BongAlong

Members
 • Topic Teller

  66
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

42 Excellent

About BongAlong

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Houdt het gewoon simpel door de 1e ronde alleen A en B te gebruiken, dan kan er weinig fout gaan. Daar zitten vrijwel alle elementen die de plant nodig heeft wel in.
 2. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Je zou best langere tijd met 1 voedingsvat kunnen doen. Zolang je maar op de hoogte bent van de waardes. En het wel goed circuleert.
 3. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Bedankt, De temperatuur is nog net te doen max 29.3 C. Ik draai ook al een tijdje met m'n 400W lampje, dat scheelt een hoop. Met 600W is dit niet te doen. Ik heb weleens over een airco na zitten te denken, maar die verbruiken helaas te veel stroom. Dat is niet rendabel. Gelukkig is het nog te doen zo
 4. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Hoe meer je doet hoe saver je zit natuurlijk het beste is zo groot mogelijk als je kwijt kan. Dan ben je altijd voorzien. Of de planten goed reageren op de voeding, zou je toch echt af en toe moeten gaan kijken. Veranderingen aan de plant gebeuren wel snel als er iets niet goed gaat.
 5. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Zo zwart-wit zit het helaas niet. De planten hebben in verschillende stadia meer of minder behoefte aan water/voeding. Zo zou je bijvoorbeeld in de 1e 3 weken maar 1 of 2x te hoeven vloeden, dan kun je natuurlijk nagaan dat je veel langer doet met 1 reservoir dan om de dag of elke dag vloeden. Als je toch iets zou moeten kiezen, dan zit je met een 120L reservoir wel oké.
 6. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Hallo Er valt niet veel te melden eigenlijk gelijk maar naar de foto's.
 7. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Bedankt, uiterlijke verschillen vind ik altijd wel leuk. Het wordt inderdaad vervelend als ze veel van elkaar verschillen qua voedingsbehoefte. Meestal heb ik altijd wel 1 of 2 bijzondere fenotypes die er echt uitspringen, brengt ook weer wat variatie mee natuurlijk
 8. BongAlong

  Setup kweekruimte!

  Persoonlijk zou ik het water wel weg proberen te pompen. Stilstaand water is niet echt aan te raden denk ik, er moet dan minstens iets van een luchtsteentje in o.i.d. Daarbij komt ook nog het feit dat je water dan lang blootgesteld wordt aan UV licht, dit is ook niet echt bevorderlijk. Je krijgt ook snel te maken met een hoge luchtvochtigheid. Maar als je dat natuurlijk niet wil doen, moet je dat uiteindelijk zelf weten
 9. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Het is alweer eventjes geleden, maar de dames zijn lekker op weg. Ook dit keer weer duidelijk verschil in fenotype.
 10. BongAlong

  4X Lemon Thai Kush, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Het drogen is allemaal prima verlopen, met een heerlijk wietje tot gevolg. Vooral plant 1 is echt een heerlijke feno. Met een heerlijke zurige citroen smaak. Qua effect stijgt ze meer naar je hoofd dan naar je lichaam, je wordt er goed stoned van. De opbrengst was rond de 430 gram, want ik heb intussen tijd ook nog aardig wat grammetjes ervan gerookt Dus denk dat het in totaal op zo'n 442 gram zat. Het is een mooie oogst met compacte toppen. Ik heb nog even van een paar topjes een foto gemaakt.
 11. BongAlong

  Pietje op rfx-1

  Hij gaat lekker Piet
 12. BongAlong

  Setup kweekruimte!

  Leuke set-up hoor Maar waarom doe je niet gewoon eb-en vloed? Is er een reden waarom je water wil laten staan?
 13. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  De dames beginnen mooie knopjes te vormen Voor de rest gaat het lekker z'n gangetje.
 14. Dat ziet er veel belovend uit. Hoe groot is de tent die je gebruikt? Leuk om verschillende feno's te hebben. Vaak neigen de sprieterige plantjes meer naar haze te ruiken/proeven, is dat bij deze kruising ook zo? Vooral die sprieterige lijkt behoorlijk sativa dominant.
 15. BongAlong

  5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Weer een weekje verder, De dames worden voorzien van een heerlijk welkomst cocktailtje, A/B voeding met enzymen en wortelstimulator EC 1.7 pH 5,5. Af en toe mist ik ze ook met BAC foliar spray als de lichten uitgaan, hier zal ik overigens mee ophouden omdat de eerste bloemvorming alweer aanwezig is en ik nooit nevel met wat dan ook als er ook maar een klein beetje bloemvorming zichtbaar is. Ik vraag me wel af wat die hapjes en gaatjes uit mijn blaadjes zijn, dit heb ik eigenlijk elke ronde, maar kan hier niets over terug vinden op het internet. Daar hebben ze het gelijk over bladluis o.i.d. maar dat is het zeker niet. Er zijn geen beestjes of wat dan ook te vinden in mijn tentje.