• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Rabarbarbaar

Members
 • Topic Teller

  1352
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1066 Excellent

About Rabarbarbaar

 • Rank
  Snotneus extraordinaire

Profile Information

 • Gender Male
 • Location 51.6
 • Interests Wiet

Recent Profile Visitors

764 profile views
 1. kweekverslag holland hope big bud en afghan skunk

  Beter zoek je even de topics over toprot op of over meeldauw. Je hebt middeltjes die wel voor consumptie geschikt zijn (enkel meeldauw), maar dan heb je het over residu op een appel, niet een poreuze bloem die je rookt. De manier om ze te beschermen is niet te veel voeden, niet te weinig voeden, niet te veel wateren, niet te weinig wateren. En dan heb je nog het dilemma, ga ik bladeren plukken om de lucht doorstroom te verbeteren, of laat ik alles zitten om zo geen wonden te veroorzaken. Voor beiden is wat te zeggen maar ik denk dat een goede lucht doorstroom zeer belangrijk is. Zoals ik eerder al zei is er reden om te geloven dat silicium je kan helpen, maar als dat een 100% oplossing was deden we het allemaal. Super chemische spulletjes die alleen in groothandels te krijgen zijn zou ik niet op de bloemen spuiten die ik wil roken. Eigenlijk niet eens op de plant zelf, maar dat is een keuze die je zelf mag maken.
 2. Ruimen of doorgaan

  Balletje op een duidelijk steeltje, man denk ik dus.
 3. Eentje tussendoor

  Nice! Nu geduld hebben voor de beste ervaring. Succes en genietze En een heel mooi land ja, Armand (ben ik te min) zei dat hij blowen niet eens miste in Ijsland. Dat wil wel wat zeggen.
 4. Ruimen of doorgaan

  La Amnesia @greentjeonatrip En ja, mooi klote. Je kan de overigen toch een wat langere groeiperiode geven en dan idd met LST nog je hok vol krijgen ?
 5. kweekverslag holland hope big bud en afghan skunk

  Dat 2e flesje is niet duur, misschien het proberen waard. Maar als ik de ingrediënten zie denk ik dat een aftreksel van heermoes het zelfde is. Namelijk silicium om de celwanden harder te maken. Elk jaar verliezen buitenkwekers een hoop aan schimmels, als er een middeltje was dat het 100% kon voorkomen en dan nog biologisch ook hadden we het allemaal. Nu zit er wel een fout in mijn denkwijze, namelijk dat als er echt ooit een middeltje tegen is dat ik het niet probeer omdat ik het niet geloof.
 6. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Zo, even op avontuur geweest. Dit keer savonds gegaan, dan zien ze me niet zo snel. Nu had ik een handige ingang verzonnen op de 2e plek op de grote spot. Als ik nu kijk naar die ene boom 200 meter verderop en die in 1 lijn zie met een hekje nog verder weg dan moet ik er in. Nu was het donker.. Dan maar even een tijdelijk hokje voor ze. Maandag terug om ze naar de gaten te brengen, heb niet voor niets geboord. Nu heeft voor het eerst een teek mij te pakken, hopen dat hij geen ziektes bij zich droeg.
 7. Hoe veel stroomverbruik valt op?

  Lastig te zeggen, mensen met een aquarium, vloerverwarming en een dikke game pc krijgen ook niet politie op hun dak. Durf het niet zeker te stellen, maar ik vermoed dat kleine kwekers niet worden gepakt door hoog stroomverbruik. Maar of 5 x 750 watt nog klein te noemen is, dat weet ik niet, 40+ gram per dag roken lukt me toch net niet Mond niet kunnen houden en geur overlast zijn de grote boosdoeners.
 8. Van houtje touwtje.. toch naar een Tent..

  Yes die bedoel ik. En ik denk dat testament de zelfde heeft maar ze dimt.
 9. GG en Candy dawg kush met problemen

  Toch weer mooi wat te roken! Genietze!
 10. Van houtje touwtje.. toch naar een Tent..

  Ohhh, natuurlijk. Maar dacht dat er nog wat andere dingen meespeelden. Kan het niet zo snel opzoeken in de led topics, dat is alsof ik mijn telefoonnummer zoek in het getal Pi, allemaal onbegrijpelijk maar ergens staat het antwoord.
 11. The doctor’s backyard 2018

  Zeker lekker bezig daar, heb niet veel te melden behalve dat het er allemaal super uit zien.
 12. Van houtje touwtje.. toch naar een Tent..

  P & P staat voor plug and play, moet dus helemaal compleet zijn en al in elkaar gezet. Je kan wat besparen door het kitje te kopen, zelfde lamp maar dan zet je hem zelf in elkaar. Waarom citizen zo veel goedkoper is dan cree, geen idee.
 13. Van houtje touwtje.. toch naar een Tent..

  En daarmee moet de 100 gram per kweek zeker lukken.
 14. Van houtje touwtje.. toch naar een Tent..

  Haha, leuk verhaal er ook bij. Het virus heeft je flink te pakken zie ik. Succes!
 15. boswandeling heeft last van natte voeten

  Aan de voorbereiding gaat het niet liggen bij jou, netjes. Nu het leukste gedeelte, kijken hoe ze groot worden.