• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
El Plantos

Cannabis is de meest populaire en minst gevaarlijke drug ter wereld!

2 posts in this topic

Cannabis is de meest populaire en minst gevaarlijke drug ter wereld!

De eerste studie van het wereldwijde drugsgebruik heeft geconcludeerd dat Cannabis de alom meest gebruikte drug ter wereld is, maar veel onschadelijker dan pijnstillers als Vicodin, Oxycotin en codeine.

De studie, die werd gepubliceerd door het 'Intituut voor Gezondheidsmetriek en Evaluatie' aan de Universiteit van Washington, concludeerde eveneens dat het meeste drugsgebruik voorkwam bij mannen in hun 20er jaren.

Volgens het onderzoek komt drugsmisbruik het meest voor in de Verenigde Staten, Australie, Groot-Brittannië en Rusland, en het minst in Afrika en Azië.

Tevens viel uit de studie op te maken dat Landen met strengere drugswetgeving hogere aantallen afhankelijke gebruikers hebben dan landen met een soepeler beleid die zich richten op voorlichting en hulp.

BRON: coffeeshopnieuws.nl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0