• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
El Plantos

België; Wietbakker wil de cel niet in....

3 posts in this topic

OOSTDUINKERKE - Eric B., de Oostduinkerkse bakker die ook wiet verkocht, tekent verzet aan tegen het vonnis van de rechtbank in Veurne. De man werd veroordeeld tot twee jaar cel.

In zijn bakkerij bracht Eric B. minstens negen kilogram wiet aan de man. De zakjes met drugs stopte hij bij taarten, broden en andere bestellingen.

In eerste aanleg werd de bakker de gunst van uitstel verleend, tenminste als hij zich aan de voorwaarden hield. Maar B. ging niet naar de justitie-assistent noch naar de probatiecommissie wanneer die hem opriep. Waarop de rechter het uitstel teniet deed en de twee jaar celstraf en de geldboete van 6.000 euro effectief werden. Die uitspraak gebeurde bij verstek, waardoor de bakker verzet kon aantekenen. Zijn raadgever, meester Frederiek Wauters, probeerde er de rechter met alle middelen van te overtuigen dat zijn cliënt niet te kwader trouw was. ‘Hij werkt van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Na zijn veroordeling is hij onmiddellijk naar zijn bakkerij gereden om te werken’, aldus de advocaat. ‘Eric woont niet in de bakkerij Milano, maar alle post komt er wel toe. Die post controleert hij dagelijks, maar niet de post die thuis in de bus ligt. Vaak blijft hij in zijn bakkerij slapen. Daarom wist hij niets van de oproepingsbrieven. Hij las in de krant dat hij veroordeeld werd en belde mij in paniek op.’ De rechter zei dat de beklaagde wist dat die brieven verstuurd zouden worden en dat hij daarom al zijn brievenbussen in de gaten had moeten houden. De rechter velt vonnis op 20 mei.

Het Nieuwsblad (bron)

Share this post


Link to post
Share on other sites

pech de meest corrupte rechter uit veurne is net enkele jaren op pensioen hahahaha

 

VTM heeft vanavond van een kortgedingrechter alsnog toestemming gekregen om een reportage van het magazine "Telefacts" over mogelijke corruptie bij het gerecht in Veurne uit te zenden. Dat meldt de commerciële omroep, die de reportage vanavond ook meteen heeft uitgezonden in "Telefacts".

 

vonnis tegen betaling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0