• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Databaas

Update Forum: 26-2-2013

2 posts in this topic

Beste kweker, boeren en buitenlui ;),

Zoals jullie gemerkt hebben is het stil geweest. De reden: Ik heb een nieuwe baan welke mijn volle attentie nodig heeft gehad.

Wij zijn bezig met het opzetten van een internationaal forum naast deze vreugde plaats voor engels sprekende liefhebbers van het groene goedje ;).

Ik ben op de achtergrond in mijn vrije uurtjes bezig met het vertalen van het uiterlijk van dit forum naar het nieuwe deel en zoals jullie waarschijnlijk wel doorhebben, gaat ook die software ook draaien in dit deel van het forum. Het duurt langer dan gepland, voornamelijk omdat het allemaal niet compatible is met elkaar en ook jullie Databaas het soms lastig vind om alles juist te vertalen in PHP.

Niet getreurd, de nieuwe update is snel klaar en we gaan vanaf daar verder met de beloofde updates die het forum zo hard nodig is.

Als jullie nog verzoekjes hebben, post ze hieronder.

Vergeet ook niet even in de Onzin topic te kijken mocht je nog materiaal nodig zijn voor jullie indoor-achtertuin ;).

Groeten,

Databaas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0