• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Kweekie

Members
 • Topic Teller

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

0 Neutral

About Kweekie

 • Rank
  Beginnend smoker
 1. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Plantjes staan nu bijna 5 weken onder 12/12 ,3,5weken na zichtbare bloei
 2. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  De 2 die boven waren overgepot in 18lpotten dit omdat de zeker 3 van de 6 het zeker niet gehaald hebben wrs te klein jiffypots dus te snel droog door de lamp er is nog 1tje halfboven maar schelpje zit er nog rond en dit is al enkele dagen zo .. dus die laat ik nog even doen . Dus ga want langer proberen voorgroeien maar ik heb niet veel hoogte dus wat kan ik dan zoal doen ? Toppen enz maar ben hier echt een beginneling in . Een scrog gaan er mij wrs mensen aanraden maar dit zie ik nog niet echt zitten graag wat hulp ?alvast bedankt . Tune allessinds al bedankt voor je feedback . Nu hopen dat die grote pot goed aanvoelt voor mijn dames
 3. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Ok ga dit weekend eens doen en vanaf de andere boven komen kan ik dat dan gelijk ook doen had eens gelez een dat de wortels kunnen verbranden door de bemeste grond in de grote potten zit growmix van plagron en in de jiffy pots zaai grond
 4. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Bedoel je in mijn grote 18liter potten ? Dus de 2 die bovengekomen zijn uit de jiffypots halen en in de grote potten steken ?
 5. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Update dag 5 : Er zijn er 2 boven gekomen lamp staat nu op 250w ivm de warmte zeker deze dagen nu heb ik de lamp op 35 cm hangen dit heb ik juist gedaan omfat ik denk dat ze al een beetje aan het strekken zijn ? Klopt dit ? Temperatuur is tussen de 23 en 28,5 graden Lv is tussen de 50% en 80% Wanneer zou ik deze 2 overpotten want de potjes zijn heel klein.dus drogen snel uit en volgens de verpakking kan je die jiffy pots rechstreeks in de grond steken klopt dit ? Gaat dit de wortelgroei niet hinderen ? Plantjes water van ph6.0-6.2 zonder voeding vanaf wanneer mag ik groei voeding geven heb terra grow Mvg kweekie
 6. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Ja die heb ik dus niet dus hoop echt dat het goedkomt kan het kwaad dat ik ze nu al onder hps zet of is 28 graden te warm ?
 7. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Ja die slangen van de inlaat zijn redelijk lang dus veronderstel dat er niet echt licht bij de plantjes kan. Momenteel heb ik al 3 zaadjes in die jiffy pots gestoken hun kiemwortetje was wel nog niet zo lang ik heb ze nu in een.kweekbakje staan is dit voldoende tot ze hin.kopje boven steken ? De laatste 3 heb ik nog niet gepot zou ik dit al doen ?
 8. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Ok ben dus aant het twijfelen om die thermostaat er dan ook uit te halen. Heb gisteten ondervonden dat ik de temperatuur onder contole krijg bij 250w ga hier dus de kleine plantjes onderzetten de lamp zou ik om te starten op30cm zetten is diet te laag van in het begin ? Ga dan naarmate de planten groter worden het wattage verhogen is dit een goed plan? Momenteel zit ik met 2 passieve inlaten onderaan is dit te veel of juist goed ? Alvast bedankt voor de hulp!
 9. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Na enkele uren testdraaieb loopt de temperatuur toch op tot 31graden dit dan wel gemetenbter hoogte van mijn potten als ik hem vanboven in de tent hang kolt hij onder de 30 graden uit . Kan ik er dan vanuut gaan dat dit verschil de stralingswarmte is en dat mijn plantjes dit wel aan kunnen ?
 10. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Tentje is momenteel aan het testdraaien op 400w tepmperatuur is 27,5graden maar alsk aan mijn thermostaat draai schiet die al aan op 29graden heb de indruk dat die meer warmte detecteerd dan mijn thermometer. Nochtans hangenden deze op( ongeveer) dezelfde hoogte en plaats .waar hangen jullie je thermostaat ? Heb ze wel eens tegende buisventilators zien hangen. Eens de zaadjes dus ontkiemt zijn zet ik ze in de kleine potjes onder de lamp op 18/6? Onder de lamp voelt het niet te warm de clipfans doen precies goed hun werk laat ik die 24/ 24 draaien ?
 11. Eerste kweek sj dr90 6x bubblegum

  Ze liggen momenteel te o tkiemen tussen keukenpapier nadat ik ze een nacht in een glas water gezet heb . Dan gaan ze met zaaigrond in kleine potjes.zou ik ze dan al onder 600w zetten met een bevochtigaar ? En de tent is nu nogmaals aan het proefdraaien wil de dimbare evsa eens testen. Mag je trouwens je wattage verminderen terwijl je lampbrand ?
 12. Ik ga van start met mijn eerste kweekje ik het een tent vansj de dr90. met 600w hps lamp en dimbare evsa van luxilu ik ga 6 bubblegums zetten van rqs in 11l potten op growmix van plagron . Nu zijn mijn zaadjes aan het ontkiemen in een glas water en ga ze dan in jiffy pots steken en eens die goed geworteld zijn ga ik deze rechtstreeks in de 11l potten met growmix plaatsen kan dit kwaad ? En wanneer mag ik deze onder hps lamp plaatsen? Ik heb wel.speciaal een dimbare evsa gekocht om de sterkte van de lamp eventueel te verlagen. Heb deze oa ook gekocht omdat bij het testdraaien onder 600wde temperatuur al opliep tot 30 graden. Ohja vergeten de zaadjes gaan met zaaigrond in de jiffy pots. En hangt mijn thermometer en thermostaat goed ? En als.ze voor het eerst onder de hps lamp gaan.is dit dan.direct op 18/6 of eerst even 24/0? Alvast bedankt.
 13. Ik ga van start met mijn eerste kweekje ik het een tent vansj de dr90. met 600w hps lamp en dimbare evsa van luxilu ik ga 6 bubblegums zetten van rqs in 11l potten op growmix van plagron . Nu zijn mijn zaadjes aan het ontkiemen in een glas water en ga ze dan in jiffy pots steken en eens die goed geworteld zijn ga ik deze rechtstreeks in de 11l potten met growmix plaatsen kan dit kwaad ? En wanneer mag ik deze onder hps lamp plaatsen? Ik heb wel.speciaal een dimbare evsa gekocht om de sterkte van de lamp eventueel te verlagen. Heb deze oa ook gekocht omdat bij het testdraaien onder 600wde temperatuur al opliep tot 30 graden. Ohja vergeten de zaadjes gaan met zaaigrond in de jiffy pots. En hangt mijn thermometer en thermostaat goed ?