• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
Dokkie

Cannabis vs mind controll

3 posts in this topic

THC heeft dezelfde overeenkomstige eigenschappen heeft als anandamide.

Professor Raphael Mechoulam die in 1964 THC ontdekte, isoleerde in 1992 een tot dan toe onbekende lichaamseigen stof anandamide. Een stof die zich net als THC bind aan een receptor in de hippocampus en kan resulteren in een gering verlies van het korte-termijn geheugen.

Volgens onderzoeken uit 1956 van dr. George Miller passen er maar ongeveer 7 stukjes informatie in ons korte termijn geheugen, die we daar minuten tot uren kunnen vasthouden. Je korte termijn geheugen is dus het bewuste topje van de ijsberg. Dit kleine gebied van het menselijk bewustzijn is dus heel belangrijk. Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor al die commerciële bedrijven, religieuze en politieke instellingen die ons zonodig hun (sublieme) boodschappen willen leren.

Ze doen hun best om doormiddel van steeds herhalende reclame en maximale exposure jouw korte termijn geheugen vol te proppen met onzin. Zo bestraten ze een weg naar je lange termijn geheugen waar ze hun eigen plekje kraken. Ze willen ons zodanig manipuleren dat we ons totaal overgeven en niet meer bewust kunnen omgaan met ons korte termijn geheugen. Er heerst dus een strijd om het korte termijn geheugen. En de verschillende partijen vechten om ruimte in dat kleine stukje bewustzijn.

Het is erg lastig voor reclamemakers, als steeds meer mensen onder invloed van cannabis, niet eens die duurbetaalde reclames kunnen opslaan in hun korte termijn geheugen. Want op het moment dat je stoned of high bent is je korte termijn geheugen dankzij de THC ondergedompeld in blizz.

Je korte termijn geheugen word dan als het ware een verlengde van je onderbewustzijn. Waardoor je lekker ligt te spacen in je eigen gedachtes. Cannabis ligt dus letterlijk in de weg op het gebied van reclame en andere indoctrinatie.

Het effect van THC dat je korte termijn geheugen minder goed werkt is dus in principe een geluk bij een ongeluk. Men heeft immers controle over het moment dat men cannabis nuttigt. Dat geeft ons dus enigszins verlichting op de gewenste momenten. Reclames en zo hebben dus veel minder effect op die momenten dat men onder invloed is van cannabis.

peace out...

Share this post


Link to post
Share on other sites

O,. vandaar dat cannabis zo word tegen gewerkt,

Het is commercieel onverantwoord.

Heeft reclame maken voor onze forum dan wel zin? :)/> :unsure:/>

Gr Karel :P/>

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

haal cannabis uit de wereld en er word geschoten op elkaar maak u klaar op WO 3 en 4 :)/>

en ik ben serieus want ik zou mee als eerste gaan schieten

bekijk het zo hoeveel mensen kalmeren van een joint en hoeveel zouden er verkeerd gaan reageren zonder !!

de overheid zijn wij de regering en politie zijn nooit met genoeg om tegen de overheid in te gaan als er echt zo een rel zoals egypte of ..... uitbreekt !!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0