• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Rabarbarbaar

Members
 • Topic Teller

  707
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

575 Excellent

About Rabarbarbaar

Recent Profile Visitors

307 profile views
 1. 200.000 posten op weedfroum

  Waaaah! Grote anonieme blij hier! Voor de sfeer alleen al zou ik hier blijven, dit is de kers op een al veels te lekkere taart. Danku allen!
 2. Flying Carpet build by Sunbeam

  Super gave lamp! Doe er blik omheen met een toffe opdruk en je hebt de growtastic 5000 voor maar €9.999,-
 3. Nano kweek diy Rbbb

  Maar dat is een mooi voor groei tentje, of stekken bak. 1 zo'n ledje of die t-neon staaf.. succes met het laten liggen haha.
 4. Nano kweek diy Rbbb

  De ventilator werkt prima, de filter op die manier niet. Even wat netter aanpakken. Lapje koolstoffilter voor de kattenbak erop gelijmd en genaaid. Via de andere kant nog een laag korrels erin. Fan er op. Voila Ondertussen groeien ze lekker door. Zie nog geen ballen en ze ruiken al goed. Met de deksel stijgt de lv en temperatuur redelijk, 24 graden gaf de thermometer aan na een uurtje of 10 licht. Het vocht voelde ik aan de wanden, dat is een beetje veel van het goede. Als het goed is is de doorstroom nu beter.
 5. Kan er soms echt niet bij. 'Ze' weten toch ook wel dat mensen blijven kweken/kopen en dat een kat in het nauw rare sprongen maakt. Is de regerende hand dan zo vervreemd van de realiteit ?
 6. Wat een ruimte besparing. Waar led allemaal niet goed voor is. Ziet er ook nog eens gezelliger uit dan wit.
 7. Ik ben ik

  Welkom!
 8. Nano kweek diy Rbbb

  2 containers gemaakt, gaten er in geprikt en toen.. Toen zag ik een veel makkelijkere oplossing. Groot gat in het deksel voor de ventilator, kleiner gat in de bodem en daar een zakje met koolstof in. Als vannacht het licht aan gaat het goed passend en dicht maken. Gaat maar 6 volt door de fan, thermometer steek ik straks aan de binnenkant in het schuim en eerst maar eens testen voordat ik het vertrouw.
 9. Girl Scout Kush

  Succes, die kabel die de grond in gaat meet temperatuur ?
 10. Smiley madness en gif galore.

  Nog wat gifjes.
 11. Nano kweek diy Rbbb

  Zeker leuk om te doen, kan niet wachten tot de hemelse lamp weer op 15/9 staat (mei). Idd hopen op een vrouwtje, de haartjes in de oksel zijn nog zo klein dat ik het met een loep nog niet zie.
 12. Nano kweek diy Rbbb

  Zo, alweer bijna 3 weken verder. Niet de beste foto's maar duidelijk genoeg. Het wasrek frame doet het prima, daaroverheen leg ik een grote lap van het zelfde tentmateriaal om het iets warmer te houden. Tie wraps trek ik aan als de lamp hoger moet hangen, omlaag is lastiger. En daar staan ze dan, 2 onbekende waarvan het geslacht nog niet duidelijk is. Nogal bossig aan de stam, de rode stelen lijkt me van de redelijk koude nachten. Ze groeien en we zien wel wat er van komt. Voor de filter moet ik nog een geschikte container vinden en dan kan ik de deksel afmaken.
 13. Powerplant van dutch-passion

  Lijkt idd akelig veel op de northenlight van vorige ronde. Misschien wat gaan testen, desnoods met zaad uit vogelvoer ivm prijs. 1tje op andere grond, 1tje met andere voeding, 1tje minder (of minder vaak) wateren en 1 op enkel grond en water. 4 kleinere potjes moeten handig passen. Wellicht weet iemand een makkelijkere of effectievere methode. In ieder geval mooi klote, hopen dat het bijtrekt en dat de oorzaak aan het licht komt.
 14. Kweek op light mix

  Lekker bezig, bij topvorming zal het vast wel drukker worden Het is sowieso een beetje rustig de laatste tijd, zal wel weer aantrekken.
 15. Makkelijke ikea kast als hokje

  Nice, die ga ik namaken.