• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Tune

Moderators
 • Topic Teller

  12285
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

4732 Excellent

About Tune

 • Rank
  Groen Kieke

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Antwerpen

Recent Profile Visitors

1770 profile views
 1. The doctor’s backyard 2018

  Mooie update Doc.
 2. Verslag eerste autoflower kweek.

  Je planten water geven is een beetje met de natte vinger. Ik til mijn potten voor en na watergift. Ook je plant lezen, stand van de bladeren, kleur van de bladeren zeggen heel veel over de gezondheid van de plant. Ik werk bij mijn kamerplanten ook niet met een meter, ik geef die ook maar uit de losse pols water.
 3. Ik denk dat het ook te maken heeft met de lichtintensiteit. Ik heb ooit een CFL lamp gehad waar er een amnees onder stond. Deze heeft niet meer dan 3 vingerig blad gehad maakte niet uit of ze vlak onder de lamp stond of niet. Zelfde plant onder een HPS ging als een speer met 9 vingerig blad.
 4. Thrash's Honey Cream Fast Version RQS

  Staat beetje achter met de bloei op de andere. zou normaal toch fast flowring moeten zijn?
 5. Thrash's Speedy Chile Fast Version RQS

  Mooie smalle bladjes.
 6. Thrash's Royal Cheese Fast Version RQS

  Leuk om te zien die eerste toppen....geeft je telkens goede hoop hé.
 7. Van houtje touwtje.. toch naar een Tent..

  Geen idee wat voor oppervlak deze lamp kan beschijnen. Zou ik toch even opvragen bij Rubol. Ziet er niet al te groot uit dat tentje. Welke afmetingen heeft het?
 8. Van houtje touwtje.. toch naar een Tent..

  Kijk eens aan. Die is al mooi gegroeid en je hebt al een tent. Is verslavend het kweken hé Succes ermee...ik kijk mee.
 9. KAYA is shooting some AK48 automatic

  Ik vind het helemaal mooi
 10. Nirvana's Jock Horror onder 660W RUBOL

  Die gaan nogal. Die tent gaat nog vol geraken! Staan er mooi bij.
 11. Goed in het oog houden, dagelijks inspecteren. Dat kan ineens omslagen en voor je het weet zit het overal.
 12. Hehehe...dat zou nog eens een hokje zijn Rbbb. Wat ik zou doen is een soort van rolsysteem doen. Waarbij je de planten, afhankelijk van hun ouderdom, ze gaat belichten. Beetje op het idee wat Lastpak had. Je zet ze na het ontkiemen of vanuit stek onder een 5000K LED lampje voor een 3 weken ineens op 12/12. In deze periode is het groeien, met de 5000K proberen gedrongen houden. Dan doorschuiven naar 3500K lampen. Tegen dan laten ze hun eerste bloei zien en kunnen ze verder met meer rood in de lampen. Daar ook 3 weken onder laten staan. Voor de laatste 3 weken doorschuiven naar een 3000K lamp met extra FR voor extra trichoom productie. Dan kan je elke 3 weken oogsten