• Anker en Anker Advocaten
    Omnipotent
    Leditgrow
    Azarius
  • Announcements

    • karel kweker

      Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

      weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

10 posts in this topic

 

Beste weedforumers...

 

Bakken en braden voor gratis zaden met weedforum, 

 

Maak jij je eigen THC / CBD olie, of bak je regelmatig een lekker spacecake of verwerk je wiet op een andere manier in een gezond/ lekker / space recept, doe mee aan de actie bakken en braden voor gratis zaden. 

 

 

We willen graag onze recepten hoek uitbreiden met zoveel mogelijk lekkere en mooie recepten. Verslagen met foto's en een goede uitleg over hoe je het recept tot een goede resultaat uitvoert, die leden maken natuurlijk de meeste kans om de zaden te winnen.  Maak er dus iets leuks van... 

 

Prijsjes zijn 5 zaden voor het leukst recept, Er zal keuze zijn uit de volgende zaden. 

 

Fusionseeds

 

Oldtimer Haze x Thai

Emperors Haze

Warzone

 

 

Alchimisticsseeds

 

 

Mexican haze x Crocketts haze

 

 

Basisregels:

 

- Om mee te kunnen doen en je recept plus fotos te kunnen plaatsen moet je je aanmelden / registreren op weedforum.eu

.

- De winnaar van deze actie zal iedere maand op de 20e bekend worden gemaakt door @wegpiraat. Het selecteren van de winnaar zal in overleg gebeuren met de admin. 

 

- Mensen die mee willen doen dienen moeten voor de 15e van de maand het recept online te hebben staan in de bestemde hoek. En dan onder deze post een linkje plaatsen naar het recept, zodat we per maand een mooi overzicht houden van recepten die mee doen. Word de link hier onder niet gepost, zal het recept voor die maand dus niet mee doen. Ook oude recepten zijn uitgesloten van deelname. 

 

- Over de uitslagen van de maandelijkse wedstrijd wordt achteraf niet gediscussieerd.

 

- Minimale deelname leeftijd 18 jaar in de maand dat een kookwedstrijd begint

.

- Per maand kan per deelnemer met maximaal 3  recepten worden deelgenomen.

 

Privacy:

Wij zullen alle ingezonden informatie zoals adres naam ip-nummer etc als privé-informatie behandelen.

Het is toegestaan om op het forum onder een 'nickname' te registreren, wij zullen enkel uw adresinfo of postadres vragen als u een prijs toekomt.

Als de prijzen zijn verzonden verwijderen / vernietigen wij uw adresinformatie direct.

wij zullen nooit prive gegevens en/of informatie doorspelen naar derden.

Aan deze pagina en/of de texten hierop kunnen geen rechten worden ontleend door derden.

Eventuele wijzigingen voorbehouden.

 

 

 

Gr Karel kweker

 

 

 

 

bakkenbraden.png

Edited by Wegpiraat
kleine dingen aangepast
7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk idee Karel! Wil volgend jaar wel wat meer met m'n knipafval gaan doen dus veel info op het forum is altijd fijn!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

leg er daarvan maar en paar voor mij aande kant :P  zal volgende maand wel weer eens wat bestellen :P

 

veel suc6 alle 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

BANANENBROOD      Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Porties: 1 (23 cm) brood
Bereidingstijd: 1,5 uur

Benodigdheden:

  • 2 kopjes cannabisbloem
  • 1 kopje geroosterde walnoten, in stukjes
  • 120 g ongezouten boter
  • 150 g kristalsuiker
  • 80 ml water
  • 1 theelepel baksoda
  • 1/2 theelepel zout
  • 2 grote eieren, licht geklopt
  • 4 rijpe bananen, geprakt
  • Een kleine hoeveelheid cannaboter om de bakblik in te smeren
  • 2 mengkommen
  • Bakblik van 23 x 12 cm
  • Garde
  • Spatel
  • Afkoelrek

Bereiding:

1.Verwarm de oven voor op 160 graden en smeer het bakblik in met boter.

2. Meng de cannabisbloem, baksoda en zout in een mengkom.

3. Meng de ongezouten boter en suiker in een andere kom. Voeg daarna de eieren en de geprakte bananen toe. Blijf roeren totdat het mengsel glad is.

4. Voeg de helft van de bloemmix aan je banaanmix toe en roer alles goed.
5. Voeg de helft van het water toe en roer alles goed.

6. Doe hetzelfde met de rest van de bloem en het water

7. Als de ingrediënten eenmaal vermengd zijn tot een gladde consistentie, giet je het mengsel in het bakblik.

8. Doe het in de oven. Het is klaar wanneer het brood zich terugtrekt van de zijkanten van het blik. Je kunt ook met een prikker in het midden prikken, als hij er schoon uitkomt, is het brood klaar. Het bakken zou ongeveer 60-70 minuten moeten duren.

9. Leg het blik op een afkoelrek. Na tien minuten koelen haal je het brood uit het blik en leg je het op het rek.

Eenvoudig! Er niets moeilijks aan dit recept, je hebt alleen wat tijd en geduld nodig. Het is echt de moeite waard, want je houdt een sappig en zoet cannabis-banaan brood over waar jij en je vrienden van kunnen genieten.                                                                                    Cannabis bloem: bloem goed vermengen met verpulverde canna. Deze kun snijden met groot koksmes, grinder of keukenmachine. Aantal dagen laten staan voor gebruik in wekpot.                                                                                          Tip: je kan eventueel ook pecannoten of kokos snippers toevoegen aan je broodmix.                                                                                                                        Veel plezier met bakken. Eet smakelijk!                                                               

Op de foto is het plakjebrood bevroren

 

image-2018-01-17.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crispy rozijnen-nootjes rotsjes        Ingrediënten:                                    Vulling:                                                200 gram cannaboter.                      175 gram witte of bruine basterdsuiker.  2 eetlepel honing (liefst donker).                                 175 ml  volle melk.                           100 gram geroosterde mengde noten.                                                50 gram rozijnen.                               1 a 1,5 gram  canna fijn gehakt & decarboxyleert voor de hardcore liefhebber (niet verplicht).                                                                Omhulsel:                                            200 gram chocolade naar keuze                                                                   Gereedschap:.                                    Kook Pan                                          bekken ( schaal) (glas of RVS).        Spatel.                                                   Snijplank                                              koksmes of hakbijl.                                     

Bakpapier of siliconen matje.          Weegschaal.                                       

Litermaat.                                                                                                       Bereiding:.                                          - weeg en meet zorgvuldig je producten af.                                      - maak een au bainmarie, pan met water op het vuur pan 3/4 vol met water.                                                   - hak de noten fijn met een hakbijl of mes op een snijplank                    - maak de vulling door de cannaboter, basterdsuiker, honing en melk al roerende te verwarmen enkele minuten.( Niet koken).          - Schep de noten en rozijnen erdoor en laat de vulling afkoelen tot kamertemperatuur.                      - Maak er dan kleine balletjes en plaats deze nog even in de koeling.                         20180117_091818.jpg.              Gehakte noten.                               20180117_104116.jpg.              De vulling.                             - Smelt de chocolade au bainmarie.                                            - doe nu een balletje in chocolade en haal deze eruit met vork. Dit moet snel gebeuren of giet de chocolade over de balletjes.            - laat deze afkoelen in de koelkast en breek je rotsjes los en smullen maar.         .                   IMG_20180117_125942945.jpg                                                                     Als je geen zin ( high of stoned/ lui,enz)  hebt om rotsjes te maken dan maak je toch  lekker choco repen. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now