• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

John-utrecht

Members
 • Topic Teller

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

2 Neutral

About John-utrecht

 • Rank
  Maagd
 1. DIY vs prefab

  Net alles nagelopen en was goed aangesloten. 1 voor 1 cobs weggelaten in de serie schakeling en boem vlekken in mijn ogen. Dus denk ik heb een defecte cob. Toch ook die cob weer even aangesloten en nu doen ze het alle 9. Toch een slechte verbinding. Pfff ook weer gelukt wat een bak licht en ook gelijk instant on. Bedankt voor het meedenken.
 2. DIY vs prefab

  Draden lijken allemaal goed te zitten. Dat is inderdaad de driver die ik heb. Heb alles bij jerry besteld. Had ook al een paar keer gezien bij andere dat het aan de cob holders lag. Zal later vandaag alles nog eens langs lopen. Gaat een driver gelijk stuk als 1 draad niet aangesloten was en dus geen gesloten stroom kring. Kan het me haast niet voorstellen anders zouden ze met een defecte cob bij bosjes sneuvelen.
 3. DIY vs prefab

  Ja die heb ik doorgelezen. Van die pasta kon ik eerlijk gezegt niet vinden. Geen probleem heb vanmiddag pasta gehaald en het geheel in elkaar gezet. En voila geen licht. Mmmmmm alles nagelopen was 1 draadje vergeten tussen de leds. Maar nog steeds geen licht. Ik heb de hlg-480-1400b aangeschaft en nog geen pot meter aangesloten dat was niet nodig dacht ik??? ook nog even nagerekent of mijn berekening klopt. Ik heb er 9 cxb3590 opgezet in serie 9x36 volt is 324 volt x 1,4a is 453w. Allemaal binnen de limits van de driver. maar nog steeds geen licht. Wat doe ik fout???
 4. DIY vs prefab

  Nog even een vraagje. Thermal tape of juist niet?
 5. DIY vs prefab

  Ben er wel een beetje uit nu. Heb ook al wat besteld. Ben alleen nog op zoek naar heatsinks. Iemand nog een betaalbaar adresje? heb gekozen voor de cree3590 cob”s
 6. DIY vs prefab

  Beste mensen ik ben al een poosje aan het inlezen en kan maar niet tot een besluit komen. Ik ben op zoek naar de meest efficiente oplossing ter vervanging van een 600 hps. Ik kom uit op 2 keer een tgl of zelf maken Is zelf bouw veel efficienter dan een tgl of maakt dat weinig uit. Indien zelfbouw. Hoeveel leds is dan het beste op 1,20 bij 1,20. En ook welke onderdelen nodig. Ik zie door de vele cob”s het bos niet meer. Mvg
 7. Even voorstellen

  wil eerst weten in hoevere het vergelijkbaar is als met hps. ervaring met hps heb ik genoeg en 1 op 1 is redelijk goed te doen. kan ik hetzelfde verwachten met led of is dit toch minder?
 8. Even voorstellen

  Hallo ik ben john uit de omgeving utrecht. Ik ben lid geworden omdat ik zeer geintresseerd ben in led verlichting. en hoop hier het een en ander op te steken.