• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Rabarbarbaar

Members
 • Topic Teller

  1032
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

801 Excellent

About Rabarbarbaar

 • Rank
  Snotneus extraordinaire

Profile Information

 • Gender Male
 • Location 51.6
 • Interests Wiet

Recent Profile Visitors

635 profile views
 1. Guerilla tuintje 2018

  Oh, en wats deze ?
 2. Guerilla tuintje 2018

  YEEEAAHHH!! Weer leuk om te volgen tussen de bramen. Succes! Dat het het beste jaar ooit wordt. Voor de gevoelige nekken onder ons toch even gekloot met je foto's
 3. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Ghehe ja ik heb jullie allemaal als voorbeeld das al een flinke voorsprong. Hoop ze niet tegen te komen van dat caliber, geen fijne mensen. Zijn ook geen echte mannen, faggots met een minderwaardigheidscomplex en geld te veel. Om positief te eindigen, heb er zin in!
 4. Think and grow big outdoor topic

  Brandnetels drinken ook veel en weideplantjes drinken bijna niets. Dus behalve geschikte grond geeft het ook aan dat er genoeg vocht aanwezig is. Maar idd, zo'n boom van 3 meter is andere koek.
 5. Think and grow big outdoor topic

  Zou kijken naar de begroeing op de heuvel. Heideplantjes zou pittig zijn en brandnetels prima.
 6. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Pas 1 kweek achter de rug Volgend jaar ben ik pro En klopt, lijkt me ook kut als mijn kweek gevonden wordt omdat een ander alles laat liggen. Maar dat maffia taaltje vind ik nog veel erger. 'Het is geen bedreiging, ik waarschuw alleen maar, het zou zonde zijn als er iets met jou of je plantjes gebeurt.... ik ben een goede gast hoor, maar vrienden van mij zijn minder aardig' (Geen quote, zo lees ik het) *kots*
 7. Ah shit, jammer. Zijn ze langs geweest of was het risico eigenlijk altijd te hoog ? Super klote in ieder geval.
 8. Hulp bij een nieuwe start

  Ehhhmm, ik weet niet meer waar ik het las. Volgens mij guerrilla, daar had iemand een lijst met mooie soorten voor een mooi prijsje, maakte ik nog een grapje over dat het duivenzaad was en toen zei Johnny dat hij wist dat het een betrouwbaar address was. Kan het zo snel niet vinden, anders Johnnysack even een PM sturen, die weet dat vast wel.
 9. Hulp bij een nieuwe start

  Hoi, welkom terug Kartoffel. Zou in de guerrilla verslagen gaan zoeken naar een plant die qua bestendigheid (en smaak/opbrengst/effect) bij je past. Bijvoorbeeld deze:
 10. Hii

  Hoi, welkom!
 11. boswandeling heeft last van natte voeten

  Hahaha kunnen de guerrilla hoek wel omdopen tot de wiet61 zaden test hoek . Zijn wel meer gulle sponsoren, maar die baas geeft in 1 keer genoeg voor 3 seizoenen.
 12. boswandeling heeft last van natte voeten

  Oioioi pas er mee op idd. Schijnt steeds erger te worden. Tot nu vinden ze mij blijkbaar stinken ofzo, nog nooit een teek gehad die vast zat. Wel een paar zien lopen die wanhopig naar de uitgang zochten . Ik zal het maar afkloppen.
 13. Girl Scout Kush

  Hoe bevallen stekken tegenover zaad ? De zaadplanten zouden door de penwortel dieper komen, merk je daar iets van in droge periodes ?
 14. Papa, ga ik nu dood?

  Zo sneu, dat het eens klaar is met die onzin. Zal wel weer op de lange baan geschoven worden onder het mom van 'onderzoek'.