wiet61

Members
 • Topic Teller

  3495
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  50

wiet61 last won the day on October 30

wiet61 had the most liked content!

Forum Reputatie

2523 Excellent

About wiet61

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag September 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Boerenkinkellandschap
 • Interests
  Alles wat niet mag doe ik toch

Recent Profile Visitors

1852 profile views
 1. Selectie en vermeerderen kan je ook als je al heel veel zaden hebt gemaakt . Dan weet je zeker dat je de gene nog hebt .
 2. IK zal ze wel eens vragen aan een maatje van me , LBH die kennen er veel hier , die heeft ze nog ,of gekruist met een andere soort . Ik vraag die aan hem , ik denk wel dat ik er krijg van hem , dat hoop ik tenminste .
 3. Ze denken dat wij gek zijn schijnbaar .
 4. Juist kalken vergeten vel onder ons , ik kalk er flink op los , ik zit al wel op zeer goeie grond waar veel brandnetels groeien maar toch kalk ik flink , elk jaar weer , onze planten trekken zeer veel voeding uit de grond elk jaar , zeker als je boomstammen kweekt .
 5. Bij vreken daar haal ik de roottrainers
 6. wiet61

  boswandeling heeft last van natte voeten

  Waar kan ik dat leren hoe dat allemaal moet .
 7. Ik kan er met gemak nu alles af krijgen op wat klein spul na , ik heb hulp uit onverwachte hoek gekregen , een vriend liep ik tegen het lijf die ik al heel mijn leven goed ken , ik heb hem meteen gevraagd of hij me wilde helpen . En dat wilde hij meteen doen , ik heb ook gevraagd om samen een grote spot op te zetten , ook dat wilde hij graag weer doen , wel wil ik hem weg houden bij andere spots , eerst kijken hoe dat gaat lopen met hem , je weet het natuurlijk nooit . Dus het ka niet beter gaan met wiet61 gelukkig , dit jaar word het beste jaar sinds ik kweek buiten , en dan zijn heel en heel veel jaren .
 8. OOk zal ik eens gewoon een aantal gaten met flink kippemest pakken , en dan kijken of er verschil optreed . We maken het volgens mij veel duurder als het nodig is .
 9. Ik zit overal op zeer vruchtbare grond uit zichzelf hoor , wel wil ik het recept gaan verhogen volgend jaar . Kijken of dat weer verbetering brengt , ik denk van wel , ik hoef dan ook niet meer kunstmest te strooien in het midden van de bloei , ik wil daar ook vanaf . Ik vind het ook heel erg dat de man niet meer leeft , die had er een verstand van , je kon hem alles vragen , en antwoord had hij altijd , hij was ook laborant geloof ik , jij weet dat beter van het andere flora . Ik heb een groot idee van wie je bent hahahaha Welkom VOske weer een aanvulling voor ons forum .
 10. Ik heb een grote vis paraplu op de spot liggen , ze keken me net aan of ze water zagen branden toen ik met dat ding rondliep , ik heb er schijt aan wat ze denken , als ik het nodig heb , dan gaat het mee naar de spots. Ze denken natuurlijk dat het in mijn kop is geslagen dit jaar . Je kan slechts in de regen gaan staan ,hahahahahah
 11. Dan wijken wij niet veel af van elkaar , zoiets doe ik ook elk jaar . Kalk is heel belangrijk , in kippemest zit het ,maar in de andere volgens mij niet .En net als jij zegt wel de goeie az kalk pakken , niet die andere rotzooi die allemaal verkrijgbaar is . Dadelijk voor dec strooi ik al een keer flink rond , dan in feb nog een keer , en dan met de gaten elk afzondig . En dan nog een keer heel de spot , wel niet veel ,maar helpen doet het zeker wel .
 12. wiet61

  geen hek tegen herten en zwijnen

  Kijk ,maar uit dat je kont niet bleekt dan @DeVoshihi
 13. De naaktslakken zijn het ergste , die met huisjes zijn zo erg nog niet , verschillende gehad in de planten , met nul schade .
 14. Dat kalken helpt ook zeer zeker , elk jaar gooi ik kalk in het gat , gewoon een handje , ook de spot zelf pak ik dan met kalk strooien , niet te zuinig wezen met voeding voor de grond . Dat verdien je makkelijk terug met de oogsten .