• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

wietplantje

Members
 • Topic Teller

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1 Neutral

About wietplantje

 • Rank
  Beginnend smoker
 1. opzetten kweekruimte

  Ik doe ook kalm aan en het is voor eigen gebruik. Heb wel ervaring met planten maar niet met binnenkweek
 2. opzetten kweekruimte

  Ben van plan een paar planten te scroggen doe dit samen met wat vrienden en omdat hun midden in de stad wonen kan ik er wel wat kwijt.
 3. opzetten kweekruimte

  Oké klinkt logisch
 4. opzetten kweekruimte

  Oke, maar als ze het verdacht vinden komen ze dan kijken of bellen ze eerst? Boerderij is gepacht en we kunnen dus geen enkel risico lopen.
 5. opzetten kweekruimte

  wij hebben wel 2 krachtstroomaansluitingen weet niet of dit is wat je bedoelt.
 6. opzetten kweekruimte

  zit ook na te denken over een plat dak alleen ik weet niet of een geïsoleerd plat dak voldoende is om alle warmte 26 graden overdag 19 s'nachts binnen te houden(zodat er wel sneeuw op het dak licht en warmtecamera's niks oppikken)
 7. opzetten kweekruimte

  wat bedoel je met drijfkracht? weet niet heel veel over onze stroom. Ik vrees met verwarming/airco(om de temperatuur op pijl te houden) lampen, afzuiging en dergelijke al gouw aan 3000 watt te komen wat al gouw 5000 euro per jaar kost opzich geen probleem maar ik denk dat zelfs dat op een boerderij gaat opvallen.
 8. opzetten kweekruimte

  kan overnieuw beginnen heb besloten de schuur 1 meter langer te maken ivm loopruimte. Gaat het stroomverbruik trouwens niet opvallen als er opeens 600 watt lampen afzuiging en dergelijke gaan draaien? woon op een boerderij dus er is altijd wel een verklaring maar komen ze dan niet met een mannetje kijken?
 9. opzetten kweekruimte

  De buren wonen wel een halve km van ons af maar 2 deuren is zeker iets om over na te denken. De temperatuur zal voor de plantjes 22 graden moeten zijn dus er is altijd warmte misschien kan ik de warmte in de schuur uitblazen hebben de koeien het ook lekker warm of ik gebruik een koudwaterbatterij en sluit deze aan op de vijver of iets dergelijks.
 10. opzetten kweekruimte

  ik ben van plan 4 keer een California Lightworks SolarSystem 550 met bijbehorende controller te gebruiken. de kweekruimte word 2x2 en een droog/opslagruimte van 1x2 meter. als je de deur open doet zul je de planten zien staan maar als je er een klein slot op maakt doet niemand de deur open en op een boerderij valt een kippenhok niet op. (hij komt ook in een wei met kippen te staan) het enige waar ik bang voor ben is de warme lucht die de afzuiger de buitenlucht in blaast. ben nu bezig met tekeningen voor het hok dus die komen zo.
 11. opzetten kweekruimte

  Hoi, Ik ben van plan een kweekruimte te maken van 2x2 meter normaal kun je hier 50 planten kwijt maar ivm regels wil ik 4a5 planten gaan scroggen. Kan ik met scroggen dezelfde opbrengst halen als met 50 planten? De kweekruimte word gemaskeerd als kippenhok omdat we binnen geen ruimte hebben( op zolder kan wel maar het word moeilijk om die lucht af te voeren en de enige weg naar boven is een wankel trapje in een koeienstal) Ik wil de ruimte 1,80 hoog maken het dak isoleren en daarboven een geïsoleerd puntdak om warmtecamera's en geen sneeuw op het dak te voorkomen. Wat voor apparatuur moet er in zo'n ruimte?
 12. kweekverslag holland hope big bud en afghan skunk

  Ik zal kijken hoe het gaat de plantjes hebben best veel ruimte (ongeveer een potje waar je normaal viooltjes in koopt en dan 30 cm diep. Mn vader heeft liever niet allemaal potjes in de tuin omdat hij er op moet passen als ik weg ben.
 13. kweekverslag holland hope big bud en afghan skunk

  Heb ze helaas al gezaaid hoop dat het goed gaat...wiet is onkruid dus vrij taai spul...we zullen zien.