• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
Gobru

Politie rolt grote cannabisbende op na tal van huiszoekingen

2 posts in this topic

http://www.hbvl.be/limburg/politie-rolt-grote-cannabisbende-op-na-tal-van-huiszoekingen.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=hbvl&utm_content=article&utm_campaign=seeding

 

Politie rolt grote cannabisbende op na tal van huiszoekingen
politie-rolt-cannabisbende-op-na-huiszoe

17:53 LIMBURG In het kader van een onderzoek naar een professionele cannabisbende hebben er woensdagochtend in België achttien huiszoekingen plaatsgevonden en eentje in Nederland. Er zijn in totaal negen mannen en vier vrouwen gearresteerd. De speurders ontdekten zes in werking zijnde wietplantages en drie ontmantelde plantages. Verder werden enkele kilo's cannabis en grote sommen geld in beslag genomen. De Tongerse afdeling van het Limburgse parket maakte het nieuws woensdag bekend.

De onderzoeksrechter in Tongeren zal woensdag beslissen welke verdachten al of niet voorgeleid worden met het oog op een eventuele aanhouding. De afdeling drugs van de federale gerechtelijke politie Limburg, afdeling Tongeren, slaagde erin de professionele bende op te rollen, die zich al geruime tijd bezig hield met het opzetten van plantages, het verhandelen en het in- en uitvoeren van grote hoeveelheden drugs. De vereniging was vooral in het Maasland actief en stond in voor het volledige productieproces, namelijk het kweken van stekken, het telen, het oogsten en het drogen van de oogst.

Woensdag gingen de politiemensen tot actie over. Er waren negen invallen in Dilsen-Stokkem, twee in Lanaken, vier in Maasmechelen en telkens een in Bilzen, Luik en Manhay. Bij de huiszoeking in Nederlandtrof de politie een vuurwapen, enkele kilo's wiet en een grote drooginstallatie aan. De verdachte is inNederland opgepakt wegens het vuurwapenbezit. In België zijn zes actieve plantages van 20 tot 500 planten gevonden en drie ontmantelde installaties van elk ongeveer 500 planten. De politie liet dertien voertuigen wegslepen.

De federale gerechtelijke politie (fgp) Limburg kreeg steun van bijzondere eenheden en gespecialiseerde diensten van de federale politie, leerlingen van de politieschool, de Luikse fgp en de politiezone Manhay Malempré. Bijkomende arrestaties worden niet uitgesloten.

Lees donderdag meer in Het Belang van Limburg.
Belga, Foto MMD

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0