• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Sarah1970

Members
 • Topic Teller

  127
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

88 Excellent

About Sarah1970

 • Rank
  Meester draaier
 1. Verslag eerste autoflower kweek.

  Ja dat weet ik maar hoeveel dagen zou ik ze minimaal moeten laten hangen?
 2. Verslag eerste autoflower kweek.

  De eerste drie planten hangen! Ik ga morgen weer macro foto's maken van de rest om te kijken of ik die ook al ga oogsten. Ik wil gaan curen volgens deze methode: https://www.cnnbs.nl/altijd-perfect-gecurede-wiet/ Maar hoe weet ik nu wanneer ze ongeveer een luchtvochtigheid hebben van 65%? Het is 22 graden met een lv van 59% in mijn droogruimte. Ik snap dat het lastig te zeggen maar een indicatie van het aantal dagen zou fijn zijn.... Of moet ik hiervoor een apart topic voor opstarten?
 3. Verslag eerste autoflower kweek.

  Oh oké.... Hoeveel gram knipafval heb je ongeveer nodig voor één flesje (reeds verdund) van 10 ml? Ik wil het voor iemand maken die er waarschijnlijk baat bij heeft maar de bedoeling was alleen van het knipafval. De toppen om te roken!
 4. Verslag eerste autoflower kweek.

  Oké, ik ga inderdaad olie maken van het knipafval dus dan doe ik die laatste blaadjes na het drogen erbij. Dan zal ik de volgende wat langer laten Rabarbaraar. 😉 Ik ga ze trouwens niet laten drogen totdat ze knakken. Ik wil de langzame cure methode gebruiken mbv vochtmeters.
 5. Verslag eerste autoflower kweek.

  Ik heb de eerste zo geknipt. Heb ik er teveel of te weinig vanaf gehaald?
 6. Verslag eerste autoflower kweek.

  Thx! En knip je die kleine blaadjes er dan later af of rook je die gewoon op? Ik wil ze gaan drogen in een ruimte met lv 61 en temperatuur (na deze warme dag weer) 24 graden. Ik heb niet echt een andere plek om te drogen en zou niet weten hoe ik de temperatuur omlaag kan krijgen. Ik heb ook nog een kelder die koeler is maar daar gaat het licht dagelijks een paar keer aan en is veel vochtiger denk ik. Is dat licht een paar keer per dag erg? Anders ga ik daar ook even meten.
 7. Verslag eerste autoflower kweek.

  Nog een vraagje, hoeveel van het blad moet ik nu wegknippen voor het drogen? Ook de kleine blaadjes rondom de toppen? Ik lees daar tegenstrijdige berichten over....
 8. Goedemiddag, ik wil van mijn wietafval olie gaan maken. Welke bladeren/knipafval moet ik dan bewaren? Op de grote bladeren zitten toch geen werkzame stoffen? En hoe kan ik het het beste bewaren als ik pas over twee maanden tijd heb om het te maken?
 9. Verslag eerste autoflower kweek.

  De laatste zes foto's in één post zijn wel allemaal van de verschillende planten. Ik heb even met mijn telefoon foto's gemaakt van de planten in het geheel:
 10. Verslag eerste autoflower kweek.

  Thx! Denk jij ook dat ik nu moet/kan oogsten?
 11. Verslag eerste autoflower kweek.

  Hoi, mijn partner fotografeert en ik heb me sinds mijn nieuwe “hobby” ook verdiept in (macro)fotografie om niet afhankelijk te zijn. Oftewel met een spiegelreflexcamera en een macrolens. ;-) Nee dat wist ik niet, dit is mijn eerste kweek en ik was dat nog niet tegen gekomen. Bedankt voor de tip! Ik ga ze morgen maar oogsten, straks zitten ze helemaal onder de witte vlieg/bladluis of wat het dan ook mag zijn. Iedereen bekijkt de trichomen blijkbaar anders uit de reacties te lezen dus ik hoop dat ik de juiste keuze maak. Wordt vervolgd!
 12. Verslag eerste autoflower kweek.

  Echt waar?? Ik zie er alleen veel bij de tweede Royal Bluematic. Dank voor je complimenten! J
 13. Verslag eerste autoflower kweek.

  Na wat plaatjes online te hebben bekeken zou je wel eens gelijk kunnen hebben. Ik weet niet of er een witte soort bladluis bestaat die kan vliegen maar dit vliegt in ieder geval. En dat is dus minder erg dan luizen? Het zijn er idd niet veel, heb er vanmorgen gemiddeld 2/3 per plant afgehaald.
 14. Verslag eerste autoflower kweek.

  Thx. Ik zie geen mieren maar ook geen lieveheersbeestjes... Helaas geen bananen in huis dus morgen maar even halen. Ik blijf ze er sowieso afhalen met citroenolie. Las ergens dat ze dat ook niet fijn vinden.
 15. Verslag eerste autoflower kweek.

  Ik heb er zoveel mogelijk afgehaald maar ze vliegen rond. Als ik ze steeds weg haal kan ik ze dan nog even laten staan?