• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

BongAlong

Members
 • Topic Teller

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

17 Good

About BongAlong

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

101 profile views
 1. 4X Lemon Thai Kush, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Hallo,De dames gaan gewoon lekker door.Kwa voeding ben ik nu flink gezakt, maar nog niet om te flushen o.i.d. Plant 1 Plant 2 Plant 3, her en der wat paars. Plant 4, ook her en der wat paars.
 2. 4X Lemon Thai Kush, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Ze hebben inderdaad genoeg stikstof gehad, maar ik zie geen opgekruld blad. Volgens mij hebben ze gewoon de normale concaaf vorm. Ook als ik zo naar de foto kijkt kan ik het niet echt vinden. De temperatuur is namelijk wel altijd binnen de perken gebleven.
 3. 4X Lemon Thai Kush, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Weer een weekje verder. Het vat is gister ververst met A en B EC 1.6 en aangevuld met PK13/14 tot een uiteindelijke EC van 1.9.
 4. 4X Lemon Thai Kush, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Bedankt mannen, de dames vertoeven zich best. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om een beetje verschil in fenotype te zien. Ook dit keer verschillen de dames aardig van elkaar. Plant 1, Deze is meer sativa dominant, ze ruikt heel erg hazig, de top opbouw lijkt heel erg 'sativa' en deze heeft ook de sprieterigste bladeren. Plant 2, Heeft veel minder trichomen, maar wel grotere toppen met veel en lange pistels. Plant 3, Deze toppen zijn wat kleiner maar super compact, met de typische kerstboom achtige top opbouw. Plant 4, is een combinatie van de 3 andere dames, erg leuk om te zien. Samen.
 5. 5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Bedankt Tune en Karel, De TCI led strips (4000K) die ik had besteld zijn binnen . Woensdag besteld en zaterdag in huis, dat ben ik niet gewend van ebay. Gelijk maar even gemonteerd. Ik heb er 2 in gehangen, denk dat dit wel voldoende is. De dames hebben gister ook voor het eerst voeding gehad (A en B, EC 1.1) omdat ze toch wel een beetje pips begonnen te zien. De worteltjes komen er ook alweer doorheen.
 6. Haha lekker hoor. Geniet ervan
 7. Aeroflo LED

  Als je hydro wil kweken dan kun je het beste een pH van 5.5 tot 6.0 aanhouden. De temperatuur verschilt ook weer een beetje qua strain die je zet, sommige soorten houden meer van een wat warmer klimaat en doen het hier ook beter onder (sativa) dag 28 a 29 C en nacht 21 C. Indica’s houden meer van een wat koeler klimaat omdat ze van nature verder van de evenaar groeien. Dag 24 a 26 C en nacht 19 C. De meeste strains die nu verkrijgbaar zijn, zijn meestal hybrides, dus een combinatie van de twee, maar vaak is er 1 kant dominant. Volgens mij kan het nooit kwaad om een goeie ventilator te gebruiken, met name voor het goed verdelen van verse lucht. Aarde, coco’s of hydro maakt niet uit. Begrijp ik nou goed dat je al een aeroflo hebt? Volgens mij zijn deze best prijzig, maar wel super gaaf! Ik ben erg benieuwd. Bedoel je trouwens deze dutch pot?
 8. Aeroflo LED

  Heel erg leuk en ook verstandig dat je nu de keuze hebt gemaakt om je eigen tuintje te beginnen. Persoonlijk raad ik aan om eerst gewoon rustig op aarde te beginnen en dan rustig wat praktische kennis in je op te nemen. Wat ik me wel afvraag is hoe het komt dat je niet weet wat de pH waarde is voor je plantjes, terwijl je wel veel informatieve filmpjes en artikelen hebt bekeken. Verder wens ik je veel succes met je nieuwe hobby en ik kom zeker kijken als je een kweekverslagje begint. 😎
 9. 5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  De 5 chronics gaan ook prima.
 10. 4X Lemon Thai Kush, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Hallo, Met de dames gaat alles goed. Gisteravond heb ik het vat weer verschoond en gelijk weer aangevuld met A en B 1.4 EC, PK 13/14 en een klein beetje Ca. In totaal een EC van 1.8 (de EC van het kraanwater niet meegerekend). 1 fenotype ruikt heel erg hazig. Bij de rest gelijk de herkenbare aardse kush geur met een fris vleugje citroen.
 11. Wat is nou de beste wortelstimulator?

  Dat is wel een beetje een platte stellingname hoor, ook op hydro kun je een mager wortelkluitje krijgen.
 12. 4X Lemon Thai Kush, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Ook nog maar even een update van de LTK dan maar De diefjes zijn ook weggehaald. THC begint zich ook te vormen
 13. Hoe staan de dames er nu eigenlijk bij? De foto's zijn alweer bijna een maandje oud. Ik ben erg benieuwd
 14. 5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Gelijk maar even een kleine update, de dames lieten allemaal al het penworteltje zien dus heb ik ze over gezet naar iets grotere potjes. Plastic bekertjes met wat gaatjes erin, gevuld met RFX. Tijdens deze verhuizing is er ook een dame gewond geraakt.. Gelijk maar even EHBO toegepast:P
 15. 5x Chronic, 600W Eb en Vloed Kweekje

  Leuk! Het is net zoveel werk als dat je er zelf van maakt natuurlijk Aarde heb ik ook een heel poos gedaan en ik kan niet echt zeggen dat hydro nou echt minder werk is. Wel ben ik van mening dat hydrologisch kweken meer voordelen met zich mee brengt.