• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

charlie1961

Members
 • Topic Teller

  99
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

81 Excellent

About charlie1961

 • Rank
  Stoner gradatie 1
 1. Jock horror mishandelt

  Echt een leuk idee, ik ga daar ook eens mee spelen, de zaadjes zitten net in de koffiefilters (ben een beetje laat), dus over een paar weken zal ik posten of ik de zelfde truc heb uitgehaald!
 2. Aantal vingers per blad betekenis : Revisie 2018

  Ik vind het wel logisch....
 3. Wat is dit??

  Fertometer is echt reuze handig, ik ben helemaal om. Je steekt hem niet echt in je wortels, maar naast je plant. hij is best stomp, dus ik denk dat je er eerder wortels mee aan de kant duwt dan doorsnijdt. Plantjes zien er mooi uit, ik ben jaloers hahaha, die van mij moeten nog kiemen voor buiten
 4. Cocosnoot thc olie maken

  Zou je ook wietolie kunnen maken van niet gedroogde planten? Ik ben ook benieuwd naar het verschil tussen alcohol extractie en meteen in kokosolie...
 5. Royal Higness op Canna Terra professional

  Ja hahaha dat klopt... ik durfde ze niet meer te knakken... Mijn tentje is ook maar 180 hoog he, ik snap nou waarom dat lastig is haha.
 6. Royal Higness op Canna Terra professional

  Thanks Testa! Ik sta ook verbaasd over mezelf hahaha. Toch is dit denk ik voorlopig het laatste rondje binnen, ik ga deze zomer wel lekker buiten aan de gang.
 7. Royal Higness op Canna Terra professional

  Ik vind ze best mooi.... Groot verschil tussen de toppen.
 8. Royal Higness op Canna Terra professional

  Haha ik dacht dat de tent vol was. Wel grote verschillen tussen de planten, sommige hebben heel lang gerekte bloei, andere heel compact. De blaadjes zijn minder mooi dan op tuinaarde, maar ik heb wel veel meer toppen volgens mij. Nu nog bedenken wat ik ermee ga doen... Olie en juice maken, drogen, iemand vinden die het wil hebben... Ik weet t nog niet.
 9. Royal Higness op Canna Terra professional

  Hoi Popz, Het net heeft ervoor gezorgd dat de hele tent blad heeft en er niet 4 kerstbomen staan, denk ik. Oogsten: ik knip gewoon de planten net boven of onder het net af, dan trek ik het net eruit en haal de potten eruit. We'll see of dat werkt. Buigen is een goed idee, dat ga ik doen, want ze groeien nu de lamp in. Dus. Dank je wel voor je goede raad!
 10. Royal Higness op Canna Terra professional

  Ohoh mijn plantjes groeien de tent uit....
 11. Royal Higness op Canna Terra professional

  Planten zijn mooi groen. Pa is erg aanwezig, al zit hij niet meer in zijn lichaam. Dat geeft wel troost.