• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

thugpete

Members
 • Topic Teller

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

0 Neutral

About thugpete

 • Rank
  Maagd
 1. Le patrons guerilla kweekverslag

  een kast ingraven lijkt me niet slim, kijk anders of je bij iemand anders kan laten drogen. Ben je niet bang dat de boer je planten tegen gaat komen in die sloot, als ie erlangs rijdt met maaien ofzo?
 2. christenunie heeft wel meer rare ideeën toch, verbaasd me niks
 3. how to roll a blunt!

  ik krijg ze ook nooit goed dicht, of als ik ze rook gaat ie opeens weer open... meer likken dus?
 4. Top Coffeeshops! Deel ze hier!!

  Van 't weekend bij de Abraxas geweest in damsco (deze https://getsmokin.nl/coffeeshop/abraxas-amsterdam). Zeer relaxte shop! Had twee hawai haze jointjes gerookt daar binnen, je kan er lekker zitten. Erg goed spul! Ik rook normaal alleen maar hasj dus misschien ben ik niet de beste persoon om het te beoordelen maar voor ik wegging heb ik nog twee gram hawai meegenomen. Wel beetje duur maar voor amsterdamse prijzen normaal. Al met al zeker een aanrader!!
 5. Goedemiddag!

  dankjewel!
 6. Goedemiddag!

  Hallo, Ik ben pete, en verveel me op werk en kwam op het forum terecht. Accountje gemaakt tegen de verveling... Heb een paar keer gedacht over wiet kweken maar weet niet zo goed waar te beginnen dus misschien kan ik hier het een en ander opsteken!