• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

thugpete

Members
 • Topic Teller

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

0 Neutral

About thugpete

 • Rank
  Maagd
 1. Le patrons guerilla kweekverslag

  een kast ingraven lijkt me niet slim, kijk anders of je bij iemand anders kan laten drogen. Ben je niet bang dat de boer je planten tegen gaat komen in die sloot, als ie erlangs rijdt met maaien ofzo?
 2. christenunie heeft wel meer rare ideeën toch, verbaasd me niks
 3. how to roll a blunt!

  ik krijg ze ook nooit goed dicht, of als ik ze rook gaat ie opeens weer open... meer likken dus?
 4. Top Coffeeshops! Deel ze hier!!

  Van 't weekend bij de Abraxas geweest in damsco (deze https://getsmokin.nl/coffeeshop/abraxas-amsterdam). Zeer relaxte shop! Had twee hawai haze jointjes gerookt daar binnen, je kan er lekker zitten. Erg goed spul! Ik rook normaal alleen maar hasj dus misschien ben ik niet de beste persoon om het te beoordelen maar voor ik wegging heb ik nog twee gram hawai meegenomen. Wel beetje duur maar voor amsterdamse prijzen normaal. Al met al zeker een aanrader!!
 5. Goedemiddag!

  dankjewel!
 6. Goedemiddag!

  Hallo, Ik ben pete, en verveel me op werk en kwam op het forum terecht. Accountje gemaakt tegen de verveling... Heb een paar keer gedacht over wiet kweken maar weet niet zo goed waar te beginnen dus misschien kan ik hier het een en ander opsteken!