• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
blow

Lidl Zwitserland gaat cannabis verkopen

Recommended Posts

AMSTERDAM - Supermarktketen Lidl gaat cannabis verkopen. In verschillende filialen in Zwitserland kan je bij de rookwaren nu ook een pakje cannabis krijgen.   

 

Het gaat om een soort ’light-variant’, waarvan het effect ontspannend is in plaats van bedwelmend. Dat meldt The Guardian.

Geheel in stijl van de keten worden de pakjes tegen ’Lidl-prijzen’ verkocht: voor 1,5 gram betaal je 15 euro.

De cannabis komt van het bedrijfje The Botanicals uit Thurgau, dat alleen gebruikmaakt van lokaal geteelde planten. Het bevat maar een beperkte hoeveelheid THC, maar juist veel cannabidiol, dat een ontspannende werking zou hebben.

 

Sinds een wetswijziging uit 2011 is het voor volwassenen in Zwitserland legaal om cannabis met minder dan 1 procent THC te kopen. 

 

Bron Telegraaf.nl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this