• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
pretsigaret

Legaliseren hennepteelt kan politie helpen

2 posts in this topic

GENT - De tijd van praten en discussiëren is voorbij. De drugscriminaliteit moet nu bestreden worden, met alle mogelijke middelen en mensen. En dan is de hennepteelt maar klein bier vergeleken bij de grote bazen en de harddrugs.

"Hou dus op met eindeloos discussiëren, hak de knoop door, legaliseer hennep en ga vol op de zware criminelen." Dat zegt professor Tom de Corte, Belgisch criminoloog en internationaal vraagbaak inzake drugs. Komende week spreekt hij op een symposium van het Trimbos Instituut over de Europese regulering van de cannabismarkt.

Hij kent het Nederlandse probleem. Veel drugsproductie, veel criminaliteit, veel vraag om actie, veel burgemeesters die de wietteelt willen vrijgeven maar op een bikkelhard nee van de minister blijven stuiten. "Dat kan hij niet volhouden. Het roer moet om."

bronhttp://www.ed.nl/regio/eindhoven/legaliseren-hennepteelt-kan-politie-helpen-1.4340127

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0