maar goed bij de gg zal ik hier beter op letten. Ook is de compactheid iets minder dan bij de vorige dames.
 4. GG en Candy dawg kush met problemen

  De gg mag wsl dit weekend om. Ze staat er een stuk beter bij dan de candy vlak voor de oogst en ze heeft minder maar grotere toppen. Dit was dus aan het begin dat lelijke misvormde plantje maar ze gaat me nu toch met gemak 100gr opleveren.
 5. GG en Candy dawg kush met problemen

  Nou heb ik de candy gespoeld adhv de kalender... ik weet het stomme fout. De tak van een week geleden is inmiddels goed droog rookt erg lekker hoewel hij ook wel erg kriebeld in de keel. Maarja door de vroege oogst dus erg rushy sativa effect maar wel met een later komende stoned. De GG heeft inmiddels wel een groot aantal milky trichomen en krijgt al geen voeding meer maar vergeeld nog niet, wsl door de hoge doseringen voeding die ik haar heb gegeven. (Zonder verbrande puntjes overigens) Heb de lampen bij elkaar gebonden en zo 200watt boven haar hangen voor laatste 1 of 2 weken. Verder ben erg benieuwd wat jullie van het wortelgestel vinden en zou ik volgende keer misschien niet een grotere pot moeten nemen? Aangezien ik de grond toch al per 100liter koop en dus over houd.
 6. Bladproblemen verergeren

  Ik heb nog nooit zoveel water gegeven dat ik run of had en toch heb ik al 4 of 5x een plant te nat gehad. Misschien zit ik er naast en ik weet niet hoe de rest dat hier doet maar naar mijn idee is het zo dat als je geen hps lampen en/of erg hoge temps. hebt je veel te veel water geeft als je run off hebt aan de onderkant. Of je moet erg kleine potten hebben.
 7. GG en Candy dawg kush met problemen

  De candy is om en nat was het 640gr.
 8. GG en Candy dawg kush met problemen

  Hier nog een foto van na het oogsten van 1 tak. Welk makkelijker water geven zo 😜 Je kan zo meteen goed zien hoe een dunne vertakking van een lagere node gewoon een hoofdtop is geworden en zo ook nog velen meer Wel hier en daar een plukje fluf wat in het vervolg eerder verwijderd zal worden. Hier nog even samen. De GG staat al 8 weken en 4 dagen in bloei en denk dat het bijna tijd is voor de flush. En wat hebben we nog meer?.. Oja de stek van de candy die het eindelijk eens begint te doen. Ik twijfel alleen nog wat ik met der aan moet, binnen zetten of gewoon lekker buiten laten. Ik denk niet dat ik binnen meteen door start, wel heb ik nieuw binnen Grandaddy Confidential Kush en ik had nog 3 OG Candy Dawg Kush zaden beide van seedstockers. Als afsluiting laat ik nog even de 2 Nightqueen auto's staan die vergeeld waren doordat ze veel te lang geen voeding gehad hadden maar er inmiddels best leuk bij staan. Inmiddels geeft moeders ze elke ochtend wat bio voeding van de action en zit er wat pokon korrels door de goedkope potgrond gemengd. Potmaat is 11liter en dit eigenlijk een lowbudged mini projectje waar ik maar 1x per week bij ga kijken.
 9. GG en Candy dawg kush met problemen

  Maar goed is het normaal dat de toppen bovenin veel eerder rijp zijn of moet ik volgende keer zorgen voor meer licht op de lagere toppen en dus hier en daar wat blad weghalen? Vorige rondes ging veel gelijkmatiger namelijk.
 10. GG en Candy dawg kush met problemen

  Ja dat klopt (de candy). Wel is deze (middelgrote) tak al 69gram nat. Als ik dat X de 14 andere takken doe kom ik op een getal dat meer dan dubbel is van wat er nat van de vorige rondes af kwam Maar goed nat gewicht zegt natuurlijk niet veel maar het stemd me wel weer positief Hier nog een paar mooie fotos van net:
 11. GG en Candy dawg kush met problemen

  Nou ik heb een tak geknipt en dit valt echt vies tegen... Bovenste top ziet er rijp uit maar alles er onder is nog lichtgroen met volledig heldere trichomen Wat nu? Dit gaat zeker nog meer dan 1 week nodig hebben maar ik geef al 2 weken geen voeding meer. Plagron geeft maar 1 spoelweek aan en dat ging bij de amnees ook perfect dus moet ik misschien niet nog wat voeding gaan geven? Helppp...
 12. GG en Candy dawg kush met problemen

  Jaa dat is wat ik idd ook overal lees en heb besloten der vandaag om te halen. En de GG ga ik wel wat later spoelen en proberen iets langer te laten rijpen.
 13. GG en Candy dawg kush met problemen

  60x
 14. GG en Candy dawg kush met problemen

  Nee thnx man het ziet er idd net zo uit als bij mij!
 15. GG en Candy dawg kush met problemen

  Jaja de 8 weken zijn om maar ik denk dat ze toch nog wat langer mag maar dat ik daarvoor helaas wel te vroeg ben gaan spoelen. De trichomen: Wel grotendeels milky maar het blijft lastig soms om heledere trichomen goed te zien en niet met milky's te verwarren. Op de kleine sugarleafs zit bijna alleen maar amber maar op de toppen en calyxen zelf zie ik er nogsteeds maar enkele tot geen ambers. Nou hebben de toppen wel allemaal nieuwe bloeiplekken gekregen (een soort torentjes/knoppen op de toppen) met nieuwe witte pistils. Is dit nou een teken van een laatste uitbundige bloei vlak voor het einde en dus tijd om te oogsten? Alle kleine sugarleafs zijn inmiddels paars geworden en ook de toppen krijgen paarse tinten.