• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Tune

Moderators
 • Topic Teller

  11772
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

4446 Excellent

About Tune

 • Rank
  Groen Kieke

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Antwerpen

Recent Profile Visitors

1447 profile views
 1. Outdoor King's 2017

  Hey kerel, leuk dat je terug bent en een topic hebt gestart. Ik ga er vanavond eens rustig mijn tijd voor nemen om het door te lezen.
 2. De moestuin van Sebas

  Hmmmm...lekker fruit uit eigen tuin. Stekelbas wil ik dit jaar erbij mij ook zetten. Wel een groot tuintje...kan je serieus wat groenten en fruit in kwijt. Succes met je tuin Sebas.
 3. paprika's en pepers in 2017

  Mhhhhhh...lekker.
 4. Ook nog nooit gebruikt. Heb wel ooit eens een testflesje gekregen van één of ander merk maar niet gebruikt.
 5. Hahaha...een dramatische opening....en toen ik het las klonk het in mijn hoofd met een zware stem...grappig. I like it already. Succes Kaya
 6. Ciao

  Welkom, genoeg info te vinden hier op het forum
 7. Nieuw hier

  Welkom op het forum. Ik zal meteen eens naar je topic gaan kijken.
 8. Erik

  Welkom op het forum
 9. Succes met je nieuwe ronde BL. Heb me even terug ingelezen in je topic. Zag de lampen onlangs in DE winkel hangen. Leuk om ze in actie te zien. Ik volg.
 10. Altijd naar de jong bladeren kijken. Die rot beesten vinden dat veel lekkerder dan de oudere bladeren. Hopelijk zijn ze allemaal dood die trips.
 11. LED kweekje met 440watt zelfbouw lamp

  Blad is een beetje aan het opkrullen van je plant. Water tekort en/of te koud??
 12. Macro kweek 45w led

  succes met het brouwen
 13. En ligt die al plat?
 14. Rbbb test hoekje

  Dat is te fris voor de plantjes. Dan gaan ze niet veel doen...ook niet echt bevordelijk voor opname van water en voedingsstoffen. een warmtemat een oplossing? Ik heb ook al gehoord dat ze van die autozetelverwarming gebruiken ervoor. Wel wat knutselwerk om aan te sluiten.