• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis

Tune

Moderators
 • Topic Teller

  11314
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

4212 Excellent

About Tune

 • Rank
  Groen Kieke

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Antwerpen

Recent Profile Visitors

1115 profile views
 1. http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3263201/2017/09/19/PS-dient-wetsvoorstel-voor-regularisering-cannabis-in.dhtml
 2. paprika's en pepers in 2017

  Toch veel kunnen oogsten dit jaar CM en er zit nog wat op de planten om te plukken Van zoveel regen wordt geen enkele plant vrolijk van zeker niet de tomaten.
 3. BB hot chilli adventures

  Was ook aan het denken....die gaat geen extra deken nodig hebben in de winter. Gewoon een peper als fopspeen in zijn mond en lekker warm dodo doen
 4. ingelogged yeah

  Welkom op het forum.
 5. Bladeren worden Bruin/paars

  Het verkleuren van het blad is een normaal fenomeen. Als de temperaturen kouder worden 's nachts dan gaan planten hierop reageren. Enkel het slap hangend blad in de top vind ik niet best. Voor de rest ziet zij er mooi uit en komt ze stilaan in de herfst van haar leven. Zitten onderaan de pot gaten in zodat het teveel aan water kan weglopen? Hoe voelt de grond aan?
 6. Hoi

  Welkom kerel.
 7. Is een wetsvoorstel....die moet dan nog in "overweging" genomen worden dwz beslissen of het voorstel wordt besproken. Ik zie veel struikelblokken voor dat dit ooit in de senaat besproken zal worden. Wel vind ik het goed dat ze het al eens op tafel hebben gelegd. En inderdaad er staat in 6 planten: De thuisteelt wordt strikt beperkt tot persoonlijk gebruik. De hoeveelheid moet door de Koning worden gereglementeerd. Doorgaans wordt een persoonlijke teelt van maximaal zes planten als een relevante grens beschouwd. Indien hij d at nodig acht, kan de Koning echter één of meerdere andere criteria gebruiken om de thuisteelt te reglementeren, zoals de oppervlakte of het volume van de plantage. Om elk misbruik te voorkomen, moet de Koning ook de maximale hoeveelheid vastleggen die mag worden geproduceerd in één woning, wanneer meerdere gebruikers samenwonen. De toepassingssfeer van het begrip “persoonlijk gebruik” wordt strikt beperkt tot de in België woonachtige gebruikers, teneinde alle vormen van drugstoerisme te voorkomen. Maar ook daar weer zie ik veel mogelijkheden om amenden aan toe te voegen. Het laatste is hierover nog niet gezegd.
 8. 2x S5 Amnesia Outdoor 2017

  Dat is handig zo een bruikleen.
 9. Ultimate soil

  Neen, dat is juist het leuke aan Bio voeding. Toen ik jaren geleden ben begonnen wou ik ook iets eenvoudig...geen gedoe met PH en EC meters enz. Daarom na inlezen ben ik op Bio uitgekomen. Om mijn poptten klaar te maken neem ik eerst een metserskuip van 65L. Doe daar 1 zak light mix in, dan komen de additieven. Een handvol Mycorrhiza schimmels https://www.bioplantenvoeding.nl/winkel/mycorrhiza/flower-saver/ + een grote handvol Biovin https://www.bioplantenvoeding.nl/winkel/bodemverbeteraar/biovin/ Alles goed onder elkaar mengen en je potten vullen. Per pot een aantal meststoftabletten steken (per 5L potinhoud 1 tablet). https://phc.eu/nl/producten/healty-start-meststoftabletten Nadien de potten inwateren met kraanwater met daarin enkele grammen Colonize https://www.bioplantenvoeding.nl/winkel/bacteriele-producten/colonize/ Voor potten van 11L doe ik 1 à 1.5L van dat goedje erin, voor potten van 18L doe ik 1.5 à 2L in. Hiermee ben je goed voor de eerste 3 à 5 weken. Eens in bloei kan je BAC Bio bloei gebruiken. https://www.greensell.nl/a-25098779/b-a-c/b-a-c-biologische-bloeivoeding-1liter/#description en heel de tijd hoef je geen PH en EC meten.....het grondleven regelt dit lekker allemaal zelf
 10. 9x Mazar op aarde in smartpots

  Ze is idd bijgetrokken. Bladeren staan terug mooi recht. Had je die pot kunnen optillen? Kan iets mis gegaan zijn met de druppelaars ook. Wel wat opgekrulde bladranden en wat verkleuring aan de buitenzijde van het blad op de laatste foto. Stralingswarmte zou ik niet direct denken omdat ze meer aan de buitenkant staat en niet direct onder de lamp. Ik denk eerder dat ze even niets meer opnam van voedingsstoffen en hierdoor de tekenen vertoond in het blad.
 11. 2x S5 Amnesia Outdoor 2017

  Verwarmen in een plastic tentje dat buiten staat? Is dat niet beetje als water naar de zee dragen? Uiteraard iedereen doet wat hij wil natuurlijk.
 12. Zwaartepunt is dan ook heel laag bij de grond Die kan wat hebben. Nice dat stekjes gelukt zijn.
 13. Ultimate soil

  Ik weet nog 1 adres in NL Limburg (in de buurt van Maastricht) waar ze Ultimate Soil nog hebben. Zal wat ver zijn zeker? Kweken op light mix is niet moeilijk. Weet niet wat je van voeding hebt? Ik werk altijd op light mix en gebruik daarbij van die buffertabs. Hiermee hebben ze de eerste paar weken voeding genoeg. Als de bloei erin komt dan voed ik bij met BAC bloei voeding.
 14. power plant by growerschoice

  Nieuwe ronde er meteen achteraan. Succes met de PP.