boswandeling

Members
 • Topic Teller

  808
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  27

boswandeling last won the day on October 11

boswandeling had the most liked content!

Forum Reputatie

813 Excellent

1 Follower

About boswandeling

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. boswandeling

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  @Thedoctor heb jij je potgrond toevallig bij de supermarkt gehaald? En heb je die 4000L in 40L zakken gehaald of grotere zakken?
 2. boswandeling

  Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Flinke grammen van 2 tuinplantjes! En het ziet er inderdaad super goed uit! hoe is die king berry kwa resistentie? (Niet dat dat dit jaar echt te testen is)
 3. boswandeling

  Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Nog geknipt op je eigen spot @Rabarbarbaar?
 4. boswandeling

  Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Pfft, stopt het ooit met de records? Waar gaan we heen! Wil niet weten hoe het klimaat over 30 jaar is.
 5. boswandeling

  Even voorstellen...

  Probeer anders een wat kweekverslagen te vinden van de fast versions van Sweet seeds. Green poison fast version bijvoorbeeld. Dat is alsnog een redelijk laat soortje maar voor een feminised soort nog redelijk vroeg.
 6. boswandeling

  Even voorstellen...

  @Jacqie18 je hebt wel een erg laat soortje gekozen. Heb je dit soortje bewust gekozen om medische redenen? Voor volgend jaar misschien even goed rond kijken naar vroegere soortjes die aan je medische wensen voldoen!
 7. boswandeling

  Ook hete zomer voor de slakjes geweest...

  Haha onze rekenkoning!
 8. boswandeling

  Even voorstellen...

  Welkom! Succes met het maken van je eigen olie!
 9. boswandeling

  Ook hete zomer voor de slakjes geweest...

  Volgens mij was dat 6 meter op een rolletje.
 10. boswandeling

  Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Prachtig om te horen man! Hopen dat het goed gaat lopen met die maat van je, toch spannend altijd!
 11. boswandeling

  Hét ultieme organische bodemrecept in de buitenlucht

  Ik heb ook wel gelijk kunnen zien dat niet alle planten dezelfde behoefte hebben. De wilde heribeis zijn op 2 stuks na allemaal perfect donkergroen gebleven tot op het eind en de ierdbeis werden heel rap geel na 4 weken bloei al.
 12. boswandeling

  Hét ultieme organische bodemrecept in de buitenlucht

  Ik heb dit jaar flink zuinig gedaan met voeding. 2 kopjes kippenmest en 2 kopjes ecostyle rood per plantgat. Dit heeft me wel flink grammen gekost weet ik wel. De toppen van mijn ierdbeis zijn in de laatste 3-4 weken niet meer dikker geworden, alleen nog afgerijpt. Ik denk dat als de planten genoeg voeding hadden gehad dat ik zomaar het dubbele aan gewicht had kunnen halen. Nog even een vraagje, wat heb je aan Supermix als er zo'n lage npk in zit? Zit er wat anders in dan? Schimmels volgens mij toch? En bitterzout is voor bladgroenaanmaak toch? Dat je bladeren goed groen blijven? Dit willen we volgend jaar niet meer zien!
 13. Heerlijk die extra kennis op het forum Mijn "grote" spot van dit jaar had flink wat klei in de grond. Ik heb vaak gelezen dat kalk ook helpt de klei grond af te breken. Hoe moet ik me dit voorstellen? Het is toch niet zo dat als ik een aantal keer flink kalk strooi dat de grond dan ineens veel luchtiger is? Nu is het zo dat als je een spade de grond in steekt dat je gewoon 1 dik blok opschept.
 14. boswandeling

  Ook hete zomer voor de slakjes geweest...

  Ik haal uit een rolletje tape volgens mij iets van 20 ringen. Rolletje betaal ik hier 7 euro voor. ga ze volgend jaar toch wel weet gebruiken in combinatie met korrels aangezien ik van plan ben om niet te vaak de spots te bezoeken green poison spot ga ik misschien 3 keer in de 2 maanden naartoe en staat er prima bij bomvol met dikke toppen. Daarom volgend jaar wat minder bezoekjes bij alle spots en dan zijn de ringen rochel handig denk ik.
 15. boswandeling

  Hertentekenbosje?

  Pfft herma.... heb het op verschillende fora bij meerdere mensen gezien dit jaar. Dramatisch. hopen dat het in de tuin beter gaat!