• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Databaas

Update forum 24-12-2012

4 posts in this topic

Hallo iedereen!

Het is een poosje terug dat ik daadwerkelijk iets gepost heb. Niet voor niets dat ik een paar maanden bezig ben geweest met andere zaken om hier orde in mijn eigen chaos te kunnen creëren. Maar goed, de baas is terug en ik kom een paar updates doorgeven.

- Dankzij een van onze vrienden is er een update geweest tegen spammers. Iets wat vooral bij het mod-team een ergernis was.

- Een groot issue waar we met deze versie van de forum software tegenaan lopen, is het systeem waar wij de foto's automatisch mee kunnen verkleinen laten, zonder dat jullie daar moeite voor hoeven doen. De enige optie daar tegen is het hele forum updaten naar een hogere versie. Dit betekend dat we binnenkort een betatest gaan uitvoeren om onze functionaliteit te testen. Als alles werkt, zal het een en ander er nog onbekend uitzien, maar we gaan proberen voor iedereen dit zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Volgende update komt binnenkort.

Iedereen zalige dagen en tot snel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0