• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Rabarbarbaar

Members
 • Topic Teller

  885
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

692 Excellent

About Rabarbarbaar

 • Rank
  Guerrillandloper

Profile Information

 • Gender Male
 • Location 51.6
 • Interests Wiet

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. Ficus love

  Dracena is ook een mooie, helemaal als ze een beetje groot worden. Bonsai is ook welkom hoor haha, kan wel wat snoei tips gebruiken.
 2. Ficus love

  Behalve ons allom geliefde plantje durf ik bijna te wedden dat velen hier ook wel een ficus hebben staan. Laat hem shinen in dit topic, deel je kennis over verzorgingen vermeerdering. Zelf heb ik de benjamina: (al eventjes geen benjamin meer) En de elastica (denk ik): Tips: -De bladeren benevelen met water vinden ze lekker, -Draaien vinden ze niet fijn, bij verhuizing op een soortgelijke plek zetten of je zal de komende weken blad ruimen. Hier fungeren ze als gordijnen, dus de toppen niet bij elkaar gebonden
 3. 555Shoe

 4. Outdoor King's 2017

  Dat cob curen is wel interessant. En je maakt de keuze voor zaad nu niet echt makkelijker
 5. Thee?

  Precies dat voelde ik ook nadat ik een jaar niet had geblowd, volgende 4 a 5 keer voelt het zo maar steeds zwakker, daarna is het heel anders. De eerste paar keer had ik aan een paar kruimels genoeg om super stoned te worden, nu kan ik 5 gram roken en niet in de buurt komen van dat effect (val gewoon in slaap). Je moet er van houden, mocht ze dat niet doen dan is het gelukkig maar tijdelijk zo heftig. Kwaliteit en strain is idd ook belangrijk, dit jaar misschien een bescheiden buitenkweekje doen met een paar soorten autoflowers in de tuin ? Of een tuin van vrienden die dat kunnen.
 6. BRUCE BANNER III v.s. GELATO 41 Tested by Kaya

  Succes, en lief voor zijn he. "You won't like me when I'm angry" -Bruce
 7. Kook wedstrijd

  Gefeliciteerd Weetje! Veel succes de volgende ronde Dr.legalize.
 8. Wat is nou de beste wortelstimulator?

  Liefde natuurlijk Ghehe, geen idee, nog niet gebruikt, zal het topic in de gaten houden want de kluitjes waren een beetje mager vorig jaar.
 9. Hoppa, laat het smaken.
 10. Jay Green’s testtuintje voor OutdoorKingSeeds

  @wiet61 Haha, zal wel chronisch zijn dan. Sweet seeds word idd ook aanbevolen op uk420, zal er toch eens naar kijken. De outdoorking is wel goed betaalbaar en het contact is makkelijk, gewoon een pm hier op het forum. We hebben nog even om rond te shoppen.
 11. Nieuw hier

  Welkom. Gewoon beginnen, ik vind het einde toch het mooiste
 12. Ciao

  Hoi, welkom.
 13. Thee?

 14. Erik

  Welkom en succes er mee.