• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Tune

Moderators
 • Topic Teller

  11571
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

4347 Excellent

About Tune

 • Rank
  Groen Kieke

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Antwerpen

Recent Profile Visitors

1286 profile views
 1. Flying Carpet build by Sunbeam

  Mooi bouwtopic Sunbeam en wat eeen licht dat daar uit komt!
 2. bladprobleem

  Vind raar dat je het hebt op 2 van de 16 planten. Je geeft ze toch allemaal van hetzelfde water met voeding neem ik aan? Staan die 2 potten mss op dezelfde plaats ongeveer? Is daar dan mss een luchtinvoer? Ben maar aan het denken dat mss zo de kluit wat kouder zou kunnen worden en invloed kan hebben op het geheel.
 3. Kweek op light mix

  In kleinere potten is het moeilijker kweken dan in grotere. Je hebt minder buffer en moet meer keer wateren (daarvoor niet meer water geven als je begrijpt wat ik bedoel). Moest je ze hebben en de plaats dan zou ik ze eens verpotten naar een pot van min 11L.
 4. Kijk eens aan...net wat meer plaats in de kast. Nu zien of de plantjes van hun nieuw zonnetje houden.
 5. bladprobleem

  Je pot eens doorwateren met een oplossing van water met bitterzout (epsom zout). Dit kan je in drogisterijen krijgen. Nadien wachten tot de pot weer lichter (afhankelijk van hoeveel water de plant opneemt...kan 1 tot paar dagen zijn) is en dan opnieuw wateren met voeding. De gele bladeren zullen niet weg gaan maar er zouden er geen nieuwe mogen bijkomen.
 6. ak47

  Ziet er idd een N tekort uit Mr Green. Een 1.5L water om de 2 à 3 dagen is mss wat weinig.Hoe voelen de potten aan voor het water geven? Het is soms beter om bvb elke dag een 0.75L te geven dan om de 2 dagen 1.5L. Dan neemt de aarde het vocht beter op dan wanneer de kluit droog is en het water erdoor loopt.
 7. Darling leave a light on for me....
 8. bladprobleem

  Ziet er idd een magnesium tekort uit. http://www.growweedeasy.com/magnesium-deficiency-cannabis Belangrijk dat de temperatuur van de potkluit rond de 30-23 graden is. Het kan zijn dat door een teveel aan Kalium en Calcium het Mg bindt in de aarde en zo niet meer opgenomen kan worden.
 9. Ik ben ik

  Welkom op het forum Ceristo. Moest je een topic bijhouden dan kunnen we je zekers tips en triks geven voor je kweek.
 10. bladprobleem

  Ik zie verkleuring in je blad maar kan niet duidelijk zien welke kleur. Kan je mss een foto posten zonder HPS licht?
 11. Powerplant van dutch-passion

  Dat is een rotklus.
 12. Zijn al mooi gegroeid.
 13. En hoe gaan ze?