• Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

wiet61

Members
 • Topic Teller

  3402
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

2328 Excellent

About wiet61

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag september 01

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Boerenkinkellandschap
 • Interests Alles wat niet mag doe ik toch

Recent Profile Visitors

1691 profile views
 1. boswandeling heeft last van natte voeten

  TWEE A DRIE CM VAN BOVEN DE TOP , ZIT DAAR GEEN ZAADJE . precies in het midden .
 2. boswandeling heeft last van natte voeten

  Ik zie een zaadje zitten in je droge top van de wilde heri , mooi van kleur zeg , en mooi wit , die gaan lekker smaken . ik heb ook zaden links en rechts , geen een man gespot , ook geen ballen , ik denk daar de water stress , dan gaan ze wat raar doen . Of er zit een of andere vlegel in de buurt van je spot , je weet het anders nooit .
 3. boswandeling heeft last van natte voeten

  @boswandelingkei mooi wat je dit jaar hebt gekweekt , mooie planten , met een andere spot die beter ligt kan je echt veel meer oogsten dan dit , maar je gaat over de kilo dit jaar denk ik . Toch geen slechte strain he die wilde heribei , ik denk dat veel stress , waardoor dat ook heel soms wat ballen geeft , als je dat in de gaten houd maakt het weinig uit . Ik heb hier nog wel wat soorten die je kan kweken volgend jaar , de chimistry,-mm , de moeder was klaar eind sept vol met zaden . Gekruist met de mighty mite verwacht ik vele vroegere soorten . De moeder had kei harde toppen vol met zaden , ook dat zie je niet veel , ook de golden heri die nog aan het rijpen is . Ik stuur je wel wat op aan het einde van dit jaar , tenminste als je wil hahahahahah .
 4. Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Je weet dat je gewoon kan vragen van hoe en wat he volgend jaar , dan kom ik kijken bij je , dat weet je he . Je oogst volgend jaar ook flink dat weet ik zeker . Wat je erin steekt ko0mt er ook uit als je het goed doet !!!!!!! En die sporen dat zijn reeen , die krabben eerst de grond kaal , en dat gaan ze liggen , daarom zijn het ook mooie ronde vlekken op de grond , een wild zwijn ploegt echt alles om , die moet je niet hebben op je spot , daar kan je weinig tegen doen . Zoals je weet ben ik zeker vele jaren met een jager mee gegaan daarom weet ik veel van de natuur , en er zitten hier bij ons geen zwijnen . Dat houd het vlug op .
 5. Het moet tot eind okt zo,n weer blijven , en dat warmer
 6. Dat gaat bij jouw ook goed komen johnny boy ,dat weet ik zeker , die rotten minder als andere soorten , dat heb ik vorig jaar wel gezien , toen heeft het constant geregend .
 7. Laat de herfst maar mooi weg blijven , hier heeft het wat geregend , heel weinig . Toch is het klote ,windstil is het erna pfffffffffffff Alles is er om flink gaan te rotten Ik ga eind van de week naar de green gold spot toe ,om te kijken hoe het er daar voor staat , en rot eruit te knippen , en mee nemen wat kan natuurlijk . Het kan maar in het zakje zitten . Verder geeft de weersvoorspelling goed weer aan , voor wat het waard is hier , ze zitten overal naast dit jaar , zelfs temperaturen van 27 graden en redelijk wat zon . Het Zal toch moeten staan tot ongeveer eerste tweede week okt de green poisons , ik heb er zat staan , dus dat zit wel goed Ik hoop daar nog iets moois vanaf te halen als het goed is , je weet het hier in dit land nooit , ook zijn er die nog tot nov staan , die hadden klaar moeten zijn ppppffffffff
 8. Een halfje Cannarie

  Zeer zeker als moderator ,dat weet jij ook heel erg goed .
 9. boswandeling heeft last van natte voeten

  Horgaas netten die heb ik ook gepakt , alleen heb ik er 20 boven elkaar op een tussen ruimte van 12 cm , ik kan ze wel op en neer schuiven .ook altijd makkelijk ,dan kan je overal beter bij , ik heb nog nooit rot gehad door het drogen .
 10. Een halfje Cannarie

  Gewoon per plant een stok erbij zetten in het vervolg dan vallen ze niet meer om .
 11. boswandeling heeft last van natte voeten

  Je haalt veel meer als 200 gram hoor
 12. Wat te denken van dat kut weer , ze kunnen nog niet een dag vooruit verspellen , gister geen regen meer de komende dagen , ik word wakker kijk naar buiten , en het regend als het zeikt . Alles gaat naar zijn grootje dit jaar , net zo slecht als vorig jaar , of nog slechter , jullie kunne;lullen zoveel als jullie willen Maar het is gewoon zo , hier kan je doen wat je wil in dit land , er valt moeilijk te kweken , je kan nog zo,n mooie soorten ontwikkelen , maar alles rot weg op den duur , je blijft het niet voor , met zo,n klote weer , precies inde slechtste periode hebben we veel regen hier , klote land .
 13. boswandeling heeft last van natte voeten

  Een zwaar onderschatte soort hoor , daar moet ik meer mee gaan doen , ik ben bevriend met de maker ervan , mede maker dan . Ik zal zijn mega vroege eens vragen aan hem , hij heeft zoveel mooie soorten , ik vraag mooie soorten aan hem voor volgend jaar . Ik ben weer wat bijgetrokken van het mopperen , je doet er toch geen reet aan @Buitenlucht @boswandelingje krijgt er een oog voor , voor het spotten , wat je eerst niet zag , zie je nu wel . Je gaat ook anders kijken naar mooie stukken grond die je ziet ergens anders hahahahahah Als wij verder weg moeten wil mijn vrouw rijden , ik zit toch altijd te gapen zei ze , som zegt ze hier is ook een mooi stuk voor je plantjes Je gaat hier nog een mooie oogst halen hoor , ik zie wel dat ik zelf nog de mooiste soorten heb als ik het bij jouw daar zie , je hebt mijn golden heri nog niet gehad , dan weet je helemaal niet wat je ziet , die zou ik graag fem zien . Dan scoren we in nederland , dat kan ik je vertellen , je moest eens weten hoevele er al naar hebben gevraagd , maar ik ga mijn strains niet zomaar aan iedereen geven en op de markt gooien , andere maken er fem zaden mee en vullen hun zakken .
 14. Die maken heel nederland kapot , en laten heel het land vol stomen met gelukszoekers die nooit maar dan ook nooit gaan werken , daar zijn ze hier niet voor .
 15. @Buitenluchtverduisteren op guerrilla , dus elke dag op en neer naar de spots toe , dat gaat niet goed ,dat kan ik je nu al vertellen . Als je dat thuis gaat doen met vele planten loop je de kans om gepakt te worden , dat heb jij er ook niet voor over denk’ ik . Je bent erg optimistisch moet ik zeggen over de oogst die ik kan halen , ik geloof het niet , ik loop al te lang mee in dit wereldje , ik heb al van alles meegemaakt , ik kan bijna alles weg gaan gooien ,als ik bij elkaar met die late shit 3 kilo kan oogsten ben ik al bij , dan heb ik nog minder als vorig jaar ,met een;zonnig jaar , alleen niet in de oogst tijd ,en daar gaat het hem nu net om , ik hoop dat je gelijk krijgt ,daar gaat het niet om. Ik ga over een week of twee wel weer eens een keer kijken , ik ben en blijf er kei ziek van dat alles laat is anders was ik volop aan het oogsten , en had ik veel spul , nu moet het nog blijken allemaal , het rot weg waar je bij staat .