• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Doede

Decriminaliserings actie Hans Kamperman

Recommended Posts

Geweldige dappere actie van Hans Kamperman. Hans is kort geleden wel schuldig verklaart, maar geen straf (art. 9a). Dit houdt in dat hij nu een strafblad bezit, zodat hij Canada, waar hij een resort van 280 ha. leasde en de Indianen cultiuur probeerde te stimuleren, niet meer in kan en een winkelproject in Groenlo wordt geblokkeerd. Dit kost hem al met al 5 miljoen euro. Hans is een zeer maatschappelijk betrokken persoon die om 5 planten finaal kapot wordt gemaakt. Hij is verbolgen en terecht. 

Hij verdient het dat wij hem, in zijn en ons belang, massaal gaan steunen. Zoek hem op voor de ingang van de Tweede Kamer om hem een hart onder de riem te steken!

ACTIE DECRIMINALISERING CANNABIS TWEEDE KAMER DEN HAAG- https://www.facebook...ans.kamperman.5
Klaar voor vertrek naar Den Haag. Vanaf dinsdag sta ik voor de entree van de 2e kamer op het plein om de politici aan te spreken over het waanzinnige beleid van criminalisering van cannabis!!! Dit is tevens een platform voor alle patiënten die cannabis nodig hebben voor een menswaardig bestaan. Laat je stem horen, bij degene die de wetten maken!!!
Deze actie stopt pas als het beleid is gewijzigd. Geïnspireerd door DE DWAZE MOEDERS uit Argentinië, die ook net zolang bleven demonstreren tot ze gehoord werden.
We are the many, they are the few!!

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

RESPECT voor deze man !!!!

(Hier ben ik jaloers op , dat iemand zó gedreven is ......als ik in Den Haag kom , ga ik zeker even bij hem langs)

:wub:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie brief met alleen maar feiten..

 

Helaas hebben ze schijt aan onze mening. Ook al stuur je er nog eens 12000 extra.. Ze zullen er geen moer om geven en schijt hebben aan onze mening. Dit is al jaren het geval en dat zal zo blijven. 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Predator said:

Mooie brief met alleen maar feiten..

 

Helaas hebben ze schijt aan onze mening. Ook al stuur je er nog eens 12000 extra.. Ze zullen er geen moer om geven en schijt hebben aan onze mening. Dit is al jaren het geval en dat zal zo blijven. 

Dat kan wel wezen.....maar als we ons dáár bij neerleggen als makke lammeren......verandert er nooit iets natuurlijk......

 

GRTZ KAYA 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zie voor informatie over Hans zijn actie- 

 

Dit zijn foto's van Hans zijn actie. Ze zijn gemaakt door Darpan, die een grote steun voor hem is.-

 

Grote klasse en een dapper initiatief!

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bericht van Hans van facebook.

 

OPROEP AAN DE POLITIEK (DELEN GRAAG) 
OPEN YOUR MIND - OPEN YOUR HEART
Ga nu eens anders tegen hennep (cannabis) aankijken. Het is geen drug maar een medicijn, vele malen minder gevaarlijk en verslavend dan alcohol en tabak vlg. het wetenschappelijk onderzoek van "Trimbosinstituut" dat in opdracht van het "ministerie van volksgezondheid" de effecten op de gezondheid heeft onderzocht. Alcohol en tabak hebben al helemaal geen medicinale werking, dit in tegenstelling tot cannabis dat wel medicinaal is. Tabak veroorzaakt wereldwijd 5 miljoen doden per jaar, cannabis 0 .

Industrialisering van hennep kan de aarde redden. Op dit moment in aarde in grote problemen, en heeft deze wonderplant nodig om zich te herstellen!! Klik op bijgaande link, en word wakker.!!
http://docdro.id/1WoJi1I

Lees hier de ware reden waarom hennep illegaal is.
www.wanttoknow.nl/…/dit-is-de-ware-reden-dat-hennep-illegaa…

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bericht van Hans op facebook. Louk Hulsman spreekt op Cannabis Tribunaal 2008. Interessant verhaal.

 

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

En dit deed Hans vandaag 22 maart , een poging tot zelfmoord IN de tweede kamer .....

 Om aandacht te krijgen voor de medicinale werking van Cannabis. 

 Hans schreef ; Openbaar Ministerie vind het wel goed dat er elk jaar miljoenen mensen sterven door de toevoegingen in de tabaksindustrie , maar criminaliseert Cannabis.

DY42JiJX4AAhPUm.jpeg

:wub: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wanhoopsdaad van Hans. Een schreeuw om aandacht om dit achterlijke cannabis wanbeleid aan de kaak te stellen. Ik word er kotsmisselijk en heel verdrietig van. Dat het zover moest komen. Godverdomme!! Dat we ons nog steeds laten ondrukken door zo'n zootje primaten.

 

https://www.nu.nl/politiek/5189129/softdrugsactivist-doet-zelfmoordpoging-in-tweede-kamer.html?redirect=1

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Via Facebook begreep ik uit verschillende bronnen dat Hans buiten levensgevaar is, en niks heeft gebroken.. 

Hij zal ter observatie in het ziekenhuis worden gehouden.. 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou het zinvol zijn om een actie op touw te zetten , om Hans te laten weten dat wij zijn (gehele) demonstratie ondersteunen ??

Hans gebruikt volgens mij zelf geen medicinale Cannabis , hij doet het voor zijn zieke medemens ....

 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ingezonden stuk naar  Leeuwarder Courant.

 

Een schreeuw om aandacht.

Dit artikel gaat over Hans Kamperman. De man die verleden week donderdag (22 mrt.) zich zelf van het leven probeerde te beroven door met een touw om de nek over de balkonrand van de Tweede Kamer te springen.

Een wanhoops daad, een poging om aan het cannabiswanbeleid een eind te maken. Hoe heeft het zover kunnen komen? Hans, een geslaagde ondernemer, woont in een rustieke villa wijk in Groenloo en had, om er medicinale olie van te kunnen maken , vijf grote hennepplanten in zijn tuin staan. Het was een experiment. Hij doet dit als enthousiaste hobbyist en is terecht trots op zijn mooie planten.

 

Op een zondagmiddag, op een herfstmiddag in 2016, werd hij plotseling, na een tip, door een stel geuniformeerde moraalridders overvallen en pardoes geboeid afgevoerd. Ondertussen werd zijn hele woning van zes tot twaalf volledig op zijn kop gezet. S' avonds grote schijnwerpers op de gevel gericht. Om 12 uur, s'nacht worden door mannen in witte pakken de restanten van 5 planten op een grote vrachtwagen geladen en afgevoerd. U begrijpt wat voor impact dat in zo'n buurt heeft.

Op het politie bureau werd Hans in een cel opgesloten, waar hem o.a. 22 keer vingerafdrukken werden genomen, omdat het zogenaamd iedere keer mislukte. Een vorm van psychisch martelen. Na 32 uren werd hij op straat gezet en moest maar zien hoe hij thuiskwam. Thuis gekomen kwam hij terecht in een puinhoop. Het hele huis was overhoop gehaald. De inhoud van kasten en laden was op de grond gestort. Hij was in een shock.

 

Hans , die nog nooit en jointje heeft gerookt en al helemaal niets met cannabis gerelateerde criminaliteit te maken heeft, werd in de Groenloose krant prombt als de plaatselijke 'Pablo Escobar' afgeschilderd. Ineens was hij een 'crimineel' en werd hij plotseling door buurtbewoners met nek aan gekeken.

Hans werd uiteindelijk in Hoger Beroep veroordeelt tot, wel schuldig, maar geen straf (art. 9a) Dit houdt in dat je niet schuldig bent, maar wel een strafblad hebt. Hans is een zeer sociaal maatschappelijk betrokken mens, die de vernietiging van 'Moeder Aarde' met lede ogen aan ziet. Oceanen vol plastic, de giftige lucht- 68 % van de Nederlanders heeft glyfosaat in zijn systeem- de mensonterende bio industrie, gaan hem allemaal zeer ter harte.

Door zijn strafblad kan hij nu niet meer naar Canada reizen, terwijl hij met lokale bevolking – de Black Foot indianen- het 'Blue Resort' (93 ha.) wil terug geven aan de natuur.

Hij werd hier heel verdietig van en vind dit allemaal onbegrijpelijk, onverteerbaar en een gemiste kans. Hij besloot actie te ondernemen en posteerde zich ieder dag, weer of geen weer, met een informatieve zuil over de hennepplant voor de ingang van de Tweede Kamer. Hij had hier al 40 dagen gestaan. Respect!

 

Ook deed hij de volgende oproep aan de politiek;

'OPROEP AAN DE POLITIEK (DELEN GRAAG) 
OPEN YOUR MIND - OPEN YOUR HEART
Ga nu eens anders tegen hennep (cannabis) aankijken. Het is geen drug maar een medicijn, vele malen minder gevaarlijk en verslavend dan alcohol en tabak vlg. het wetenschappelijk onderzoek van "Trimbosinstituut" dat in opdracht van het "ministerie van volksgezondheid" de effecten op de gezondheid heeft onderzocht. Alcohol en tabak hebben al helemaal geen medicinale werking, dit in tegenstelling tot canna
bis dat wel medicinaal is. Tabak veroorzaakt wereldwijd 5 miljoen doden per jaar, cannabis 0 .Industrialisering van hennep kan de aarde redden. Op dit moment in aarde in grote problemen, en heeft deze wonderplant nodig om zich te herstellen!! Wordt wakker.!!'

 

Hans is één van de velen die hun leven verwoest zien worden door het O.M., omdat ze een paar hennepplanten om of in hun huis hebben. Vaak worden deze 'Medelanders' ook nog beroofd van het fundamentele recht op wonen. Waanzinnig dat zulke praktijken kunnen plaatsvinden in een 'zogenaamd beschaafd' land! Het is ronduit beschamend en een schending van het constitutionele recht op zelfbeschikking. Je bepaalt immers zelf wel wat je voor je welzijn uit je tuin wilt halen. Daar heb je geen plantpolitie bij nodig!

 

Een mens ontleent zijn waarde aan het vermogen tot zelfbepaling. Het is niet legitiem als de Staat inbreuk maakt op je individuele vrijheid op grond van een moralistische visie op menselijke deugdzaamheid.

Opheffing van 'het verbod op gebruik, bezit en teelt' voor eigen consumptie of gebruik is dan ook de enige juiste optie.

Wordt wakker!

Doede J. de Jong

Biologische wietkweker.

Appelskea


 


 

 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

.....VOOR GETUIGEN VAN HET INCIDENT......

 

Gaat vast niet over "HOE HADDEN WE DIT KUNNEN VOORKOMEN?"...........

 

Snap best dat het geen pretje moet zijn geweest om het hele gebeuren te aanschouwen, maar hoop wel dat ze zich nog beroerder voelen als ze zich beseffen dat ze met een luisterend oor e.e.a. wellicht hadden kunnen voorkomen.

Luisteren is een kunst die de dames en heren bestuurders nog niet echt beheersen;......dus ga je ze AFLUISTEREN....ipv náár ze te luisteren....ze snappen denk ik het verschil nog niet zo.....

 

Denk zelf dat de grootste kans op een positieve verandering schuilt in een toevoeging van financiële aard;

Money makes the world go round.....you know?

Als er een sterk financieel gewin aan de dames en heren bestuurders wordt voorgeschoteld werken de beide oren op miraculeuze wijze vaak beter dan voorheen.:blink:

Maar dan.....hoe krijg je zo'n officieel en goed onderbouwd rapport dan weer op de juiste plek?........zonder dat het gemanipuleerd wordt tot een wenselijke, op het bestaande beleid gebaseerde uitslag?

Wat een zooitje eigenlijk

 

Schiet mij maar lek...... nog hobbels zat..

 

GRTZ KAYA 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi gesproken KAYA !!

Woensdagmiddag 13.oo uur ben ik present in Den Haag !!!

Tot dan Allemaal  .....

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now