• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

boswandeling

Members
 • Topic Teller

  595
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

539 Excellent

About boswandeling

 • Rank
  Kweekbaas
 1. Budshot topic!!

  Topjes bubblegum autoflower gekweekt door m'n maatje in de tuin.
 2. Pietje op rfx Met led!!

  Lekker man!
 3. Gewoon ziekelijk om te lezen. Je zou bijna willen zeggen accepteer het.... toch ben ik blij dat jij dat niet doet @Doede Heb er vaak met veel plezier een jointje gerookt na m'n colleges, super vriendelijke medewerkers waar je altijd over de meest uiteenlopende dingen kon kletsen/discussiëren. Ik hoop dat de eigenaar er nog enigszins goed vanaf gaat komen....
 4. boswandeling heeft last van natte voeten

  Beter lezen stonede! Dit zijn autoflower topjes, de wilde moeten nog minimaal een maand
 5. Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Hoop het ook, het begint wel tijd te worden nu.... over een weekje ga ik weer kijken. Dan moet alles wel begonnen zijn denk ik.
 6. Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Ik heb het koud weinig zon meer gezien hier de laatste dagen..... is dat dan normaal zomers weer?
 7. Los in het bos 1ste echte guerilla kweek

  Geniet ervan. Het is perfect weer hiero om met een gerust gevoel op vakantie te kunnen gaan
 8. boswandeling heeft last van natte voeten

  Nouja, ik vind smaak toch ook wel heel belangrijk, en dat valt wel vies tegen deze keer. Heel apart ook want heb het soortje eerder gekweekt en toen was die super lekker. Slecht gedroogd zal er zeker mee te maken hebben. cure ze in glas hoor Haha, die jodenkoekenpot zag ik toevallig staan en daar kon ik de topjes mooi op leggen voor een foto heel veel plannen voor volgend jaar!
 9. boswandeling heeft last van natte voeten

  Heb m'n best gedaan rabarbarbaar, krijg het helaas niet beter dan dit met de camera van m'n phone.... was vergeten foto's te maken maar gelukkig had ik al wat kleine topjes meegenomen omdat ik het niet kon laten om er al wat van te snoepen.... er zitten nog veel dikkere en mooiere toppen bij. smaak vind ik tegenvallen, wordt er gelukkig wel knetter van.
 10. Beginner kweken autoflower

  Zie ik nou al wat bloeiharen of lijkt dat? Mijn ervaring is dat de meeste autoflowers na het tonen van voorbloei ongeveer 2 keer zo groot worden en dan echt over gaan op de bloei.
 11. Verslag eerste autoflower kweek.

  Je KAN in ieder geval nu oogsten ja. Weet je wat het is... je planten zijn al mooi aangedikt, zijn al mooi rijp en natuurlijk kan het altijd mooier maar het kan op het laatst ook snel achteruit gaan. Wat je zelf al zegt, misschien zit die plant morgen wel ineens helemaal onder met die beesten. Vandaag was de lv ook heel de dag 80+.... met zulke dikke toppen kan het dan makkelijk gaan rotten, ook zonder regen! daarom zou ik persoonlijk lekker feest vieren, de schaar erbij pakken, muziekje en een lekker drankje, en dan maar gaan knippen. Proberen langzaam te drogen, vervolgens nog eventjes curen en dan kan je gaan genieten van wat JIJ hebt geknutseld dit jaar.... en dan.... zit je met je gedachte alweer bij de volgende zomer zou je nog wat plaatjes van de gehele planten willen posten maar dan wel van enigszins dichtbij? ik vind ze prachtig edit: ik zie wel dat ik alleen naar de foto's op de laatste pagina heb gekeken. Dat is allemaal van 1 plant volgens mij he? Mijn uitspraken gelden dus niet over de andere planten.
 12. Buitenkweek 2x biddy early 2x bubblegum

  Heel mooi gozer.... ik moet zeggen dat ik het wel gek vind dat die toppen er al zo goed uit zien na 5 weken bloei..... heb je met een microscoopje gekeken? Lijkt me wel aangezien je zegt dat je de trichomes hebt bekeken.
 13. Verslag eerste autoflower kweek.

  Hoi Sarah, ik zie bij jouw plantjes meer amber trichomen dan ik ooit eerder gezien heb. Wat wil ik daarmee zeggen: ik had ze zeker weten omgehaald nu. Complimenten voor je mooie kweek en vooral voor je inzet. Het beloond je dan ook zoals je ziet. Niet veel mensen die het zo mooi afronden bij hun eerste kweek.
 14. boswandeling heeft last van natte voeten

  Haha mooi gezegd rabarbarbaar! Moet je heel eerlijk vertellen dat ik lekker alles bij elkaar heb gemikt.... 90% is green o matic en er zit een paar gram automazar bij. Zou vandaag wel eens wat foto's maken van de topjes.
 15. boswandeling heeft last van natte voeten

  Het autoflower projectje heeft toch nog 106 gram mooie toppen opgebracht. Niks vergeleken het werk dat erin is gestopt maar ik ben er wel heel blij mee