• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Rabarbarbaar

Members
 • Topic Teller

  504
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

396 Excellent

About Rabarbarbaar

Recent Profile Visitors

173 profile views
 1. Bladeren worden Bruin/paars

  Het is zeker beter weer aan het worden Laat haar maar even goed ademen en dat kan ze net als ons niet onderwater. " When soil is too wet, roots can’t breathe. The plant’s root system takes up oxygen and uses this to convert sugars into energy. The plant wants a good combination of moisture and air for optimal vigor and health. " En " The lower portion of the soil should never dry out completely, but the top should dry towards 30% of the saturation level. " Kan het niet zien/voelen/tillen dus dat is maar wat ik denk. Succes.
 2. ingelogged yeah

  Welkom!
 3. Kebab outdoor 2017

  Dat is leuk terug komen van vakantie straks. 't zaadje zou ik gewoon proberen volgend jaar, wie weet.
 4. Test Pink Crystal van Growers Choice door Raven

  Mooi topje, nog niet roze helaas. Gewoon voor het raam staan of lampje er boven ?
 5. Budget guerrilla 2017 eerste keer

  Weggooien doen we niet aan, en zonder ontsmettingsmiddel ga ik niet netjes rond de rot knippen, dus, topjes kijken. Even slordig met mijn vingers geknipt om het grootste vocht weg te halen. Ze is heel zwaar, en ik hoor een doffe plok als ik haar op tafel laat vallen, volgens mij zo compact als maar zijn kan. Op een afstandje is ze wel mooi Dichtbij vind ik de kleur niet helemaal smakelijk, maar ze kan zo lelijk zijn als de nacht, als ze maar rookt. Ben er zeker van dat het geen rot is, alle toppen hebben dat bruin paarse kleurtje. Ik las ook dat het bij de frysian dew bij elk zaadje een verassing is qua kleur. De geur is heel apart, salmiak komt het dichtste bij, sterk zoet stroperige salmiak drop om het wat vager te zeggen. Comment 500! Fuck yeah! Nog dichterbij zie ik clear en milky door elkaar.
 6. Naranja ganja en bleu berry blast x skunk#5 op cocos.

  Klinkt goed ja! Benieuwd en succes.
 7. Odschool hiphop pareltjes

 8. Budget guerrilla 2017 eerste keer

  Even op rot wezen controleren. Big lady ongeveer 10% weg kunnen knippen, wel ruim geknipt. Emmanuelle 0,0 rot gelukkig. Nog een week of 4..
 9. Elmo en Minnies GuerillaTuintje 2017

  Er staat gelukkig nog een hoop leuks tussen. Maar die rot.. word niemand vrolijk van.
 10. Bladeren worden Bruin/paars

  Ai, dat is minder. Mooie plant wel. Elke dag een aantal liters is volgens mij een beetje veel. Te vaak (ipv te veel) wateren is ook niet ideaal. Kan je de pot nog optillen ?
 11. Hoi

  Hey welkom!