Rabarbarbaar

Members
 • Topic Teller

  1739
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  42

Rabarbarbaar last won the day on October 16

Rabarbarbaar had the most liked content!

Forum Reputatie

1563 Excellent

1 Follower

About Rabarbarbaar

 • Rank
  Snotneus extraordinaire

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  51.6
 • Interests
  Wiet

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. Rabarbarbaar

  Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Een mooi avond wandelingetje gemaakt. Mijn wilde berry vangen en de rest checken. Dat dorre onderaan is maar blad, geen enkele rot te bespeuren in de hele berry king. En wat een mooi herfstkleurtje. Dat gaan we even van dichtbij bekijken. Stekken, links net in beeld zie je een beetje rommel, dat was de kleine stek, de rest is de andere stek, die heeft het prima na haar zin daar, 0 rot, een beetje dor blad her en der. Dat is weggehaald natuurlijk. Close up. Wat zouden jullie zeggen ? Weekje of 2-3 nog ? De kleine toppen op de grote dame waren mooi dik geworden, maar helaas een klein beetje rot in elke top, echt overal maar een beetje. De palm het zelfde verhaal op 2 topjes na, echt 10 keer gecheckt voordat ze bij Berry in de zak mocht. Zo, de vangst is klein maar mooi, een klein potje voor de fijnproever. Zeg het ze, Barry!
 2. Rabarbarbaar

  Eerste Kweek met Apollo LED 6 en Apollo LED 8

  Oh, das vreemd. Is de grond dan helemaal uitgedroogd ? Nog niet eerder zo gezien.
 3. Rabarbarbaar

  Eerste Kweek met Apollo LED 6 en Apollo LED 8

  Met gewoon water in arme (geschikte) aarde had ik gezond blad op een hele lange dunne steel verwacht. Wat voor grond staat ze nu op ?
 4. Rabarbarbaar

  Eerste guerilla kweekverslag

  Je kan er een top bij gooien die nog wat vochtiger is, als het goed is trekt het dan helemaal recht. En nice, toch weer wat in de pocket. Als jij ze vertrouwd dan heb ik dat maar te accepteren, maar voor mij voelt het niet goed. Maar goed, ik ken ze niet en je zegt heel close te zijn. Je gaat al een val zetten met die Chinese verklikker, ik hoop dat het een compleet onbekende is voor je.
 5. Rabarbarbaar

  Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Hij is gaan oogsten toen hij het allerkleinste beetje rot zag, En de toppen zien er naar mijn mening rijp uit. Dus best wel resistent. Ik zal morgen naar mijn eigen koning gaan kijken, als die in haar omgeving en omstandigheden rotvrij is dan kan ik wel zeggen dat ze echt allround heel goed is. We zullen zien Edit: @Kebab, het lijkt nu net alsof ik er belangen bij heb, haha (echt niet). Maar Outdoorkingseeds natuurlijk .
 6. Rabarbarbaar

  Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Wil je je planten ophalen, komen je eigen planten er tussen, tjesus. Zat even bij een maat die 2 King berries is de tuin had staan als reserve, die waren al omgehakt en hingen te drogen. Hoe lang ? Nu zo'n anderhalve week, iemand had gezegd dat ze zeker 3 weken moeten drogen(!!!!) Da denk toch nie, heel snel trimmen en de potten in, dus dat werd een avondje top van tak separeren. En die koning ruikt me toch lekker, holy shit, echt echt heel lekker, alsin 12-14€ shopwiet lekker (en dan nog net iets lekkerder). Zacht op de keel, heftig in effect, lekkere smaak. Heel duidelijk citroen maar toch zoetig. Ze ziet er ook nog eens lekker uit. Een beetje te droog toch weer 270g super lekkere wiet. There's no stopping me.
 7. Rabarbarbaar

  scrog op balkon

  Hoppa, een goede 40-50 gram droog in de pocket (gok ik), genietze! Gebruik je de datum van de zadenboer of heb je een gewenste verhouding milky/amber ?
 8. Rabarbarbaar

  Eerste Kweek met Apollo LED 6 en Apollo LED 8

  Komen nu al ver boven het net naar mijn idee, is dat met een bedoeling ? Verder mooi man.
 9. Rabarbarbaar

  Even voorstellen...

  De outdoorking heeft ook speciale cbd soortjes, en sowieso een assortiment van alleen maar vroege soorten. Verder welkom en succes, je hebt stinkend veel geluk met deze hele mooie nazomer
 10. Rabarbarbaar

  boswandeling heeft last van natte voeten

  Dat sowieso, er is nog een hoop te ontdekken. Spotten in het bos levert veel meer op
 11. Rabarbarbaar

  Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Morgen is de dag, dan kan King berry om en ben ik benieuwd hoe de stekken er bij staan. Zodra het gaat regenen ook effe de spot van de gulle gever netjes maken, het is nu zo droog dat ik geen pad wil slijten. Ik kan denk ik palen maken uit die stammen, haha, niet normaal. Het weer is nog zo mooi, dat pik ik nog wel even mee.
 12. Rabarbarbaar

  Een halfje Cannarie

  Atypisch effect ? Mooi topje, volgende keer weer half melasse ?
 13. Rabarbarbaar

  advies over dieven

  Defoliation is dit dan, en tja, ik geloof er wel in maar dat is op exact niets gebaseerd. Schijnt zeer nauw te komen en dan zou je ook je voeding moeten afstellen. Dus ik zou zeggen, goed bijhouden wat je wanneer doet en dan vergelijken met planten die je met rust laat.
 14. Rabarbarbaar

  Hertentekenbosje?

  Ai, das jammer. Benieuwd wat je nog in de tuin hebt staan.