• Announcements

    • karel kweker

      Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

      weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Dr.Legalize

Members
  • Topic Teller

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst online

Forum Reputatie

8 Neutral

About Dr.Legalize

  • Rank
    Beginnend smoker
  1. weer nieuwe soorten voor in de test

    Lijkt me interessant die CBD strain. Hierbij wat namen:. * CBD medical pill's. * CBD bushdoctor * CBD Narcotic. * DoctorStayAway CBD * CBD doctorschoice
  2. Kook wedstrijd

    Gefeliciteerd Weetje en terecht die fudge lijkt me heerlijk. Zal de tandarts blij mee zijn
  3. Ja klopt van filmpje schimmels en pesticiden zelfs. Arno Hazekamp lult maar wat ten gunste van zijn bankrekening. Prijs is naar mening 100% te hoog en al krijg ik het vergoed dan wil ik het nog niet hebben. Behalve voor vakantie dan omdat dat enige manier is om in buitenland legaal te mogen gebruiken zonder al teveel problemen. Maar liever niet dan wel.
  4. Dat weet ik dat het een oude post is maar kon er helaas geen positief antwoord opgeven.
  5. 1 woord ROTZOOI!!! Dat is ook vast de uitkomst van de onderzoeken.
  6. Kook wedstrijd

    Ja verkeerd gepost zie het nu pas. Volgende x beter. Misschien dat iemand voor me kan verplaatsen? Dank je voor je tip.
  7. Bananenbrood koekjes met bite

    Ik heb de helft van de compositie van de restjes gebruikt om bananen-choco cookies te maken. De grote batch rotsjes was voor mij te groot en daarom koekjes. Deze kan ik invriezen. De compositie vermengen met geprakte banaan, bloem en ei. Platte koekjes maken en op 200 graden afbakken ongeveer 8 min
  8. Crispy rozijnen-nootjes rotsjes

    Crispy rozijnen-nootjes rotsjes Ingrediënten: Vulling: 200 gram cannaboter. 175 gram witte of bruine basterdsuiker. 2 eetlepel honing (liefst donker). 175 ml volle melk. 100 gram geroosterde mengde noten. 50 gram rozijnen. 1 a 1,5 gram canna fijn gehakt & decarboxyleert voor de hardcore liefhebber (niet verplicht). Omhulsel: 200 gram chocolade naar keuze Gereedschap:. Kook Pan bekken ( schaal) (glas of RVS). Spatel. Snijplank koksmes of hakbijl. Bakpapier of siliconen matje. Weegschaal. Litermaat. Bereiding:. - weeg en meet zorgvuldig je producten af. - maak een au bainmarie, pan met water op het vuur pan 3/4 vol met water. - hak de noten fijn met een hakbijl of mes op een snijplank - maak de vulling door de cannaboter, basterdsuiker, honing en melk ( optie extra canna) al roerende te verwarmen enkele minuten.( Niet koken). - Schep de noten en rozijnen erdoor en laat de vulling afkoelen tot kamertemperatuur. - Maak er dan kleine balletjes en plaats deze nog even in de koeling. . Gehakte noten. . De vulling. - Smelt de chocolade au bainmarie. - doe nu een balletje in chocolade en haal deze eruit met vork. Dit moet snel gebeuren of giet de chocolade over de balletjes. - laat deze afkoelen in de koelkast en breek je rotsjes los en smullen maar. . Als je geen zin ( high of stoned/ lui,enz) hebt om rotsjes te maken dan maak je toch lekker choco repen.
  9. Dr.Legalize

    Hoi beste leden ik ben Dr.Legalize. Ben nog een beginnende kweker. Ik heb inmiddels 2 jaar buiten gekweekt ben van plan om dit binnen door zetten in verband met medische doeleinden.
  10. Space bananenbrood

    BANANENBROOD Moeilijkheidsgraad: makkelijk Porties: 1 (23 cm) brood Bereidingstijd: 1,5 uur Benodigdheden: 2 kopjes cannabisbloem 1 kopje geroosterde walnoten, in stukjes 120 g ongezouten boter 150 g kristalsuiker 80 ml water 1 theelepel baksoda 1/2 theelepel zout 2 grote eieren, licht geklopt 4 rijpe bananen, geprakt Een kleine hoeveelheid cannaboter om de bakblik in te smeren 2 mengkommen Bakblik van 23 x 12 cm Garde Spatel Afkoelrek Bereiding: 1.Verwarm de oven voor op 160 graden en smeer het bakblik in met boter. 2. Meng de cannabisbloem, baksoda en zout in een mengkom. 3. Meng de ongezouten boter en suiker in een andere kom. Voeg daarna de eieren en de geprakte bananen toe. Blijf roeren totdat het mengsel glad is. 4. Voeg de helft van de bloemmix aan je banaanmix toe en roer alles goed. 5. Voeg de helft van het water toe en roer alles goed. 6. Doe hetzelfde met de rest van de bloem en het water 7. Als de ingrediënten eenmaal vermengd zijn tot een gladde consistentie, giet je het mengsel in het bakblik. 8. Doe het in de oven. Het is klaar wanneer het brood zich terugtrekt van de zijkanten van het blik. Je kunt ook met een prikker in het midden prikken, als hij er schoon uitkomt, is het brood klaar. Het bakken zou ongeveer 60-70 minuten moeten duren. 9. Leg het blik op een afkoelrek. Na tien minuten koelen haal je het brood uit het blik en leg je het op het rek. Eenvoudig! Er niets moeilijks aan dit recept, je hebt alleen wat tijd en geduld nodig. Het is echt de moeite waard, want je houdt een sappig en zoet cannabis-banaan brood over waar jij en je vrienden van kunnen genieten. Cannabis bloem: bloem goed vermengen met verpulverde canna. Deze kun snijden met groot koksmes, grinder of keukenmachine. Aantal dagen laten staan voor gebruik in wekpot. Tip: je kan eventueel ook pecannoten of kokos snippers toevoegen aan je broodmix. Veel plezier met bakken. Eet smakelijk! Op de foto is het plakjebrood bevroren