• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

boswandeling

Members
 • Topic Teller

  159
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

132 Excellent

About boswandeling

 • Rank
  Meester draaier
 1. Sebas zijn 1st binnenkweek, 4x Blueberry

  Tering dat ziet er smakelijk uit
 2. Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Het gaat nergens meer over.... m'n plantjes in de mais moet ik bijna elke dag water geven. Ik heb er nu al spijt van maar ik kan niet klagen met de zon die er deze week weer komt.
 3. autoflowers

  Lekker bezig jij, dat vensterbank plantje ziet er goed uit voor achter het raam! maaruh, nu snel wat guerilla foto's!!
 4. boswandeling heeft last van natte voeten

  @Rabarbarbaar aan de voorbereiden zal het niet liggen, aan het uitvoeren misschien wel gelukkig loopt alles best lekker nu. Ben best tevreden over m'n eerste echte poging tot nu toe. @Thedoctor hard werken is het zeker ja! Dat weet jij ook wel. Leuk dat jij ook hier langs komt! @Buitenlucht thanks! Altijd leuk om een complimentje te krijgen En over die green poisons gesproken.... die zijn goed aangeslagen. Die gaan aankomende week heel hard groeien denk ik. Vandaag hebben ze 2L water per plant gehad.
 5. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  In het donker is het allemaal zo anders goed om te zien dat je weer op pad bent geweest. Geef ze maandag maar flink wat water mee met het aanplanten want die temperaturen die er aan komen...... Een tip die ik je mee kan geven tegen de teken. Check zodra je bij de auto bent even met je flashlight van je telefoon je kleren. Doordat de teken zo'n reflecterend lichaam hebben zie je ze dan al heel snel lopen. Ik ben gisteren 10 seconden in de bosjes geweest en zag er daarna tijdens het controleren 2 lopen over m'n broek.... dan kan je ze nog makkelijk van je broek af schieten. succes maandag!
 6. kweekverslag holland hope big bud en afghan skunk

  Ik wacht ook op foto's.... ik vind het overigens niet zo netjes om te klagen over het aantal reacties als je zelf nooit in topics van anderen reageert. Maarja, post wat leuke foto's en iedereen is weer happy
 7. boswandeling heeft last van natte voeten

  In de mais staan alleen Autoflowers, dat moet dus sowieso wel goed gaan komen. Ben ook een berg Mighty mites aan het kiemen nu om nog te proberen in de mais. Die green poisons zijn alleen een stuk later in de grond gegaan dan ik het had willen zien. Hopen dat die toch nog wat gaan leveren, heb wel erg veel vertrouwen in die spot in ieder geval. altijd leuk als je langs komt en reageert hier Johnny!
 8. Thedoctor’s guerilla 2018-

  Jij hebt gewoon super groene vingers doc.... had weinig anders van je verwacht Haha. Dat mainlinen doe je ook knap en je planten hebben altijd een goed kleurtje.
 9. boswandeling heeft last van natte voeten

  De bloei bij de Mighty mites zet door, dat wordt al vroeg flink paffen dit jaar wilde Heribei laat op een enkeling na nog niks zien. Die enkeling is gelukkig wel een vrouwke. Ierdbei laat al redelijk wat vrouwen zien, de grootste is nu ongeveer 110cm. Die heb ik een tijdje terug getopt. Heribei laat weinig zien, ik dacht gisteren 2 vrouwtjes te zien maar dat durf ik nog niet met zekerheid te zeggen. Wel echt prachtig hoe hard die dingen beginnen te vertakken, ik hou dr van nog een leuke foto om het verschil in 1 maand tijd te zien, ben benieuwd hoe het er eind juli bij staat! ook op de bramenspot zijn de green poisons eindelijk geplant.... ja we lopen achter..... In de mais staan 17 autoflowers, maar deze bezoek ik voorlopig alleen midden in de nacht, dus daar heb ik geen foto's van. tot de volgende!
 10. Buitenkweek: Purple Bud AF, Early Skunk AF en Hindu Kush AF

  Wat gaat het lekker daar zeg! Die early skunk is een mooie grote voor een AF. Hopen dat je er weer zoveel af kan halen!
 11. Jay's tuinieren in 2018

  Het begint inderdaad aan te slaan nu jay, Nice man. Laat het groeien
 12. Thedoctor’s guerilla 2018-

  Mooie planten, zien er gezond uit!
 13. Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Ik word gelijk bang voor een overvloed aan regen zoals vorig jaar als ik dat bericht over de droogte zo lees... zul je zien dat het straks een maand lang non stop regent.
 14. Kritiek Balkonnetje

  Mooie planten @L3dnov het lijkt op de foto's wel alsof er meeldauw op die onderste bladeren zit, of is dat weerkaatsing van de zon? Het lijkt een beetje wit.... als je ze over 2 weken al verduisterd worden ze denk ik niet heel groot meer, is dit de bedoeling?
 15. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Haha heb je het nou over guerilla kweken?