• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

wiet61

Members
 • Topic Teller

  2983
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1862 Excellent

About wiet61

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag september 01

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Boerenkinkellandschap
 • Interests Alles wat niet mag doe ik toch

Recent Profile Visitors

1256 profile views
 1. Guerilla 2018 doelstellingen

  Beste @Outdoor Rebel denk jij dat de slakken daar niet overheen gaan , totaal kansloos dit , veel werk , veel kosten aan koper tape , ik strooi wel korrels , scheelt heel veel werk , en het werkt veel beter . Vraag mijn maatje maar eens , ondanks de tape vraten ze nog al zijn planten op , als er zeer veel zitten helpt het voor geen meter . Als jij het goed vind is het goed natuurlijk , ieder zijn eigen ding .
 2. Ja @Johnny_sackis dan ook een maatje hoor , als hij niks meer heeft en ik heb zat , dan krijgt hij wat van mij , zo simpel kan het zijn . Je moet iets over hebben voor mekaar .
 3. Wat betreft de uitgaven , daar heb je gelijk in , Hij is niet duur . Als het goed is , is het goed nietwaar , meer keuze is er niet dan . Wat betreft die AMS , , die heb ik ook gezet afgelopen jaar , ik heb nog nooit zo,n kut planten gezien , die rotte al als je ernaar keek , helemaal niks kunnen oogsten van 20 planten , die komen er dus nooit weer . De green poisson daar tegen heeft zich goed bewezen , afgelopen jaar en het jaar ervoor ook toen hij voor het eerst was gezet door LTGS , echt hele mooie wiet , en het belangrijkste was nog , veel minder werk eraan Dus vlug in de zak en weg ermee . Deze rotte ook wel hoor , maar veel en veel minder dan andere soorten , als ik alles had kunnen oogsten van die planten had ik zeker 10 kilo gehad , nu was het wel een heel slecht jaar geweest afgelopen jaar . Vraag Johnny maar eens hoe hij smaakt , die heeft hem gerookt van me , dat is mijn tester , zo nu weten jullie weer iets H ij vind trouwens alles lekker als het maar rookt . Veel succes Jay green voor dit jaar , en gas erop .
 4. Kippemest is meer dan zat op goed te kweken , Dame blanche heeft dat bewezen , het zal dan wel aan de grond liggen , wel kans op wat tekorten , maar je moet veel meer kunnen kweken . @Jay Green vind jij de wiet boven op de foto,s shop waardig dan , hier willen ze het echt niet zo , fluffy en veelste veel bladeren .
 5. Ik zeg tegen je als je green poison planten zet dat je veel en veel meer oogst , wat is dan duur vraag ik me af . Je kan ze hier ook kopen bij verschillende zaden shops hoor . Ik wil Arnold zijn soorten niet afbreken hoor , ik heb bij hem ook grote planten gezien met veel spul , maar Jay green heeft ze in de grond gestopt , een betere reclame kan je niet hebben lijkt me , daar waren toch echt kleine plantjes te zien . Ik neem aan dat hij ook wel weet hoe te voeden en te kweken , tenminste ik heb ook bomen gezien bij hem.
 6. Je hoeft mij niet meer aan te steken @Rabarbarbaar, ik heb het virus al 35 jaar of meer hahahahahahah , kijk eens naar andere soorten , real gorillaseeds bij wijze van . Of soorten van sweet seeds , de green poison was zelfs in 2017 de beste met goeie harde wiet , wat iedereen wil natuurlijk , je bent er veel mee voor . @Jay Green bedoeld het goed natuurlijk , maar ik vind het maar iele kleine planten die hij heeft gekweekt , de wiet ervan zag er ook niet zo goed uit . Dat raak je hier nog niet kwijt voor niets, of het moet puur voor je zelf zijn , maar dan wil je toch ook m ooie wiet . Ik wil er niemand mee aan vallen hoor jongens , maar dat is wat ik zie .
 7. boswandeling heeft last van natte voeten

  Hier Maar 35 euro https://biotuinkassen.nl/tuinbouw/meststoffen
 8. boswandeling heeft last van natte voeten

  Ik pak twee kopjes kippemest ,3 rode culterra voeding , bij kemerink te koop . Bij boerengoed.nu lavameel , in elk gat elk jaar 4 a5 kopjes , dan nog pragron supermix vol met schimmels en voeding , daar gooi ik er ook 4 van in , In de laatste jaren dat ik dit doe heb ik ik nergens een tekort gezien , altijd makkelijk natuurlijk , ik heb dan ook goeie grond , maar dat is voor iedereen te maken nietwaar . Hou je dit aan , dan ga je zeker geen tekort krijgen , het jaar erop gooi ik er veel minder van in omdat er nog zat voeding in de grond zit . Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen ding wat werkt , wij hebben al veel voedingen gebruikt , en wat heel en heel veel geld kost , wat niet te doen is op grote aantallen planten . Dit is het goedkoopste gebleken , ik denk per gat zo,n 7,50 euro als je alles telt . Ben er niet bang voor , je geld wat je erin steekt komt er dubbel en dwars weer uit als je het goed doet , als alles opgerold word niet natuurlijk , maar gezien jij op 10 plaatsten zit valt dat wel mee . Kijk je uit nu dat je niet nu teveel sporen ziet , je bent nu met diot nat weer makkelijk te sporen in het bos , de boswachter gaat zeker nu sporen volgen , die denkt namelijk aan stropers , het zou niet leuk wezen als ze nu al ontdekt waren .
 9. Guerilla 2018 doelstellingen

  @boswandeling, je kan gewoon bestellen hoor , en per bank over maken , ik heb er ook een zooi gekocht maanden terug , je krijgt ook extra zaden , en een mooie grinder ook , die heeft mijn maatje trouwens al.
 10. Guerilla 2018 doelstellingen

  Anders ik wel @Johnny_sack hier gaan ook verschillende soorten van hun de grond in .
 11. weedforum.eu leden intervieuw 2.0

  vraag 1 : hoe ben je hier op weedforum.eu terecht gekomen . Door Johnny sack omdat het op het andere forum klote was , daar mog schijnbaar alles , en het was niet gezellig meer , wat hier wel is . vraag 2 : welk beroep oefen je uit . Timmerman van beroep , maar nu afgekeurd door slecht rug en reuma. vraag 3 : wat zijn je hobby's . Darten , ik heb eredivisie gegooid , films , mijn vrouw en dochter , en mijn wiet planten vraag 4 : hoe ben je in aanraking gekomen met cannabis in aanraking ben ik gekomen met wiet toen in de revu of panorama gratis zaden zaten , heel nederland stond op zijn kop toen , en dat is al heel veel jaren geleden . vraag 5 : sinds wanneer kweek je en hoe heb je het virus te pakken gekregen Sinds de gratis zaden kreeg ik het virus te pakken , sindsdien heel veel jaren moeten klotenmet binnen soorten buiten , maar nooit gaf ik het op , tot de computers zijn intrede maakte , toen kon je alles vinden tot op zekere hoogte . Ik heb altijd alles gedaan wat niet mag hahahahahah , mijn vader werd er gek van . vraag 6 : Wat is de leukste soort wat je hebt gekweekt. Ik vind alle soorten leuk om te kweken , niet echt een soort die er boveruit steekt vraag 7: Wat voor wiet vind je het lekkerste om te roken? Ik rook niet meer , al 7 jaar niet meer , daarvoor heb ik het wel gerookt , maar zeer weing , ik rook het altijd graag. vraag 8: wat is je favoriete hasj Dat was turkse , ik had nooit gerookt , toen stak ik drie achterelkaar op , ik voelde niks zei ik , tot ik opstond, toen viel ik neer en kon niet meer lopen , toen ik thuis was gebracht ging ik naar bed op mijn knieen, op zondag ging ik naar bed , en werd woensdag pas wakker , ik was gescheiden dus alleen hahahahah vraag 9 : wat is je grootste blunder die je ooit hebt begaan in je bestaan als hobby kweker . spuiten met onkruidverdelger inplaats met neemolie , ik pakte de verkeerde spuit , en dat was niet erg slim vraag10 : hoe staat jou omgeving tegenover cannabis . positief , ik doe er niemand kwaad mee , en help er zelfs mensen mee omdat ik het voor niets geef . vraag 11: wat spreekt jou het meeste aan om je eigen rokertje te blijven kweken omdat ik lekker in de natuur bezig ben , wat ik mis in de winter vraag 12 : wat gebeurt er met je als je naar je planten kijkt ik word blij als ik het zie vraag 13 : waarom zit je op weedforum.eu Gezelligheid en lekker lullen over de plantjes , mischien worden er mensen wijzer van ,toen ik het moest leren was er zoiets niet . vraag 14 : hoe denk jij dat de achterdeur problematiek kan worden opgelost Dat kan geregeld worden , onze plant word veelste veel in een negatief daglicht gezet , belasting heffen doen ze wel , maar het mag niet , ook al zoiets hier wat eigenlijk niet kan . vraag 15 : ga je naar feesjes en festivals feestjes bij piraat , altijd gezellig , of liever gezegd meeting vraag 16 : ga je naar meetings ja nee en waarom . Ja alleen bij piraat , daar word niet veel gerookt
 12. Spannabis 2018

  Daar moeten wij ook eens een keer naar toe met een groepje
 13. @WegpiraatHebben ze voor ons niet zo,n baantje piraat , daar konden we ons wel mee vermaken denk ik .
 14. Wie hebben er problemen met inloggen

  Gelukkig ben ik het niet alleen jongens en meisjes , je word er horn dol van , nu zelfs op tor , daar werkt het nu ook weer kut . Waar zal dat eindigen , zonder eu forum voor ons denk ik , met name ik , en meerdere dan neem ik aan , zo nu en dan werkt het op tor ook voor geen meter meer , dan even weer wel , en 5 minuten erna werkt er weer niks , geeft ook aan , kan side niet bereiken ,pffffffffffffff , Ik word het langzaam helemaal beu hier , echt , nog even en dan heb ik het hier gezien , er zijn forums zat waar je wel op kan , dit werkt voor geen meter , ik weet dat Karel het ook kut vind , en er alles aan doet , maar het word niet opgelost , het sluimert nu al vele weken , en zelfs andere die er nooit last van hadden hebben het nu ook merk ik wel
 15. LBH's Autoflowering SSSDH

  LBH , wat zullen we dit jaar een mooie soorten maken met hulp van mede kwekers , alles hier te volgen , we zetten allemaal zo,n petje op van je als we naar de spots gaan , Ook zal het een mooie guerilla shop gaan worden in de toekomst , en Karel moet ruimte maken voor een banner .