• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
Doede

Cannabis Bevrijdings Dag 2017

3 posts in this topic

Gisteren werd de Cannabis Bevrijdings Dag In het Flevopark te Amsterdam gehouden. Het park is een prachtige lommerijke omgeving voor zo'n manifestatie. Er waren erg veel mensen. Ik heb het nog nooit zo druk mee gemaakt en de sfeer was fantastisch. Echt een sfeer van love en peace, wat inherent is aan de hennepplant en haar werking. Het publiek was heel gemeleerd van jong tot oud. Er traden allerlei bands op, er was een hennepmarkt, een vape lounge, ettelijke panels, workshops en er waren een aantal sprekers op het hoofdpodium, waaronder ik. 
Voor de mensen die dit gemist hebben plaats ik hier mijn speech. Deze is grotendeels hetzelfde als in Pakhuis- De Zwijger, alleen heb ik hier meer het accent gelegd op het feit dat wij bestreden worden op een calvinistische, moralistische basis

 

 

Hallo beste mensen.

 

Het alweer de negende cannabis bevrijdingsdag. Geweldig wat het VOC tezamen met een groot aantal vrijwilligers weer uit de grond heeft weten te stampen. Alle respect Hulde! Verleden jaar werden wij positief gestemd door oud premier Dries van Agt met de uitspaak: Er is hoop makkers! Wat is er het afgelopen jaar gebeurd? Positieve ontwikkelingen waren het wetsvoorstel van Vera Bergkamp om de aanvoer naar de coffeeshops te reguleren en het amendement van Liesbeth van Tongeren om medicinale teelt voor eigen gebruik mogelijk te maken. Beide wetsvoorstellen werden aan genomen. Belangrijk is ook de legalisering van cannabis in Canada. Cannadabis!

 

Minder is het, dat Trump de aanval heeft geopend op het liberale softdrugsbeleid, dat volgens zijn minister van Justitie, Sessions, moet worden teruggedraaid.

Ondanks het feit, dat wij hier al cannabis consumerend feest kunnen vieren worden er nog steeds mensen om een paar hennepplanten in of om hun huis met kinderen en al op straat gezet. Vervolgens worden ze sociaal, maatschappelijk en psychisch kapot gemaakt. Straf staat in geen enkele verhouding tot het 'vermeende' delict en is een flagrante schending van de mensenrechten. Evenals de langzaam in het Thaise martelmoeras wegzinkende Johan Van Laarhoven, ex coffeeshophouder van de Grass Compagny.

Het is heel wrang en verdrietig tegelijk dat het meest vredelievende volkje, de cannabis genieters, zo wordt gecriminaliseerd. Wij zijn niet de vijand! Inyegendeel! Als je ons als vijand ziet, dan ben je door de ratten besnuffeld. De vijand zit bij de overheid tussen de oren! Het zegt veel over hun morele standaard of wat daar nog van over is en het is duidelijk dat die nodig herijkt dient te worden.

 

Wat onvermijdelijk is, is dat de thuisteelt wordt geregeld. Anders houdt je nog het hele repressie apparaat met al zijn excessen in stand en schiet je er vooralsnog niet veel mee op.

Het is onverteerbaar dat iemand of een regering op basis van moralisme denkt het recht te hebben om voor mij te bepalen, wat ik wel of niet tot mij mag nemen.

Een regering dient zich t.o.v. haar burgers neutraal op te stellen.

Je wordt beroofd van de zeggenschap over je eigen geest en lichaam , je enige concrete bezit. Het recht op zelfbeschikking, dat is waar het in essentie om gaat. Ik hoef niet tegen mijzelf beschermd te worden en heb geen plant politie nodig.

Het criterium is altijd dat je een ander met je consumptie niet tot last bent.

De regering heeft gewoon niet het recht om een plant te verbieden. De natuur is van iedereen. Wij zijn de natuur!

 

Gezien de reacties van de VVD en het CDA zal het echter nog een hele klus worden om de wetsvoorstellen door de Eerste Kamer te loodsen.

Schrijnend is het optreden van Mark Rutte, als premier van ‘alle’ Nederlanders’, want in plaats van zich oplossingsgericht te manifesteren blijft hij als een langspeelplaat in de stigmatiseringsgroef hangen, met zijn onbekookte uitspraken over wiet, als zijnde ‘troep’ en ‘rommel’ en zadelt zodoende de samenleving met allerlei onnodige excessen op. Zijn ‘mantra’, dat 80% naar het buitenland gaat is puur speculatief en is tevens een non argument. Een calvinistische moralist vermomd als liberaal! Het enige wat de VVD/Rutte hoeft te doen is zich baseren op hun beginselprogramma van 2008. N.l. Eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer, integriteit van eigen lichaam en het recht op zelfbeschikking.

 

Het CDA claimt met veel aplomb het alleenrecht op moraliteit. Zij wil alle coffeeshops sluiten, omdat ze daar een door 800.000 Nederlanders gewaardeerd kruid, namelijk wiet, verkopen. Wiet als concurrent van God? Het heeft er de schijn van, want hoe is het anders te verklaren dat het CDA een plant, een creatie van hun eigen schepper, gaat bestrijden? Hoe durf je zo’n goddelijk geschenk ‘het groene gif’ of ‘sluipmoordenaar’te noemen?

Calvinistisch moralisme, een manier om mensen klein te houden!

Nu kun je wel een moreel oordeel hebben, maar dat geeft je nog niet het recht om je medemens het consumeren van hennepbloemen te verbieden. Temeer daar zij met hun consumptie niemand tot last zijn en er niemand aan dood gaat. In feite stellen de VVD en het CDA hun moralisme boven de grondwet.

 

Het is de overheid die # bewust een monstrum heeft gecreëerd. Het cannabiswanbeleid is als een voortwoekerende juridische kanker, die een wissel op de samenleving trekt. De haard is het verbod. Dus zul je noodzakelijkerwijs naast het bestrijden van de uitzaaiingen , de haard- het verbod-moeten verwijderen.

Daarom wordt het tijd om actie te ondernemen. Laat niet langer over je heen lopen. Verhef je stem! Wat kun je doen? Maak bv. filmpjes voor Cannabis?Aangenaam!- http://cannabisaangenaam.nl. Stel deze onzin aan de kaak, laat zien wat cannabis voor jou betekent. Volg mijn vlog op het youtube kanaal 'doedeledocu'- https://www.youtube.com/results?search_query=doedeledocu

De overheid dient nl. op haar kinderachtige gedrag aangesproken en afgerekend te worden.

Opheffing van het cannabisverbod zal een verbetering van de wereld betekenen.

 

Baas in eigen Brein! Doede J. de Jong

 

 

 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keer op keer blijf je met feiten komen. Keer op keer kan ik hier alleen maar respect voor opbrengen. Helaas veegt de overheid haar reet binnen 3 seconden schoon met alle speeches en brieven.

 

Wil hier zeker niet negatief gaan doen. Er zit gewoon geen beweging in het systeem... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daarom roep ik ook mensen op om in beweging te komen. Het is te gek voor woorden dat je omwille van het genieten van een plant zo behandel wordt. Je wordt op basis van calvinistisch moralisme van de zeggenschap over je eigen geest en lichaam beroofd.

We moeten veel meer vanuit oprechte verontwaardiging reageren.

Dat ze ons zo bestrijden om een plant is onacceptabel. De fucking limit!

 

Om beweging in het systeem te krijgen probereren wij een bodemprocedure tegen de Staat aan te spannen. Het valt echter niet mee om dat van de grond te krijgen, maar we doen ons best. Ze zijn nog niet van ons af.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0