Head Honcho

Members
 • Topic Teller

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

14 Good

About Head Honcho

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

62 profile views
 1. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Nee stelen zijn paars, de temperatuur is 21,5 - 28
 2. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Thanks @karel kweker, ja heb gister afgezuurd naar 5.0 in het vat dus we gaan het zien als het bijtrekt zou het mooi zijn anders begin ik opnieuw. Het is maar 6wkn groei... ik had een dikke buitenoogst met compacte toppen dit jaar dus we kunnen nog wel even... Als het stikstof tekort was hadden de twee plantjes die ik extra had gekiemd er zeker ook last van moeten hebben gezien ze uit het zelfde vat drinken en in mini potjes staan een meter van de lamp af notabene. Deze zien er gezond en groen uit.
 3. Head Honcho

  Autopot PH Lockout, Wie heeft advies?

  Ja @karel kweker laat ik dat laatste nou net vergeten zijn. Ik heb die kleikorrels niet meer gemeten daarna. Blijkt achteraf een duur foutje te zijn. Zit nog te twijfelen tussen optie 1 en 2. Kan altijd nog opnieuw beginnen.
 4. Head Honcho

  Autopot PH Lockout, Wie heeft advies?

  Hahaha thanks man, maar denk dat het die clay pebbels zijn. Kan me niets anders verzinnen of de perliet natuurlijk.
 5. Head Honcho

  Autopot PH Lockout, Wie heeft advies?

  Nee zitten niet van die airdomes of bruisstenen in.
 6. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Dus spoelen met PH 5.8 EC 1.4, daarna vanaf boven voeden met EC 1.6 ofzo? Moet zeggen dat ik deze strain eerder heb gehad en toen ben ik nooit hoger als EC 1.8 gegaan en dat was met extra toevoeging van PK 13-14 voor één week. Voor de rest hele bloei op 1.6 gezeten en had toen een goede ronde van 0.8 gram per watt met HPS dat was wel op aarde en Canna Terra voeding. Dus ik weet dat ze niet heel veel voeding heeft deze Lemon Haze.
 7. Ik heb grote PH problemen in de trays van het Autopot systeem Het vat constant tussen de 5.5 en 6.0 gehouden maar de trays hebben een PH tussen de 6.5 en 7.0. Ik denk dat het te maken heeft met de clay pebbles op de bodem want iets anders kan ik niet verzinnen. Ik heb de clay pebbles voor op de bodem wel eerst bewerkt voor ik ze ging gebruiken dus eerst goed gespoeld met kraanwater in en daarna in bad een paar uur laten weken in PH water van 5.5. Blijkbaar is dit nog niet genoeg geweest. Ik vond het al vreemd gezien de twee extra plantjes in 9x9 potjes geen enkele vorm van tekortkomingen vertonen. (zie foto's voor het verschil) Voeding uit hetzelfde vat als de autopots Nu kan ik mezelf een paar opties bedenken: Optie 1: Het vat afzuren tussen de 4.8 en 5.2 zodat de waardes in de trays rond de 5.8 uitkomt Optie 2: Medium Spoelen met PH 5.8 en EC 1.4 en deze ronde van boven water geven. Optie 3: Stekker eruit en helemaal opnieuw beginnen Optie 4: Gewoon zo door gaan op 12/12 zetten en gewoon zo afmaken Ik heb eigenlijk in het verleden nooit geen enkel bladprobleem gehad op aarde en canna terra voedingslijn, ik heb dus ook geen verstand van het herstel vermogen van de plant met dit soort problemen. Ik hoop op wat goed advies wat betreft de PH lockout. Greetz
 8. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Nou ik ben er denk ik achter wat het probleem is! Grote PH problemen in de trays van de Autopot. Het vat constant tussen de 5.5 en 6.0 gehouden maar de trays hebben een PH tussen de 6.5 en 7.0. Ik denk dat het te maken heeft met de clay pebbles op de bodem want iets anders kan ik niet verzinnen. Ik heb de clay pebbles voor op de bodem wel eerst bewerkt voor ik ze ging gebruiken dus eerst goed gespoeld met kraanwater in en daarna in bad een paar uur laten weken in PH water van 5.5. Blijkbaar is dit nog niet genoeg geweest. Ik vond het al vreemd gezien de twee extra plantjes in 9x9 potjes geen enkele vorm van tekortkomingen vertonen. (zie foto's voor het verschil) Nu kan ik mezelf een paar opties bedenken: Optie 1: Het vat afzuren tussen de 4.8 en 5.2 zodat de waardes in de trays rond de 5.8 uitkomt Optie 2: Medium Spoelen met PH 5.8 en EC 1.4 en deze ronde van boven water geven. Optie 3: Stekker eruit en helemaal opnieuw beginnen Optie 4: Gewoon zo door gaan op 12/12 zetten en gewoon zo afmaken Ik heb eigenlijk in het verleden nooit geen enkel bladprobleem gehad op aarde en canna terra voedingslijn, ik heb dus ook geen verstand van het herstel vermogen van de plant met dit soort problemen. Ik hoop op wat goed advies wat betreft de PH lockout. Ik zal ook even een apart topic aanmaken gezien niet iedereen deze log bekijkt natuurlijk.
 9. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Ja misschien hebben ze ook wel honger, blijft lastig natuurlijk. Zeker omdat ze vanaf twee weken geleden met verbrande bladpunten zaten op EC 1.5 Ik gok zelf op een cal/mag tekort vooralsnog als ik blijf klungelen wordt het gewoon weer aarde en op de Canna Terra lijn de volgende ronde. Letterlijk honderden planten mee gekweekt en nog nooit één keer het gevoel gehad dat ze wat te kort kwamen.
 10. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Nou vind je? Vind ze echt veel te geel worden nu. Heb nu die Uni Booster erbij gedaan en wat extra cal/mag Hoop dat de problemen hiermee verholpen worden. Het kan ook wel aan de lamp liggen ben gewend aan HPS lampen dan zie je niet iedere vergeling wellicht hebben mijn planten er vroeger ook wel zo bij gestaan alleen zag ik het niet door het HPS licht. Maar voor nu nog niet echt tevreden met wat ik zie. Nog een foto van gisteren net voor de lampen aan gingen. Lijken iets minder geel aan de bovenkant dan met lampen aan maar de onderkant is best drama qua vergeling vind ik. Die onderste plant is het ergste die heeft ook kleinere bladeren en groeit ook nauwelijks meer. Het vreemde is dat die kleintjes in die 9x9 potjes nergens last van lijken te hebben terwijl ze uit het zelfde vat voeding krijgen alleen dan van bovenaf.
 11. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Ja vreemd klinkt inderdaad niet goed, water niveau moet natuurlijk wel verschillen anders heb je geen droge periode. Er blijft altijd wel een klein laagje van 1cm staan. Had je hydro korrels op de bodem gedaan om dit op te vangen? Denk dat dit ook niet het beste systeem voor aarde is omdat aarde gewoon minder zuigkracht heeft. Vat gaat vrij snel leeg bij mij, rond de 20 liter per 5 dagen drinken ze nu van onderaf. Gelijk maar even een kleine update: Planten beginnen wel wat geel weg te trekken op het moment terwijl ze vorige week nog verbrande punten hadden. Beetje irritant dus. Ik ga maar met die B’Cuzz Coco uni Booster beginnen gezien daar magnesium in zit. Dit had ik al willen doen maar had het niet gedaan ivm die verbrande bladpunten. EC nu is 1.4 PH tussen 5.7 en 6.0 temp 21 - 26 Weet alleen nog niet wat die boost met de EC gaat doen. Wil ook weer niet te hoog gaan omdat ik al verbrande punten had vorige week.
 12. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  @Kees Amnees de EC is 0.3 in deze regio @Herbalist ja je hoort verschillende verhalen zowel negatief als positief over Autopot. We gaan het zien wel zonde van de run inderdaad als het niet loopt zoals gehoopt. Wat zijn de problemen waar je tegen aan liep dan? En welk medium had je gebruikt?
 13. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Een keertje wat foto’s net voor de lampen aan gaan. Wel wat verbranden bladpunten dus heb de EC van 1.5 naar 1.3 terug gebracht blijkbaar toch iets te hoog nog voor de dames. Maar het mag de pret niet drukken. Ze zijn mooi bossig nog een weekje denk ik dan gaat de klok om. Groeidag 36
 14. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Hahaha ja wie weet, moet nog wel een tentje ervoor aanschaffen nog. Had geluk met het lampje, was bij mij in de buurt voor de helft van de winkel verkoopprijs en nagenoeg nieuw. Anders had ik hem niet gehaald... blijven belachelijke prijzen en al helemaal als je die bars los gaat kopen. Als er nog één op marktplaats komt voor een mooi prijsje dan ga ik hem zeker kopen.
 15. Head Honcho

  16 haasjes in m'n tent.

  Succes man! Ga je alleen vloeden of weer eb/vloed?