• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Roche Braziliano

Members
 • Topic Teller

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

5 Neutral

About Roche Braziliano

 • Rank
  Beginnend smoker

Profile Information

 • Gender Male
 • Location De zeven zeeën
 • Interests Cannabis.
  Piraterij.
  Eten, drinken, muziek.
  En het leven.

Recent Profile Visitors

40 profile views
 1. Buitenkweek 2018

  Geen rot hoor, hij is wat bruin van origine.
 2. Cannabis chat box

  Baadt het niet... Dit lijkt me een betere toepassing dan iets wat in een fabriekje is gemaakt en waar van je het ontstaan niks weet. Ik moet denken aan mierikswortel, kan me voorstellen dat dat ook een fijne biologische verdelger is.
 3. Buitenkweek 2018

  Zo halverwege de zomer 2018 kreeg ik de vraag of ik twee weesjes wilde onderhouden. Ik had daarvoor nog nooit gekweekt, maar met behulp van weedforum.eu ben ik een heel eind gekomen.
 4. Playlist: weedforum.eu

  "Life gets so much easier when you're stoned ."
 5. Playlist: weedforum.eu

  Muziek en cannabis gaan bij mij hand in hand. Ik luister graag muziek en ik maak graag muziek, en cannabis doet in beide zo zijn ding. Zullen we een weedforum.eu speellijstje starten hier? Deel een link, licht het eventueel toe, en dans op die van anderen!
 6. Hoe ben je op Weedforum.eu terecht gekomen?

  Ehm, ik was hier opeens. Misschien dat iemand me hier over verteld heeft, misschien dat ik hier zomaar opeens was. Doet het er toe? Ik ben hier.
 7. Ik erger me al een tijdje aan de online verkopers, sowieso erger ik me aan online verkopers, van wietolie die op sociale media claimen het beste product van de hele wereld te verkopen. Afgezien van de belachelijk hoge prijzen vraag ik me altijd af wat het waard is om via zo'n verkoper te kopen, ik heb er weinig tot geen vertrouwen in. Stuit ik vandaag op dit artikel... Laten ze dan de wildgroei onder de online verkopers aanpakken. link naar artikel: https://www.dvhn.nl/groningen/Fikse-boete-dreigt-voor-wietoliewinkel-in-Groningen-23556027.html
 8. Nieuw op weedforum

  Hallo! Kan je een link naar je kanaal delen? Rock
 9. ADHD/ADD

  Ahoy! "Onderzoekers schreven dat volwassenen met ADHD minder last van hun symptomen hebben en toch ook helder in hun hoofd blijven na cannabinoïde gebruik." Ik was best blij dat ik op dit artikel van P.G.M.C stuitte. Bij mij is ongeveer 5 jaar terug ADHD geconstateerd, al was dat al jaren overduidelijk. Rond dezelfde periode ben ik gestopt met amfetamine gebruik. De eerste periode dacht ik dat het wellicht ook slim was om met blowen te stoppen, inmiddels ben ik er achter dat dat niet echt verstandig is. Het helpt mij te veel om de dag te reguleren; de THC maakt wat hokjes in mijn hoofd die me helpen met de focus. Ik rook pure pijpjes, tabak maakt me te stoned (ik rook sowieso geen tabak). En 's avond is het een heerlijke relaxer op de bank. Voor periodes van onrust heb ik altijd wat THC-olie in huis om te helpen met de nachtrust. Afgelopen zomer bij toeval voor het eerst een eigen buitenkweekje gehad, en dat is mij verbazingwekkend goed bevallen. Dus ik ben momenteel in overleg met mevrouw Braziliano plannen aan het maken voor komende zomer of eventueel binnen op een wat korter termijn. Dus de inventarisatie van wat we allemaal nodig zijn, in de brede zin van het woord. Daarin zijn tips uiteraard welkom, maar mijn hoofdvraag is: Zijn er hier meer mensen actief met ADHD/ADD die de voordelen van cannabis ervaren? Graag zou ik daar dan wat meer over horen. Stavast, Rock link naar artikel: https://www.pgmcg.nl/2017/11/adhd-add/
 10. Puur pijpje

  Kan natuurlijk persoonlijke voorkeur zijn: de een houdt van boontjessoep de ander van snert. Ik heb meestal een kort pijpje zodat ie makkelijk mee kan.
 11. Puur pijpje

  Vapen is geen verbranding. Als je van de tabak af wilt adviseer ik puur roken. Ik heb eens gelezen dat je van pure wiet, al na gelang de soort, high wordt. En dat tabak dan voor de stoned zorgt. Ik ben liever high. (bron: boekje uit de jaren '90)
 12. Puur pijpje

  @Rabarbarbaar: Ik vind juist de smaak van tabak vies, om van de uitwerking nog maar te zwijgen. Ik kom heel enkel een "vies" wietje tegen. Maar als de werking dan weer goed is...
 13. Ahoy! Bonjorno! Moi!

  @Rabarbarbaar: Ik word door die term wel geprikkeld. Het is een gespreksonderwerp tussen mij en mevrouw Braziliano.
 14. Puur pijpje

  Hoi, ik rook altijd puur in de pijp. Het liefste zo'n kleintje want dat is handig voor onderweg. Sowieso geen tabak! Wie rookt er nog meer zijn wiet puur in de pijp? Respect!